Draagt jouw content bij aan je doelstellingen?

Elke website wordt ontwikkeld met een bepaald doel in gedachte. Een webshop bestaat bijvoorbeeld om producten te verkopen. Daarnaast bestaat een bedrijfswebsite om bezoekers te overtuigen van de kennis en kunde van het bedrijf. Wat je doel ook is, de content die op je website of webshop aanwezig is, zorgt voor overtuiging en daarmee voor het gewenste resultaat. Je wil dat de juiste content op het juiste moment getoond wordt aan de bezoeker waarvoor het op dat moment het meest relevant is. Op deze manier genereer je op een effectieve en efficiënte manier, waardevolle en relevante conversie!

Zoekwoordonderzoek

Een zoekwoorden onderzoek is een uitgebreide analyse waarin de zoekwereld binnen de relevante branche van jouw website is gerapporteerd. Dit document dient vervolgens als dynamische tool waarmee je jouw (SEO) contentstrategie effectief en succesvol kunt vormgeven. Naast het onderzoek, kunnen wij je uiteraard ook helpen bij de vertaling van het onderzoek naar de praktijk.

content

Contentstrategie

Op basis van de bepaalde funnels en de gekozen marketingkanalen moet de juiste boodschap niet alleen op het juiste moment, maar ook via het juiste kanaal jouw potentiële koper weten te raken. Op deze manier overtuig je de bezoeker om de volgende doordachte stap in jouw funnel te zetten, die uiteindelijk tot het gewenste doel resulteert.

Updates & onderhoud

Heb je hulp nodig bij het creëren en plaatsen van content? Of bij het aanmaken van pagina’s, veranderen van marketing uitingen of het toevoegen van producten? Dan kunnen wij je helpen! Wij werken niet met ticketsystemen, maar je hebt direct contact met een specialist die je op dezelfde dag nog kan helpen.

CMS training

Zelf aan de slag met je website of webshop? Dit is geen probleem na een 1op1 training van een van onze specialisten. Na de training ben je in staat om samen met je team de meest voorkomende taken zelfstandig uit te voeren, zonder dat je ons eerst hoeft in te schakelen. Kom je er alsnog niet uit? Geen probleem, wij staan met een druk op de knop direct voor je klaar en helpen je verder.

Projecten waar wij trots op zijn

Hoe wij je helpen dit voor elkaar te krijgen

Klik & Steen kantoor

Co creatie

Wij geven niet alleen advies, maar helpen je hands-on met het creëren van content, opbouwen van pagina’s en het opzetten van campagnes

Cultuur

Onze bedrijfscultuur is belangrijk, net als groei. Als jij groeit, groeien wij met je mee waardoor onze persoonlijke samenwerking altijd positief blijft ontwikkelen

Korte lijnen

Onze specialisten op het gebied van web development en online marketing zijn altijd beschikbaar via korte lijnen! Wij maken namelijk geen gebruik van keuzemenu’s of ticketsystemen. Als je ons nodig hebt, dan staan we voor je klaar

You're in good company

Bardahl logo
Venn hypotheken
Insights logo
Philips logo
Stimulansz logo
Nederlands debat instituut logo