Laat jouw onderneming groeien met een winstgevende website of webshop!

Als ondernemer is het inmiddels vanzelfsprekend dat je een website beheert om jouw producten en diensten te promoten. Je weet dat “Online” een bron is van 24/7 conversies en omzet, en deze bron kun je als ondernemer niet achterwege laten. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Chart growth green
Tamara den Hartog – Time to momo

“Wij zijn enorm blij met de bouw van onze nieuwe website door Klik & Steen. Zij denken altijd graag met ons mee en de lijntjes zijn kort waardoor het snel schakelen is. Kortom, een prettige samenwerking!”

De COOL methode

Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Klik & Steen de ontwikkeling van een website of een webshop vertaald naar een werkend systeem met 4 concrete stappen. Met dit systeem ben je verzekerd van een unieke en professionele website die volledig voldoet aan zowel jouw eisen als die van je gebruikers. Of je nu een nieuwe website wilt laten ontwikkelen, of misschien al jaren beheerder bent; onze methode past zich aan op jouw situatie. Als ervaren webdevelopers met een online marketing expertise, begint de optimalisatie van jouw website of webshop al vanaf het eerste contactmoment! Door de 4 stappen van onze bewezen methode blijft jouw website of webshop relevante traffic genereren. Hierdoor ben je verzekerd van een doorlopende groei van leads en sales.

 Conceptsessie

Elke (nieuwe) website of webshop bij Klik & Steen begint met een kennismakingsgesprek.

Als we na dit gesprek een match zijn, dan kunnen we aan de slag! Met je team kom je bij ons langs voor de eerste stap: de conceptsessie. Hier bepalen we aan de hand van onze kennis en jouw expertise in je vakgebied welke specifieke koppelingen, unieke functies of andere eisen jouw website nodig heeft. De inhoud van deze conceptsessie is wat de basis van jouw website of webshop uniek en succesvol maakt. 

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Nadat al het nodige voorwerk is gedaan, begint de ontwikkelfase. Ons ervaren development team gaat aan de slag om alle uitkomsten van de conceptfase te vertalen naar een passende open source website of webshop. Koppelingen, maatwerk of specifieke functies; alles is mogelijk! Onze persoonlijke samenwerking zorgt ervoor dat het project binnen de vastgestelde tijd maar natuurlijk ook binnen het budget wordt ontwikkeld.

Oplevering

Voor veel developers is de oplevering het moment waarop afscheid wordt genomen van de klant. Bij ons is de opleverfase echter pas het begin. Tijdens onze BETA oplevering zetten we de website actief in een live-testomgeving. Hier wordt de website getest op meer dan 100 cruciale punten die ervoor zorgen dat jouw website of webshop optimaal presteert. Daarnaast ben je hierdoor verzekerd van online veiligheid voor zowel jezelf, als je gebruikers. Geen foutje komt door onze filters heen. Dit resulteert in een eindproduct dat maximale snelheid, veiligheid, efficiëntie en conversie levert.

Oplevering
Lancering

Lancering

Boem! Je website of webshop gaat online! Ook dit is een fase waar veel ontwikkelaars afscheid nemen van hun klanten. Maar, net als dat een raket brandstof nodig heeft voor een lancering, moet een website of webshop ook doorontwikkeld worden. 

Als ervaren marketing specialisten weten wij daarom als geen ander dat een website zonder doorontwikkeling en optimalisatie; niet het gewenste resultaat zal boeken. Groeit het succes van jouw website of webshop? Dan groeien wij met je mee! Hierdoor ben je ervan verzekerd dat wij altijd keuzes maken met een oog op succes en groei in de toekomst. Met doorontwikkeling in de vorm van updates, de nieuwste functionaliteiten en regelmatige contactmomenten blijft jouw website optimaal presteren. De doorontwikkeling in combinatie met onze online marketing werkzaamheden, zorgen ervoor dat de raket steeds harder en verder de cosmos inschiet! Van Conceptsessie en ontwikkeling tot lancering en optimalisatie; een samenwerking met Klik & Steen is een samenwerking voor langdurig succes!

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen?