Alles wat zich online afspeelt heeft onze aandacht, daarom bestaat Klik & Steen. Wij zijn een flexibel, proactief webdevelopment bureau, bedenken én ontwerpen voor jouw bedrijf een unieke website en/of webshop. We houden rekening met jouw wens, denken met je mee en begeleiden je in het proces; geen moeilijke taal, maar heldere communicatie.

We werken het liefst met WordPress en Magento en noemen ons graag Magento en WordPress specialist, toch zijn we nooit uitgeleerd. Daarom bezoeken wij, zowel nationaal als internationaal, diverse evenementen. Zo voeden we onze leergierigheid en blijft de kennis van Klik & Steen continue in ontwikkeling: kennis en ervaring versterkt elkaar.
Ons team is gedreven en zorgt voor een optimaal eindproduct. Kwaliteit en transparantie zijn voor ons net zo vanzelfsprekend als de responsiveness (toegankelijkheid) en juiste beveiliging van jouw website of webshop.

Klik & Steen: gewenste service voor een juiste prijs.
Wil je ook meer informatie? Laat het even weten, dan nemen we snel contact met je op.

Houden van mooie dingen

We streven ernaar elke keer een uniek en oogverblindend design neer te zetten, waarbij we rekening houden met de usability hiervan.

Jong en leergierig

Wij zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen waar we jou mee verder kunnen helpen. Dat betekent veel lezen, netwerken en bezoekjes brengen aan belangrijke evenementen.

Resultaatgericht

Wij gaan aan de slag met jouw doelstellingen, zodat het resultaat waar jij naar op zoek bent voor jouw bedrijf behaald wordt. Welk budget je ook hebt.LIFE’S TOO SHORT FOR BAD AGENCIES

Een goed webbureau ziet zijn klanten niet als klanten, maar als partners. Samen werken om een buitengewoon resultaat te bereiken.Snel antwoord en korte lijnen zodat je snel kunt schakelen.

Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing.

Bij ons geen ingewikkeld vakjargon, maar uitleg in heldere taal.

Snel antwoord en korte lijnen zodat je snel kunt schakelen.

Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing.

Bij ons geen ingewikkeld vakjargon, maar uitleg in heldere taal.

Zij kozen o.a. voor ons

Heb je vragen? Of wil je een offerte aanvragen?

Bel of mail ons gerust! Wij helpen je graag.