WordPress Website

Een professionele WordPress website laten maken?

Wil je graag een nieuwe website laten bouwen? Of is jouw huidige website toe aan een make-over? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je meer informatie over het laten maken van een WordPress website. Naast een website in WordPress kunnen wij je ook helpen met het bouwen of aanpassen van je WordPress webshop.

Een professionele website is tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven. Je website dient namelijk als online visitekaartje en zorgt ervoor dat potentiële klanten je dag en nacht kunnen bereiken om informatie in te winnen (denk aan contactgegevens en dergelijke).

Daarom Klik & steen

  • Een aanspreekpunt voor al uw online activiteiten
  • Voor elk budget een oplossing
  • Vele jaren ervaring met grote en kleine bedrijven
  • Snelle response- en doorlooptijden

Websites voor desktop, tablet en mobiel

Tegenwoordig kun je niet meer om een responsive website heen. Een responsive website is een website waarvan de layout zich aanpast aan het apparaat waarop je de website bekijkt. De inhoud blijft hetzelfde, maar de layout is flexibel. Zo veranderen bijvoorbeeld horizontale blokken op je laptop in verticale blokken op je smartphone. De hele website klapt zich als het ware in, terwijl de huisstijl en content gelijk blijven. Zeker vandaag de dag is het van groot belang dat je website ook optimaal te bekijken is via een smartphone of tablet, want deze apparaten worden namelijk steeds meer ingezet; ook in het bedrijfsleven.

Bij ons is je website of webshop altijd responsive. Dit is geen optie, maar een must.

Responsive WordPress

Template of maatwerk website

Als je een website wilt laten maken voor jouw bedrijf of vereniging, dan kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden:

Je kunt ervoor kiezen om een template te gebruiken. Wij passen deze dan aan jouw wensen en huisstijl aan. Op deze manier kun je met een klein budget toch een mooie website laten maken. Het nadeel hiervan is echter dat je vastzit aan bepaalde restricties van het gebruikte template.

Daarnaast kan je er ook voor kiezen om je nieuwe WordPress website volledig custom te bouwen. We helpen je graag met het omzetten van jouw designs naar een unieke website. Heb je nog geen designs? Dan gaan we samen rond de tafel om een unieke website te ontwerpen die er voor zorgt dat jouw online doelstellingen behaald worden. Lever je liever een compleet design aan, dan zorgen wij er voor dat deze pixel perfect omgezet wordt naar een 100% werkende WordPress website.

Wat kost een website?

Wil je weten wat het jou zou kosten om een website te laten bouwen voor jouw bedrijf? Of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een WordPress website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij regelen alles voor je, omdat we het leuk vinden!

Als je geen last wilt hebben van deze restricties, dan kun je kiezen voor een maatwerk website. De website wordt dan volledig voor jou op maat gemaakt. Je krijgt een uniek design dat perfect past bij jouw bedrijf.

Ik wil een WordPress website

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een WordPress website of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Klik & Steen via onderstaand formulier of telefonisch via 076-2600214. Wij regelen alles voor je, omdat we het leuk vinden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom Klik & steen

  • Een aanspreekpunt voor al uw online activiteiten
  • Voor elk budget een oplossing
  • Vele jaren ervaring met grote en kleine bedrijven
  • Snelle response- en doorlooptijden

Zij kozen ook voor een WordPress website

Handig om te weten

Om een website online te kunnen zetten, heb je hosting en een domeinnaam nodig. Wij kunnen je daarbij helpen, zodat je je daar niet druk over hoeft te maken.

Zodra jouw website online staat, blijven we monitoren. Aanpassingen worden naar wens gedaan op voortschrijdend inzicht, gebaseerd op data vanuit onze SEO systemen, analytics en technische wijzigingen bij zoekmachines.

Wij bouwen jouw website volgens de laatste normen van Google. Hierdoor wordt jouw website goed vindbaar in Google.

Ook bouwen wij de functionaliteiten die jij graag wilt in. Denk hierbij aan invulformulieren, agenda’s, productoverzichten en social media implementatie. Niets is te gek.