Over ons

Klik & Steen kantoor

Klik & Steen

Wij zijn Klik & Steen, specialist in web development en online marketing. Samen met jou vertalen wij jouw online missie naar oplossingen voor websites en webshops die resultaat behalen. Sinds 2010 werken wij met ons gedreven team met trots voor bedrijven met grote online ambities. Een formule voor succes vinden wij de samenwerking met onze klant. Wij zitten graag samen met onze klant in de wedstrijd. Door de combinatie van de input van de klant, gegenereerde data en onze eigen expertise, geven wij advies. Wij hebben de capaciteit om voor ieder bedrijf, ongeacht de grootte van het project, te werken. Tegelijkertijd zijn wij even persoonlijk en betrokken als het lokale bureau in de straat.

Ontmoet Klik & Steen

Klik & Steen over ons
Klik & Steen over ons
Klik & Steen over ons

Onze werkwijze

Tijdens de samenwerking gaan wij voor direct en persoonlijk contact. Daarnaast ontzorgen wij jou volledig door onze proactieve manier van werken en transparante houding over alles wat wij voor je doen. 

Lees meer over de werkwijze van Klik & Steen –>

Klik & Steen over ons
Trees for all

Voor een groenere wereld

De energie voor het bezoeken en beheren van webshops zorgt voor de nodige CO2-uitstoot. Ook de e-commerce keten, met haar transport en kartonnen pakketjes, laat een aardige footprint achter. Hier is Klik & Steen zich bewust van wij willen graag iets terug doen. Voor iedere klant doneren wij op basis van de ecologische voetafdruk een aantal bomen aan Trees for All om de CO2-uitstoot.

Een aantal van onze klanten waar wij voor mogen werken:

Joemerino logo
Bardahl logo
Aardbeiplantje logo
Stimulansz logo
Nederlands debat instituut logo
Earlybridge logo
Payper logo
Cavello logo
Wackers academie logo
Kroon dakvervanging logo
Sam logo
Venn hypotheken

Kom langs om jouw project te bespreken

Klik & Steen over ons
Klik & Steen over ons
Klik & Steen over ons
Klik & Steen over ons
Klik & Steen over ons