Concept

Je komt binnen, krijgt van ons een goede kop koffie en vertelt ons wat je precies of ongeveer wilt. Conceptfases zijn per opdracht totaal verschillend, en daarmee altijd tailormade. Wat is je doelstelling? Wat is je doelgroep? En welke actie moet die doelgroep uiteindelijk gaan ondernemen? Onze webdevelopers weten precies hoe we dit het beste kunnen toepassen en uitvoeren. We bekijken dit samen met jou en zo wordt stap voor stap duidelijk wat er moet gaan gebeuren en hoe we dat gaan realiseren.

Design en bouw

Als we goed hebben nagedacht over de inrichting van het project, kleuren we het voor je in. We beginnen dus pas op het moment dat alles op hoger niveau voor de volle honderd procent in orde is. Tijdens dit doe-proces houden we je periodiek op de hoogte van de voortgang en plannen we momenten in waarbij ruimte is voor jouw feedback, zodat jij krijgt wat je wilt. Natuurlijk aan de hand van de meest recente technologieën die onze webdevelopers raadplegen.

Bereik

“Waar zit de doelgroep en hoe kunnen we die het beste bereiken?” Hoe mooi en functioneel een website of webshop ook is: zonder bereik heb je daar niets aan. Hierin maken we een duidelijk onderscheid in kwaliteit, want bereik kan in principe iedereen genereren. Alles draait om conversie: jij wilt mensen die ook daadwerkelijk jouw pad gaan volgen. Klik & Steen webdevelopment heeft de kennis en ervaring om jouw kostbare bezoekers tot de gewenste acties over te laten gaan.

Rapportage en verbetering

Websites en webshops: we kunnen van alles bedenken, maar werkt het ook? Wat zijn de resultaten en wat kunnen we daaraan verbeteren? Hierop kan worden ingezoomd en uitgezoomd, precies daar waar het nodig is. Klik & Steen webdevelopement doet alles om uiteindelijk het gewenste resultaat te bereiken. Hierbij geldt: meten is weten!