Wordpress website

Wordpress website

WordPress website bij Klik & Steen

WordPress is het meest gebruikte platform voor websites ter wereld. Dit is het niet voor niets, WordPress is een ideaal, effectief en succesvol platform (CMS) om jouw website of webshop mee te ontwikkelen. Met een WordPress website bij Klik & Steen ben je verzekerd van persoonlijke hulp, 10+ jaar ervaring, een uitgebreide online marketingkennis en nog veel meer. Kortom, een WordPress website of webshop bij Klik & Steen wordt ontwikkeld met een oog op succes! Neem nu contact op voor de uitgebreide mogelijkheden van WordPress.

Wil jij weten hoe wij jouw onderneming kunnen laten groeien met een winstgevende website?

Deze klanten gingen je voor:

Stimulansz logo
Etage0 logo
Breda jazz festival logo
Insights logo
Payper logo

Waarom WordPress bij Klik & Steen?

Bij Klik & Steen staat een persoonlijke werkwijze centraal. Bij ons begint elke website met een kopje koffie, zodat we al jouw wensen duidelijk kunnen doornemen. Daarnaast ondervinden we dan gelijk of wij een geschikte partner voor jouw website of webshop zijn. Een groot voordeel van samenwerken met Klik & Steen is het feit dat wij ervaren Online Marketingspecialisten zijn. Elke website of webshop die door ons ontwikkeld wordt, is daarom ontworpen met met een online marketingvisie. Hierdoor zorgen wij voor een website of webshop die altijd is geoptimaliseerd voor conversie.

  • Schaalbare websites en webshops
  • Origineel, innovatief en doeltreffend
  • Ervaren marketingspecialisten
  • Turn key solution
  • Meer dan 10 jaar ervaring met WordPress

Open source

WordPress is een Open Source CMS. Dit betekent dat iedereen functionaliteiten kan schrijven en aanbieden waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Daarnaast zorgen de vele gebruikers er daarom ook voor dat vrijwel elke denkbare functionaliteit beschikbaar is. Omdat WordPress een open source CMS is, ben je ook altijd verzekerd van optimale beveiliging. Wanneer er namelijk een fout ontdekt wordt, dan is deze al opgelost voordat hackers de tijd hebben om hier misbruik van te maken. Tenslotte zijn er hierdoor ook ontelbaar veel verschillende templates die jij kunt gebruiken om jouw WordPress website of webshop precies in te richten zoals jij dat wilt. Voor iedere vraag is er een antwoord en voor elke wens is er een oplossing! Het open source aspect van WordPress maakt het CMS superieur.

Schaalbaarheid

Een groot voordeel van WordPress is de mogelijkheid voor oneindige schaalbaarheid. Wij bij Klik & Steen zijn expert op het gebied van de toepassing van schaalbaarheid. Daarom wordt een website met WordPress of een WordPress webshop bij Klik & Steen altijd opgebouwd om elk gewenste moment te kunnen schakelen naar groei of verkleining. Bij ons loop je niet tegen de feiten aan wanneer je merkt dat jouw onderneming groeit, want wij groeien gemakkelijk met je mee. Wij zitten jouw succes niet in de weg. Onze ontwikkelingsmethodes zorgen er juist voor dat jouw succes blijft groeien! Klik & Steen maakt gebruik van de volledige potentie van schaalbaarheid door juist te anticiperen en de ontwikkeling van een website of webshop efficiënt in te richten.

Gebruikservaring en conversie staat centraal

Een WordPress site bij Klik & Steen is altijd geoptimaliseerd voor gebruikservaring en conversie. Wij houden ons namelijk altijd bezig met de verbetering van de User experience (UX) en de User interface design (UI) van jouw website of webshop. Hierdoor ziet jouw WordPress site er niet alleen mooi uit, maar is deze ook specifiek ingericht om de gebruiker moeiteloos te sturen naar de gewenste conversie. Onze websites en webshops zijn niet alleen supersnel, maar worden ook ontwikkeld voor jouw specifieke doelgroep. Een gebruiker voelt zich dus altijd thuis op jouw WordPress site en “spreekt dezelfde taal” ls het design en de content van de website of webshop. Door jouw huisstijl effectief over te zetten in een WordPress site, zorgen wij ervoor dat je op één lijn zit met je gebruikers. Dit gecombineerd met een foutloze website die comfortabel in gebruik is, zorgt altijd voor een optimale conversie.

Supersnelle, veilige WordPress website bouwen?

Bij Klik & Steen maakt jouw WordPress site gebruik van onze eigen, supersnelle en veilige servers. Onze speciale servers maken namelijk gebruik van Varnish caching en Caching Redis waardoor jouw gebruikers nooit hoeven te wachten tot de pagina klaar is met laden. We leven in een “on demand” generatie waar niets snel genoeg is, vandaar is snelheid cruciaal om conversie te optimaliseren. Onze snelle servers maken een eind aan laadtijden en ons maatadvies voor hosting zorgt voor een website of webshop die sneller is dan zijn schaduw. Daarnaast zijn al onze websites en webshops voorzien van een SSL-certificaat waardoor je niet alleen de veiligheid van je gebruikers waarborgt maar ook zorgt voor een betere vindbaarheid. Zoekmachines indexeren websites met een SSL certificaat namelijk hoger. Ook maken onze servers elke 10 minuten een volledige backup van je site en voeren wij tests en updates altijd uit in een testomgeving. Bij klik & Steen is jouw WordPress website of webshop dus altijd in veilige handen.

SEO voor een website met WordPress

Zoals je misschien al wist is Klik & Steen ervaren Online Marketing expert. Wij zijn specialisten op het gebied van SEO & SEA en weten daarom ook precies hoe we jouw WordPress website of webshop moeten inrichten om zo hoog mogelijk te scoren in de zoekresultaten. Bij ons loop je aan het einde van het ontwikkelingsproces ook niet tegen de feiten aan, want SEO begint bij Klik & Steen al bij de eerste lijn code. Zo ben je verzekerd van een volledig geoptimaliseerde website of webshop bij oplevering. Uiteraard stopt het daar niet. Ook na de oplevering kunnen we je op weg helpen om zoveel mogelijk (relevante) bezoekers te genereren en jouw WordPress site continu te optimaliseren voor conversie. Voor optimaal online resultaat ben je bij Klik & Steen an het juiste adres.

Laat jouw onderneming groeien met een winstgevende website

Hoe kun je jouw website nu gebruiken als onmiskenbaar instrument voor je gehele businessproces? Hoe zorg je dat jouw website niet alleen volledig voldoet aan al je eisen en wensen, maar ook op een rendabele manier leads genereert? En ook nog de leads vrijwel automatisch omzet in conversie? Met meer dan 10 jaar ervaring als gecertificeerde web developer en online marketeers hebben wij een werkende en bewezen methode ontwikkeld die resulteert in een effectieve, efficiënte en vooral winstgevende website! Geen frustratie meer, geen moeilijke taal!

Benieuwd hoe wij dit doen?