Article sections

  Bij Klik & Steen zijn we Magento en WordPress experts; dit betekent daarom ook dat wij voornamelijk werken met deze twee Content Management Systemen (CMS). We krijgen vaak de vraag waarom wij deze keuze hebben gemaakt en wat precies de voor- en nadelen zijn van deze systemen. In dit artikel lees je alles over hoe en waarom wij jou juist het beste kunnen helpen met WordPress en Magento.

  Open Source

  Allereerst zijn zowel WordPress als Magento ‘Open Source’ systemen. Dit betekent dat de software voor iedereen beschikbaar is en hierdoor ook de codes (broncodes) gratis en vrij te raadplegen zijn. Hierdoor ben je niet afhankelijk van 1 bedrijf die programma’s schrijft en hierdoor een prijsmonopoly kan uitvoeren. Iedereen die het wil en kan; heeft de mogelijkheid om software te schrijven en aan te bieden. Dit kan gratis gedaan worden, maar ook tegen een bepaalde prijs. Hierdoor zijn er talloze plugins, extensies, toepassingen en functionaliteiten om uit te kiezen wanneer je een website of webshop beheert met WordPress of Magento. Met een Open Source CMS zijn de mogelijkheden eindeloos en ben je verzekerd van een snelle, veilige en gebruiksvriendelijke website of webshop.

  Als het vrij is voor iedereen, hoe weet ik dan dat ik goed geholpen word?

  Door het Open Source kenmerk van WordPress & Magento vraagt men zich vaak af waar de verantwoordelijkheid ligt. In principe ligt deze bij niemand! Daarom is het altijd van uiterst belang dat je kiest voor een Expert op het gebied van web development. Een slechte developer kan namelijk een slecht product leveren en er ook nog eens me wegkomen. Bij Klik & Steen spreken onze reputatie, ervaring, diplomas en certificaten voor zich! Wij staan niet alleen klaar om een succesvolle website of webshop te leveren, maar wij zijn er ook voor jouw begeleiding, opleiding en ondersteuning. Is er iets wat je niet begrijpt? Gaat er iets fout? Of wil je gewoon even wat vragen? Van volledige support tot simpele vragen; onze telefoon staat altijd aan!

  Jarenlange ervaring met Magento en WordPress

  Klik & Steen is ervaren WordPress en Magento expert. Al meer dan 10 jaar vinden wij passende oplossingen voor onze partners en tevreden klanten. Naast het feit dat onze developers stuk voor stuk volledig zijn opgeleid; komt er dus ook een flink stuk ervaring bij kijken. Wij kennen WordPress en Magento van voor naar achter en weten daarom precies hoe wij de potentie van het internet moeten gebruiken om jou website of webshop succesvol te ontwikkelen. Niet te vergeten is dat Klik & Steen ‘Certified Magento Developer’ is. Dit wil zeggen dat wij in het bezit zijn van een officieel ontwikkelaars certificaat van Magento. Zo weet je dat je bij ons altijd in goede handen bent met het beheren van een website of webshop.

  Magento certified developer

  SEO, gebruiksvriendelijkheid en oog op conversie

  Zoals we eerder al aangaven kunnen wij met onze kennis en ervaring de volledige potentie van het internet benutten. Dit, gekoppeld met de kenmerken van WordPress en Magento; is wat jouw website of webshop perfect maakt. Deze twee content management systemen zijn de populairste ter wereld op het gebied van web development voor websites en webshops. Klik & Steen is van origine een online-marketingbureau. Hierdoor kunnen wij als geen ander zoekmachine-optimalisatie implementeren en ontwikkelen we altijd met oog op conversie. Daarnaast ben je niet alleen verzekerd van een mooie website of webshop, maar ook van comfortabel gebruik (gebruiksvriendelijkheid). WordPress en Magento zijn dé perfecte platformen om jouw doelen te bereiken. Daarom hebben wij als online-marketing expert en web development wizards; de juiste keuze gemaakt om te werken met deze platformen. Maak jij ook de juiste keuze? Neem nu CONTACT met ons op en leer alle mogelijkheden.

  in Klik & SteenMagentoWordPress