Over ons

Wie is Klik & Steen?

Klik & Steen is een ervaren, flexibel en proactief webdevelopment bedrijf in Breda. Wij vinden de perfecte oplossing voor jouw website of webshop zonder moeilijke taal; maar met heldere communicatie! Hierbij houden wij altijd rekening met zowel jouw wensen, als die van je bezoekers om zo User Experience en User Interface te waarborgen.

 • null

  Erik Lambrechts

 • null

  Francesco Rametta

 • null

  Sabrina van der Wegen

 • null

  Victor Norbart

 • null

  Manmeet

 • null

  Mahesh

 • null

  Suraj

Wat is Klik & Steen?

Klik & Steen is gecertificeerd Magento en WordPress expert dat ontwikkelt vanuit een marketingperspectief. In plaats van alleen een website of webshop bouwen, is ons einddoel daarom ook dat jouw project de gewenste resultaten behaalt. Uiteraard doen wij dit volledig op maat.

null

Concept

Wij vinden het belangrijk dat al jouw ideeën volledig worden overgebracht naar je website of webshop. Daarom luisteren we goed naar jouw ultieme visie voor het design, de functionaliteiten en alle extra's van jouw website of webshop.

null

Ontwikkeling

Bij Klik & Steen streven onze gecertificeerde ontwikkelaars naar perfectie. De ontwikkeling van jouw website of webshop moet aan al jouw eisen voldoen. Onze developers zorgen er altijd voor dat dit ook zo blijft!

null

Beheer

Als jouw website of webshop klaar is, staan wij altijd paraat om jouw eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast ben je door onze speciale servers van veiligheid en snelheid verzekerd. Beheer voor groot of klein, bij Klik & Steen is alles mogelijk!

null

Missie

Het ontwikkelen van websites en webshops die voldoen aan alle eisen van de klant.

null

Visie

Met een jonge en frisse kijk op de wereld de volledige potentie van het internet benutten.

Waar is Klik & Steen?

Nieuwe Bosschtraat 9

4811CS Breda

076 260 0214