Tarieven

webshop kosten

Hoe kunnen jullie zo betaalbaar blijven?

Transparantie is een bouwsteen van onze organisatie. Daarom delen wij graag onze specifieke werkwijze en tarieven. Zo weet je als klant precies waar je aantoe bent en kun je gemakkelijk zelf bepalen of wij een match zijn voor jouw budget en projectmatige verwachting. Zo is elke investering terug te herleiden naar de benodigde tijd van onze dienstverlening op basis van ons uurtarief van €90 excl. BTW

Ons uurtarief is gebaseerd op de kennis, ervaring en het specialisme in web development en online marketing. Een ervaren specialist kan namelijk in een kortere tijd een betere oplossing opleveren. Met meer dan 10 jaar ervaring in web development en online marketing hebben wij ontelbare variërende uitdagingen op ons bord gehad. Hierdoor kunnen wij uitstekend inschatten welke uitdagingen wel- of niet bij onze diensten en werkwijze passen. Onze belofte is daarom ook dat wij hier altijd transparant over zijn, om te voorkomen dat je als klant te veel betaalt of een onverwachte factuur ontvangt.

Projectprijs? Of uurbasis?

Verassingen zijn altijd leuk, behalve bij investeringen. Onze ervaring is dat de meeste klanten voorafgaand aan een traject graag willen weten waar ze aan toe zijn. Wanneer jouw uitdaging in lijn ligt met één van onze standaardoplossingen, dan geven wij graag vooraf een projectprijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor verassingen te staan.

Nu is dit bij een e-commerce project niet altijd volledig mogelijk omdat dit samengaat met de maatwerkoplossing die bij de desbetreffende online onderneming hoort. Nadat we een duidelijke inschatting hebben gemaakt, nemen we je daarom ook mee in het gehele proces van uitdaging naar oplossing. Aan het begin van een project krijg je toegang tot onze handige projectmanagement omgeving. Hierin kun je precies ontdekken welke stappen jouw uitdaging vereisen. Daarnaast vermelden we bij elke stap exact aan hoeveel tijd het heeft gekost- en/of gaat kosten, om tot een oplossing te komen. Volledige transparantie over tijd- en investering, van begin tot eind.

francesco rametta

Een prettige samenwerking is onze prioriteit!

Of je nu van plan bent om een nieuwe website of webshop te starten met een nieuw CMS, of wanneer je jouw huidige situatie naar een hoger niveau wilt tillen; je wil altijd weten of de investering past binnen je verwachting en budget. Daarnaast is de sterke werkwijze, jarenlange ervaring en positieve ‘klik’ van de personen achter het bedrijf nóg belangrijker, omdat dit resulteert in een prettige samenwerking. Daarom hebben wij een uitgebreide over ons -en werkwijze pagina gemaakt om je meer inzicht te geven over wie wij zijn en wat wij doen.

Wat kost een nieuwe webshop bij Klik & Steen?

Ben je benieuwd wat een webshop kost bij Klik & Steen? Maak dan gebruik van onze gratis prijs bereken tool via de onderstaande knop! Door de vragen te beantwoorden krijg je direct binnen 1 minuut een reële inschatting van de investering. Wil je graag een specifieke offerte ontvangen, kennismaken met het team achter Klik & Steen of ben je nieuwsgierig of en hoe wij je kunnen helpen met je uitdaging? Laat dan je telefoonnummer en email adres achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

webshop kosten
website kosten

Wat kost een nieuwe website bij Klik & Steen?

Afhankelijk van je wensen en doelstellingen kan een website €5.000,- kosten, maar ook €50.000,-. Dit is namelijk nooit een vaste prijs. De ene website heeft behoefte aan specifieke functionaliteiten, de andere heeft genoeg aan een basisopzet. Desalniettemin is het voor ons belangrijk dat jouw website in lijn is met je doelstellingen en maximaal resultaat behaalt.

Door onze uitgebreide- en jarenlange ervaring als web development bureau kunnen wij op basis van jouw situatie een zeer exacte en transparante offerte opstellen. Ben je benieuwd wat een website kost die resultaten behaalt voor jouw situatie? Dan is het altijd een goed idee om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hierin leggen namelijk wij precies uit hoeveel een website in combinatie met jouw wensen gaat kosten op basis van de uren die wij hiervoor nodig hebben. Totale transparantie, volledige duidelijkheid en geen verassingen!

Een aantal van onze klanten waar wij voor mogen werken:

Joemerino portfolio
Bardahl portfolio
Earlybridge logo
Sam portfolio