Klik & Steen als mediapartner van het Breda Jazz Festival!

Wellicht heb je het nieuws al meegekregen. Klik & Steen is vanaf 2018 mediapartner van het Breda Jazz Festival! De komende jaren zijn we verbonden aan het festival en zullen we ook ons eigen Klik & Steen podium hebben! We zijn natuurlijk erg blij en trots dat we zijn gekozen als media partner.

 Breda Jazz Festival

Het Breda Jazz Festival wordt al georganiseerd sinds 1971 en is het grootste 4-daagse jazzfestival van Europa. Met zowel binnen- als buitenconcerten van diverse jazz stijlen is er voor ieder wat wils. Met bijna 20 podia verdeeld over de hele binnenstad van Breda komen er elk jaar zo’n 250.000 bezoekers op het festival af.

De kaartverkoop van het jazzfestival is inmiddels in volle gang, zorg dus dat je tijdig je kaartje koopt op de website van het Breda Jazz Festival.

Breda jazz festival

Doelgroep en gebruiksgemak voorop

Klik & Steen verzorgd vanaf 2018 de volledige website ontwikkeling voor het Breda Jazz Festival. Inmiddels staat de website online en zijn de eerste kaarten al verkocht.

De website van het festival was aan vernieuwing toe. We hebben gebruikersgemak dan ook voorop gesteld. Zo is de website volledig mobiel te bekijken, waardoor het voor bezoekers van het festival makkelijk is om de programmering te raadplegen tijdens hun bezoek.

Maar ook het vastleggen van een persoonlijk programma is mogelijk, zo weet je precies hoe laat je moet vertrekken en waar je moet zijn om het volgende concert te zien.

Klik & Steen sponsor Breda Jazz Festival

De komenden jaren zullen wij als partner de website voor het Breda Jazz Festival ontwikkelen. Als echt Bredaas bedrijf zijn wij hier erg trots op! Het festival is een begrip in de stad en zelfs ver daarbuiten, wij dragen graag bij om deze traditie in stand te houden.

Vanwege de samenwerking hebben wij een eigen Klik & Steen podium op de Havermarkt. Uiteraard zien we jullie daar graag!

Het Breda Jazz Festival vindt plaats van 10 tot en met 13 mei. Wil je aanwezig zijn bij de betaalde concerten? Zorg dan dat je tijdig je kaartjes koopt. Daarnaast kun je natuurlijk ook heerlijk genieten van gratis optredens door de gehele binnenstad. Meer weten? Kijk dan snel op de website van het Breda Jazz Festival.