Diensten

Bij Klik & Steen webdevelopment kun je terecht voor alles wat met WordPress websites en Magento webshops te maken heeft. Vanaf de vertaling van je huisstijl naar een webdesign tot custom made plug-ins en koppelingen speciaal gebouwd voor jouw wensen. Doordat wij ontwikkelen op meest gebruikte software ter wereld is het makkelijk om je website of webshop zelf te beheren. Pagina’s aanmaken, teksten en afbeeldingen toevoegen, video’s plaatsen, catalogi beheren en order management: het geschiedt allemaal vanuit één systeem. Mocht je hier zelf geen zin in of tijd voor hebben, dan is dat ook geen enkel probleem. Ons team regelt het graag voor je. Wij leveren onze websites en webshops standaard met de meest geavanceerde SEO tools. Mocht dit niet voldoende zijn, dan hebben wij online marketing specialisten die je verder kunnen helpen bij het vinden van meer bezoekers en met het realiseren van conversie binnen je website of webshop.

Magento logoMAGENTO WEBSHOP

Wij ontwikkelen Magento webshops met jarenlange online marketing expertise. Zo ben je verzekerd van een webshop met zicht op succes. Bij Klik & Steen veranderen je wensen en doelen; in resultaten en succes!

Lees meer

Wordpress logoWORDPRESS WEBSITE

Of je nu een WordPress website of een webshop wilt laten ontwikkelen, jouw doelen zijn onze nummer 1 prioriteit! Wij ontwikkelen jouw project met een online marketing achtergrond, waardoor je website verzekerd is van resultaat.

Lees meer

Magento trainingTRAINING

Bij Klik & Steen kunnen jij en je team langskomen om de basis van het gehele CMS onder de knie te krijgen. Je leert bijvoorbeeld hoe je een pagina aanmaakt, het assortiment opbouwt, hoe je producten toevoegt of wijzigt, hoe je orders afhandelt en hoe je prijzen en promoties instelt.

Lees meer

WooCommerceWORDPRESS WEBSHOP

WooCommerce zorgt voor extra e-commerce functionaliteiten binnen jouw WordPress website. Zo krijg je o.a. de mogelijkheid tot het tonen van producten, categorieën aanmaken, beheren van je klantinformatie en heb je inzicht in de status van bestellingen.

Lees meer

Webshop hostingWEBSHOP HOSTING

Magento hosting bij Klik & Steen komt standaard met Varnish caching en Redis. Dit geldt ook voor Magento 2 hosting. Door gebruikt te maken van servers met effectieve caching verlaag je de laadtijd van je webshop aanzienlijk. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer

PluginsWORDPRESS PLUGINS

Plug-ins zijn functionaliteiten die je kunt toevoegen aan je WordPress website of webshop. Het zijn als het ware kleine upgrades die je kunt koppelen aan de front- en backend van je WordPress website. Wij adviseren graag wat de beste mogelijkheden zijn

Lees meer

Magento updatesUPDATE EN UPDATEN

Het regelmatig updaten van je webshop is van groot belang voor het behouden van maximaal resultaat. De gecertificeerde Magento developers van Klik & Steen houden rekening met alle mogelijke situaties tijdens een Magento update.

Lees meer

WordPress webdesignWEBDESIGN

Bij Klik & Steen houden we tijdens de ontwikkeling van jouw design, rekening met de User Experience (UX). Dit houdt in dat we ervoor zorgen dat de gebruiker zijn weg kan vinden op jouw website of webshop en zo op de pagina komt waarvan hij én jij willen dat hij terecht komt.

Lees meer

api koppelingenAPI & KOPPELINGEN

Met een API kun je jouw webshop koppelen met externe systemen die informatie verzamelen en verwerken. Dit wil zeggen dat je bijvoorbeeld je webshop volledig kunt integreren met je CRM- of ERP-systeem. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Lees meer

Webshop hostingWORDPRESS HOSTING

Niet elke server voor de hosting van je WordPress website is hetzelfde.  Het kiezen voor professionele webhosting is daarom cruciaal voor het verzekeren van een snelle werking van je website of webshop.

Lees meer

Magento supportSUPPORT EN ONDERHOUD

Het beheren van een Magento webshop kan soms zwaar zijn, vooral als je het ook nog druk hebt met andere zaken zoals een fysieke winkel. Hierdoor zie je wel eens wat over het hoofd of loop je wel eens ergens tegenaan met je webshop. Klik & Steen is dé persoonlijke supportpartner voor webshopbeheerders.

Lees meer

WORDPRESS TRAINING

Zodra je weet hoe je WordPress gebruikt en hoe je de benodigde plug-ins kunt implementeren leren we je hoe je al deze kennis en vaardigheden gebruikt om je website of webshop te optimaliseren.

Lees meer

seo pngMAGENTO SEO

Voor veel online ondernemers blijft het een uitdagende taak om effectief en doelgericht een webshop te optimaliseren voor zoekmachines.Bij Klik & Steen zijn wij gespecialiseerd in de Online Marketing van webshops en voornamelijk Magento webshops.

Lees meer

seo pngWORDPRESS SEO

Een website bouwen is één ding, maar bezoekers genereren is heel andere koek. Gelukkig is WordPress een ideaal CMS om een volledig geoptimaliseerde website of webshop mee te ontwikkelen. Omdat wij een online marketing- én een web development bureau zijn, begint WordPress SEO bij ons al bij de eerste lijn code.

Lees meer