Welke integraties maken jouw leven makkelijker?

Tegenwoordig zijn er ontelbaar veel verschillende softwareoplossingen voor de meest uiteenlopende niches. Veel websites en webshops maken al snel gebruik van 4 tot 5 verschillende systemen die stuk voor stuk met elkaar moeten communiceren. In veel gevallen gebeurt dit op dezelfde technische manier en kunnen wij je helpen met het adviseren en koppelen van specifieke softwaresystemen die jou helpen om jouw bedrijfsdoelstellingen te halen.

Administratie

Ieder bedrijf heeft zijn eigen processen waarbij het administratief systeem in meer of mindere vorm bepalend is voor de effectiviteit van de onderneming. In de afgelopen jaren hebben we talloze boekhoudprogramma’s mogen koppelen aan zowel websites als webshops. Van Exact tot Twinfield en Moneybird, wij helpen je graag.

Kassa systemen en import bestanden

Een effectieve webshop moet kunnen communiceren met de fysieke winkel. Hiervoor zijn verschillende doeltreffende oplossingen ontwikkeld. Wij kunnen deze oplossingen voor je koppelen! Wij zorgen voor een naadloze koppeling van je kassasysteem. Daarnaast is het belangrijk om je producten op een efficiënte manier online te kunnen plaatsen, beheren en onderhouden. Deze koppelingen maken dat niet alleen mogelijk, maar ook gemakkelijk!

Marktplaatsen

Tegenwoordig zijn marktplaatsen als Bol.com en Amazon niet meer weg te denken uit de E-commerce wereld. Deze extra verkoopkanalen kunnen wij eenvoudig koppelen door het gebruik van Channable, Channelengine of andere vergelijkbare systemen. Zo heb jij de mogelijkheid om direct via deze kanalen je sales-bereik te vergroten. Jij bent in controle en bepaalt precies welke producten je via welk kanaal gaat aanbieden. Onze specialisten kunnen je adviseren en helpen met de gewenste koppelingen en integraties.

CRM, ERP, PIM

Door het gebruik van verschillende softwaresystemen is het belangrijker dan ooit tevoren om je data centraal op te slaan. De centrale data kan bestaan uit klantgegevens, producten, bestellingen of andere relevante data. Met de centraal opgeslagen data kan je bedrijfsprocessen optimaliseren waardoor de productiviteit en efficiëntie verhoogd wordt en de kosten kunnen dalen. In de afgelopen jaren hebben we verschillende onlineprocessen geoptimaliseerd door het gebruik van CRM, ERP of PIM-systemen. Ben jij benieuwd hoe we jouw systeem kunnen koppelen en integreren in je website of webshop? Neem dan nu contact op!

Projecten waar wij trots op zijn

Hoe wij je helpen dit voor elkaar te krijgen

Klik & Steen kantoor

Onderzoek

Je hoeft niet alles vooraf uitgedacht te hebben. Laat ons met je mee denken en maak gebruik van de ervaringen van onze voorgaande klanten

Uitdaging

In dit digitale tijdperk is alles mogelijk. Samen vinden we voor jou de beste en meest efficiënte oplossing. Waar mogelijk met bestaande middelen zodat we zo min mogelijk “onnodig” werk verrichten maar ons kunnen focussen op wat jou uniek maakt.

Cultuur

Onze bedrijfscultuur is belangrijk, net als groei. Als jij groeit, groeien wij met je mee en zorgen we ervoor dat dit geen gevolgen heeft voor onze persoonlijke samenwerking

You're in good company

Bardahl logo
Venn hypotheken
Insights logo
Philips logo
Stimulansz logo
Nederlands debat instituut logo