Welk CMS past het beste bij jou?

Wij bij Klik & Steen geloven in open source web development. De beschikbare code kan aangepast en verbeterd worden door verschillende personen en bedrijven. Door de open source code, is het CMS continue in ontwikkeling. In een snelle tijd als deze, wil je een CMS wat zich continu aanpast aan de laatste trends en ontwikkelingen op online gebied.

Shopware

Shopware is het meeste gebruikte e-commerce systeem in Duitsland en wint langzaam terrein in de rest van Europa. Shopware staat bekend om zijn snelheid en zeer flexibele en gemakkelijke content management systeem (CMS). Klik & Steen was één van de eerste ontwikkelaars van Shopware, waardoor wij het systeem van top tot teen kennen! Daarnaast zijn wij ook Shopware business partner.

Shopware partner

WooCommerce

WooCommerce is krachtige plug-in om van het WordPress CMS een zeer schaalbare webshop te maken. Of je nu een bestaande webshop wil omzetten, een nieuwe webshop wil starten, eenkoppeling zoekt met boekhoudpakketten, CRM systemen, marketplaces of in meerdere landen wil verkopen en versturen. Wij bouwen het voor je!

WordPress

Wordpress is geschikt voor zowel grote als kleine websites. Met veel bestaande koppelingen, functionaliteiten en beschikbare templates bouwen wij websites die zorgen voor resultaat. Van volledig op maat gemaakte websites en softwareapplicaties tot de meer eenvoudige websites die gebaseerd zijn op templates. De doorlooptijd is afhankelijk van de grote van het project maar wij zijn volledig schaalbaar en kunnen daarom direct van start.

Magento2

Magento is een Open Source E-commerce systeem van Adobe dat bekend staat om haar schaalbaarheid. Dit ietwat zwaardere systeem is zeer geschikt voor grote webshops en kan vrijwel oneindig uitgebreid worden met de openbare extensies. Door het Open Source webshop aspect van Magento is het ook mogelijk om maatoplossingen te ontwikkelen voor elke soort wens. Met ons team van specialisten zorgen wij ervoor dat jij een razendsnelle en conversiegerichte Magento2 webshop krijgt.

Shopify

Klopt, dit is geen Open Source E-commerce systeem. Maar waarom bieden jullie dit dan toch aan? Shopify is zeer geschikt voor de kleinere webshops met de focus op marketing. Wil je snel van start, heb je weinig tot geen technische kennis en heb je niet veel custom wensen, dan is Shopify geschikt voor jouw. Wil jij hulp bij het opzetten, vermarkten, beheren of verbeteren van je Shopify webshop, dan helpen wij je graag.

Projecten waar wij trots op zijn

Hoe wij je helpen dit voor elkaar te krijgen

Klik & Steen kantoor

Bewezen proces

Met 10 specialisten hebben we samen al meer dan 100 jaar ervaring in web development en online marketing en dit vertaalt zich in een gestroomlijnd proces dat zorgt voor resultaat

Korte lijnen

Onze specialisten op het gebied van web development en online marketing zijn altijd beschikbaar via korte lijnen! Wij maken namelijk geen gebruik van keuzemenu’s of ticketsystemen. Als je ons nodig hebt, dan staan we voor je klaar.

Onderzoek

Je hoeft niet alles vooraf uitgedacht te hebben. Laat ons met je mee denken en maak gebruik van de ervaringen van onze voorgaande klanten.

You're in good company

Bardahl logo
Venn hypotheken
Insights logo
Philips logo
Stimulansz logo
Nederlands debat instituut logo