Wij houden van mooie dingen, jij ook?

Het ontwerp van je website of webshop is van groot belang bij het waarborgen van conversie. Daarom maken wij ontwerpen op basis van doordachte wireframes die we opstellen aan de hand van het gedrag van jouw gebruikers. Heb je al een ontwerp laten maken? Dan halen onze experts de volledige potentie uit jouw huidige design, door het design in te zetten op basis van jouw specifieke gebruikers.

User experience design (ux)

Uit onderzoek is gebleken dat gebruikers in minder dan een seconde al een oordeel klaar hebben staan over een website wanneer ze deze bezoeken. 94% van de eerste impressies van websites en webshops zijn gerelateerd aan UI design. Zoals Steve Jobs ooit zei: “Design is not just what it looks like and feels like. Design is: how it works“. UX/UI (User Experience en User Interface) design moeten naadloos samenwerken. Wij vertalen deze samenwerking in wireframes van de meest belangrijke pagina’s in je funnel. Op deze manier werken UI en UX samen om op een slimme manier jouw doelstellingen te behalen.

Wordpress developer

Functioneel document

Een functioneel document is gebaseerd op de customer journey en de samenstelling van jouw team. Er wordt gekeken naar welke technische aspecten nodig zijn om jouw bezoekers zo effectief en efficiënt mogelijk om te zetten naar conversie. Daarnaast vertelt het document wat je nodig hebt om als gebruiker, beheerder of medewerker, zelf je website te beheren. Daarnaast geeft dit je ook het gereedschap én de kennis om de website te onderhouden en optimaliseren. Al deze onderdelen worden verwerkt in het functioneel document waar elk onderdeel op basis van prioriteit gebouwd kan gaan worden.

Webdesign

Nadat je customer journey, functionaliteiten en wireframes ontwikkeld zijn, moeten de verschillende wensen en eisen vertaald worden naar een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw onderneming. Daarnaast verwerken we in dit design jouw doelstellingen en je overige online en offline middelen! Pas wanneer jij tevreden bent, zien wij het ontwerp als geslaagd!

Projecten waar wij trots op zijn

Hoe wij je helpen dit voor elkaar te krijgen

Klik & Steen kantoor

Creatie

Wij geven niet alleen advies, maar helpen je hands-on met het creëren van content, opbouwen van pagina’s en het opzetten van campagnes

Aantrekkelijk

Net als jij, houden wij ook van mooie dingen. Zo creëren wij niet alleen een website of webshop die zijn doelen behaald, maar zorgen wij er ook voor dat jouw project er gelikt uitziet.

Flexibel

We hebben 10 jaar gebouwd aan een flexibele schil rondom Klik & Steen waardoor we zeer veel kennis en ervaring kunnen combineren met schaalbaarheid en flexibiliteit

You're in good company

Bardahl logo
Venn hypotheken
Insights logo
Philips logo
Stimulansz logo
Nederlands debat instituut logo