Diensten

Magento diensten

Magento webshop

Wij ontwikkelen Magento webshops met jarenlange online marketing expertise. Zo ben je verzekerd van een webshop met zicht op succes. Bij Klik & Steen veranderen je wensen en doelen; in resultaten en succes!

Magento 2 webshop

Magento 2 is hét CMS voor de succesvolle online ondernemer. De eindeloze mogelijkheden van dit sterke CMS laten jouw webshop opvallen tussen de concurrentie en zorgen voor optimale conversie.

Training

Bij Klik & Steen kunnen jij en je team langskomen om de basis van het gehele CMS onder de knie te krijgen. Je leert bijvoorbeeld hoe je een pagina aanmaakt, het assortiment opbouwt, hoe je producten toevoegt of wijzigt, hoe je orders afhandelt en hoe je prijzen en promoties instelt.

Webshop hosting

Magento hosting bij Klik & Steen komt standaard met Varnish caching en Redis. Dit geldt ook voor Magento 2 hosting. Door gebruikt te maken van servers met effectieve caching verlaag je de laadtijd van je webshop aanzienlijk. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Update en updaten

Het regelmatig updaten van je webshop is van groot belang voor het behouden van maximaal resultaat. De gecertificeerde Magento developers van Klik & Steen houden rekening met alle mogelijke situaties tijdens een Magento update.

API & Koppelingen

Met een API kun je jouw webshop koppelen met externe systemen die informatie verzamelen en verwerken. Dit wil zeggen dat je bijvoorbeeld je webshop volledig kunt integreren met je CRM- of ERP-systeem. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden

Support en onderhoud

Het beheren van een Magento webshop kan soms zwaar zijn, vooral als je het ook nog druk hebt met andere zaken zoals een fysieke winkel. Hierdoor zie je wel eens wat over het hoofd of loop je wel eens ergens tegenaan met je webshop. Klik & Steen is dé persoonlijke supportpartner voor webshopbeheerders.

WordPress diensten

WordPress website

Of je nu een WordPress website of een webshop wilt laten ontwikkelen, jouw doelen zijn onze nummer 1 prioriteit! Wij ontwikkelen jouw project met een online marketing achtergrond, waardoor je website verzekerd is van resultaat.

Customer journey

Om een goede website of webshop te ontwikkelen is het van belang goed in kaart te brengen welke stappen jouw potentiële klanten doorlopen voor, tijdens en na het bezoeken van jouw website of webshop.

WordPress webshop

WooCommerce zorgt voor extra e-commerce functionaliteiten binnen jouw WordPress website. Zo krijg je o.a. de mogelijkheid tot het tonen van producten, categorieën aanmaken, beheren van je klantinformatie en heb je inzicht in de status van bestellingen.

WordPress plugins

Plug-ins zijn functionaliteiten die je kunt toevoegen aan je WordPress website of webshop. Het zijn als het ware kleine upgrades die je kunt koppelen aan de front- en backend van je WordPress website. Wij adviseren graag wat de beste mogelijkheden zijn

Webdesign

Bij Klik & Steen houden we tijdens de ontwikkeling van jouw design, rekening met de User Experience (UX). Dit houdt in dat we ervoor zorgen dat de gebruiker zijn weg kan vinden op jouw website of webshop en zo op de pagina komt waarvan hij én jij willen dat hij terecht komt.

WordPress hosting

Niet elke server voor de hosting van je WordPress website is hetzelfde.  Het kiezen voor professionele webhosting is daarom cruciaal voor het verzekeren van een snelle werking van je website of webshop.

WordPress training

Zodra je weet hoe je WordPress gebruikt en hoe je de benodigde plug-ins kunt implementeren leren we je hoe je al deze kennis en vaardigheden gebruikt om je website of webshop te optimaliseren.