Magento webshop

Magento hét E-commerce platform

Magento is hét E-commerce platform voor succesvolle online ondernemers. Dit flexibele open source CMS geeft je de mogelijkheid om jouw Magento webshop precies in te richten zoals jij wilt voor zowel de frontend als backend van de webshop. Dit krachtige platform heeft een overvloed aan extra’s; van mobiele vriendelijkheid en SEO toepassing tot intelligente zoekfilters en effectieve acties. Omdat Magento een open source platform is, zijn de mogelijkheden voor jouw webshop eindeloos. Onze gecertificeerde ontwikkelaars vertalen jouw wensen en doelen naar een sterke en succesvolle webshop. Interesse in een Magento webshop?

Deze klanten gingen je voor:

Joemerino logo
Bardahl logo
Online makeup logo
Philips logo
Hippefruitmand logo
Sam logo

Waarom Klik & Steen als Magento specialist

Bij Klik & Steen begint elke webshop met een kop koffie omdat wij graag persoonlijk te werk gaan. Zo worden jouw visie en ideeën juist vertaald naar een schaalbaar design op maat. Wij werken namelijk met gecertificeerde developers, waardoor jouw Magento webshop per direct een stap richting groei kan zetten! Daarnaast ontwikkelen wij met een jarenlange online marketing expertise. Zo ben je verzekerd van een webshop met zicht op succes. Bij Klik & Steen veranderen je wensen en doelen; in resultaten en succes!

  • Magento certified developers met 10+ jaar ervaring
  • Webshop ontwikkeling met een online marketing visie
  • Persoonlijke hulp en support
  • Efficiënte en effectieve werkwijze
  • Creatief, jong en gedreven
  • Schaalbare webshops
  • Altijd een passende oplossingen

Nieuwsgierig?

Ben jij benieuwd wat de investering is voor een nieuwe Magento 2 webshop?

Strategie en concept

Bij Klik & Steen vinden we het belangrijk dat jouw idee vertaald wordt naar een passende webshop. Daarom luisteren we aandachtig naar je wensen om er zeker van te zijn dat jouw visie duidelijk en effectief wordt overgebracht naar de bezoeker. Door onze jarenlange analytische en uitvoerende (Online) Marketing kennis, brengen wij de volledige customer journey in kaart. Zo zorgen we ervoor dat jouw webshop een natuurlijke “flow” heeft, die de bezoeker vloeiend begeleiden van het bewust worden van de webshop, tot aan de aankoop van het product en het delen hiervan. Elke stap zetten wij met een reden. Zelfs de kleur van een knop of de positie van een afbeelding bepalen wij met succes als einddoel. Onze strategie is daarom altijd analytisch onderbouwd en wordt succesvol uitgewerkt in een schaalbaar concept.

UX design

Klik & Steen is expert op het gebied van gebruikerservaring (UX) en gebruiksomgeving (UI). Wij zorgen ervoor dat bezoekers soepel en probleemloos gebruik kunnen maken van jouw webshop. Jouw doelgroep moet zich thuis voelen op jouw webshop. Daarom passen wij de ervaring van je webshop aan, zodat deze “dezelfde taal spreekt” als jouw doelgroep. Een effectieve UX zorgt ervoor dat een willekeurige bezoeker uit je doelgroep verandert in een terugkerende klant. Naast het feit dat het “gevoel” van de webshop past bij je bezoekers; zorgen we er natuurlijk ook voor dat het uiterlijk ervan jouw onderneming succesvol vertegenwoordigd. Op deze manier ben je niet alleen verzekerd van een prachtige, strakke webshop; maar ook van een doordacht design dat ingericht is voor resultaat.

Open source web development

Het Magento CMS is een Open Source platform. Dit betekent dat iedereen er programma’s, koppelingen, apps of elke andere mogelijke extra voor kan bouwen. Hierdoor maak je gebruik van het voordeel van meer dan 150.000 developers die constant nieuwe ontwikkelingen bouwen voor de toekomst van jouw webshop. De mogelijke opties zijn eindeloos. Door het open source element van Magento ben je dus altijd verzekerd van de veiligste en meest up-to-date webshop. Met Magento kun je dus écht genieten van volledige potentie van het internet.

Koppelingen en integraties

Magento biedt de mogelijkheid om koppelingen te maken met de beste externe systemen, zoals ERP of CRM systemen. Dit zorgt ervoor dat jouw kant van de webshop zo effectief en efficiënt mogelijk ingericht is. Deze koppelingen en integraties zijn de tandwielen die de webshop als een Zwitsers uurwerk laten lopen. Simpel gezegd zorgen koppelingen (zoals een API koppeling) ervoor dat jouw webshop kan communiceren met andere programma’s of bronnen van data. Denk hierbij aan een koppeling met je boekhoudprogramma of CRM systeem. Zo kun je bijvoorbeeld de kassa in jouw fysieke winkel op zolder zetten; want vanaf nu IS Magento de kassa! Alles kan geïntegreerd worden, zodat jouw bedrijfsprocessen zo soepel mogelijk verlopen. Bestaat de koppeling met jouw gewenste databron of programma nog niet? Geen probleem, wij bouwen deze gewoon voor je op maat.

Logo DHL
Post NL logo
Logo mollie
Logo Buckaroo
Logo DPD
Logo Adyen

Conversie optimalisatie

Klik & Steen is al meer dan 10 jaar ervaren (online) marketing expert. Daarom houden wij ons continu bezig met het vinden van nieuwe manieren om de conversie van jouw Magento webshop te optimaliseren. Door middel van A/B testen controleren we of onze analytisch-doordachte veranderingen daadwerkelijk het verwachte resultaat behalen. Komt er bijvoorbeeld uit onze analyse naar boven dat jouw conversieknop misschien niet op de juiste plek zit; dan zetten we deze op een juiste, onderbouwde nieuwe plaats. Vervolgens testen we de resultaten van deze nieuwe knop tegen de oude plaatsing van de knop. Door conversieoptimalisatie uit te voeren blijft het succes van onze aanpassingen meetbaar en verklaarbaar. Zo ben jij verzekerd van een webshop die niet alleen altijd de maximale conversie behaalt, maar je weet ook precies door welke aanpassingen dit komt.

Magento Hosting

Wij maken gebruik van persoonlijke servers die volledig zijn geoptimaliseerd voor snelheid en veiligheid. Daarnaast kun je op onze servers een onbeperkt aantal veilige POP-3 en IMAP email adressen aanmaken. Naast het feit dat onze servers supersnel en optimaal beveiligd zijn, maken ze ook gebruik van Varnish caching en caching redis. Dit geeft je webshop dé extra snelheidsboost die jouw bezoekers kunnen veranderen in terugkerende klanten. Hierdoor kunnen ze namelijk zonder frustraties gemakkelijk gebruik maken van de shop. Door de veilige servers en een SSL certificaat weten jouw bezoekers ook dat ze zich in een veilige omgeving bevinden. Zo kunnen je klanten onbezorgd en comfortabel winkelen in jouw webshop.

Support team & trainingen

Bij Klik & Steen ben je verzekerd van persoonlijk contact. Loop je ergens tegen aan of heb je een vraag? Ons support team is altijd bereikbaar om je te woord te staan en snel verder te helpen. Wil je liever in persoon geholpen worden? Dan ben je altijd welkom voor een afspraak op ons kantoor in Breda. Om ervoor te zorgen dat jij en je team effectief te werk kunnen gaan met jullie nieuwe webshop; geven wij persoonlijke trainingen over de basis van het gehele CMS. Tijdens de training leer je alles over Magento; van het aanmaken van nieuwe producten of pagina’s tot het instellen van de prijs of een promotie. Daarnaast kun je jouw Magento webshop uitbreiden met ontelbare handige extensies. Tijdens onze trainingen leer je de uitgebreide mogelijkheden van de extensies, plus hoe je deze succesvol toepast. Zo kunnen we na de training gezamenlijk een effectieve strategie opbouwen om jouw webshop zo succesvol mogelijk te laten presteren.

Business intelligence

Met Magento Business Intelligence kun je de verzamelde informatie in de database van jouw webshop gemakkelijk omzetten in effectieve beslissingen. Met deze toepassing beheer je namelijk alle data op een gebruiksvriendelijke en visuele manier zodat jij en je team beslissingen kunnen maken die gebaseerd zijn op harde data. Het voordeel hiervan is dat je snelle onderbouwde beslissingen kunt maken over je webshop, de producten, de prijzen, noem maar op. Met Business intelligence kun je zelfs verschillende systemen koppelen zodat alle data centraal binnenkomt. De duidelijke visualisatie van data geeft je een perfect inzicht over de prestaties van je webshop. Kortom, met Business Intelligence maak je de juiste beslissingen die resulteren in succes.

Wat kost een Magento webshop?

De prijs van een Magento webshop hangt volledig af van de scope van jouw wensen. Als we precies weten wat jij wilt en we hebben onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden van je webshop besproken; ontvang je een vrijblijvende offerte. Er zijn meerdere dingen die de prijs van een Magento webshop bepalen. De prijs is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal pagina’s van de webshop, de verschillende functionaliteiten die je wilt integreren, de complexiteit van de shop en natuurlijk de onderdelen die je custom wilt laten bouwen. Je kunt het zelf zo uitgebreid mogelijk maken als je wilt. Vervolgens is het aan ons om al jouw wensen te vertalen naar een passend pakket. Natuurlijk maken we daarna gezamenlijk een effectieve eindbeslissing. Onze webshops zijn schaalbaar en de mogelijkheden zijn eindeloos, zo ben je altijd verzekerd van de meest efficiënte oplossing.

Wat kost de verhuizing van Magento 1 naar Magento 2?

Zoals je misschien wel weet vervalt het support van Magento 1 binnenkort. Je moet dus gaan verhuizen naar Magento 2! Maar wat kost dat nu precies? Omdat elke webshop anders is, bestaat er geen vaste “verhuisprijs” voor alle webshops. Gelukkig hebben wij een handige rekentool ontwikkeld waarmee jij gratis de kosten van jouw verhuizing van Magento 1 naar Magento 2 kunt berekenen! Bereken dus nu gratis jouw verhuisprijs met de enige Magento 2 rekentool van Nederland!