Magento Marketplace

Omdat Magento een open source CMS is, zijn er ontelbare extensies beschikbaar voor jouw webshop. Met deze extensies breid je de functionaliteiten van je webshop uit op plekken waar dit nodig is. Zo kun je bijvoorbeeld een extensie installeren om de zoekfunctie van je webshop te verbeteren of om je verkoopproces te optimaliseren. Uiteraard ben je lang onderweg als je de ontwikkelaars van alle extensies moet opsporen voor hun diensten. Hier komt de Magento Marketplace in beeld.

Wat is de Magento Marketplace?

De Magento Marketplace of Magento 2 Marketplace is het centrale punt waar alle extensies voor Magento webshops worden aangeboden. Hier vind je een breed scala aan functionaliteiten waarmee jouw webshop compleet wordt gemaakt. Je vindt er extensies voor alle denkbare onderdelen van je webshop van sales en klantenservice, tot online marketing en financiën. Uiteraard zijn er ook extensies in alle soorten en maten; er wordt dus rekening gehouden met schaalbaarheid voor elke grootte webshop.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Je hebt misschien al wel vernomen dat je op de Magento Marketplace soms door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het open source aspect van Magento is het aanbod van extensies namelijk in overvloed. Voor zelfs de kleinste functionaliteit worden er vaak honderden, al dan niet duizenden opties aangeboden voor prijzen die fluctueren tussen €0 en €100.000.

Geen paniek! Onze gecertificeerde Magento developers weten exact welke extensies passend zijn voor jouw webshop. Ook op de Magento 2 Marketplace kunnen we je hiermee op weg helpen. Mocht je al een perfecte extensie hebben gevonden maar heb je hulp nodig bij het installeren? Dan kunnen we je daar natuurlijk ook bij helpen.

Persoonlijke hulp en advies

Onze gecertificeerde Magento developers nemen jouw webshop onder de loep en geven advies over functionaliteiten waarvan je misschien niet eens vanaf wist. Onze kennis op het gebied van Magento extensies schieten jouw webshop naar de volgende generatie van E-commerce! Wanneer je zelf al een extensie hebt gevonden of wanneer we deze samen hebben gekozen, kunnen we jouw helpen om deze volledig op maat in te stellen. Zo ben je verzekerd van een webshop met optimale functionaliteiten.