Top 15 Magento Extensions

Met extensies kun je de functionaliteiten van je Magento webshop uitbreiden! Maar omdat Magento een Open Source CMS is, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom helpen we je een handje mee! Dit zijn de 15 beste Magento extensions die het succes van je webshop garanderen! Één voor één speciaal uitgekozen door de gecertificeerde Magento specialisten van Klik & Steen. Optimaliseer je verkoopprocessen, verbeter je inventarisatie en verhoog je conversie door deze extensies toe te passen! Lees snel verder om deze 15 extensies te leren kennen die op jouw Magento shop niet mogen missen!

Logo Hotjar

1. Hotjar

Ook Hotjar valt dit jaar weer in de prijzen! Hotjar is een must-have voor jouw Magento webshop en scoort daarom ook hoog op ons lijstje van beste Magento extensions. Met Hotjar kun je alle activiteit van je gebruikers opnemen, registreren en meten. Vervolgens kun je aan de hand van deze data jouw webshop verder optimaliseren. De extension maakt een uitgebreide analyse van hoe jouw webshop ervaren wordt (Usability test“) en geeft onder andere de volgende analytische mogelijkheden:

Conversie Funnel analyse
De “funnel” is de reis die je bezoekers doorlopen bij het gebruiken van je webshop. Je kunt bij deze analyse zien in welke hoeveelheden bepaalde wegen worden gekozen op je webshop. Bijvoorbeeld: 100% bezoekt je home-pagina; 85% maakt een zoekopdracht en 25% komt op een specifieke productpagina.

Het is erg belangrijk dat je deze funnel-analyse goed bestudeert; want als je ziet dat bepaalde belangrijke pagina’s maar door weinig mensen worden bezocht dat betekent dat er iets niet klopt. Wellicht is de pagina niet goed doorgelinkt of misschien moet de content echt verbeterd worden. Kortom; de funnel analyse geeft je de mogelijkheid om doelgericht de bezoeken van je gebruikers te optimaliseren.

hotjar heatmap

Hotjar Heatmaps
Heatmaps zijn niet alleen een hele gave manier om je pagina’s te analyseren, maar ook erg effectief voor de optimalisatie van de volledige gebruikservaring. Ook wel bekend als:  “Temperatuurkaart” (met kleur aangegeven concentratie-kaart) laten Heatmaps precies zien hoe bezoekers hun cursors bewegen over je pagina en waar ze het meest op klikken.

Tot slot geeft de map ook weer tot waar je bezoekers gemiddeld scrollen door pagina’s. Wanneer je merkt dat de cursors van je bezoekers niet naar de juiste locaties gaan betekent dat wederom dat er iets verbeterd moet worden op je pagina. Heatmaps zijn hierdoor een ideale tool om de volledige User interface van je webshop (UI) te optimaliseren!

Formulier analyse
Met een webshop worden er dagelijks veel formulieren ingevuld. Of het nu voor een enquête is, of nog belangrijker; voor een aankoop! Met de formulier analyse kun je precies zien welke velden je bezoekers wel of niet invullen.

Dit is belangrijk omdat je hierdoor kunt zien wanneer bezoekers bijvoorbeeld een veld liever niet willen invullen (waardoor aankoop vaak niet beschikbaar wordt). Als je gebruikers de aankoop niet af kunnen maken, dan ben je de verkoop volledig kwijt! Vandaar is het van uiterst belang dat je je invulformulieren optimaliseert naar UX  door middel van de formulier analyse van Hotjar.

Polls & Enquêtes
Doorgaans is het heel normaal dat 97-98% van je bezoekers geen aankoop doen op je webshop. Deze nummers klinken erg extreem maar een 3% conversie is niks om van te schrikken. Gemiddeld gezien liggen de nummers vrij laag; dit komt omdat je natuurlijk veel bezoekers genereert met een Magento webshop. Het is wel belangrijk om te weten waarom die andere 97-98% er niet voor kiezen om een aankoop te doen.

Met de polls en enquêtes van Hotjar kun je op een gebruiksvriendelijke wijze compleet onderzoeken hoe je de conversie op je webshop kunt verhogen. Een korte enquête op het scherm direct voordat je bezoeker de pagina sluit kan al veel verschil maken. Zo zorgen Hotjar Enquêtes en polls voor optimalisatie van zowel je UX als UI.

Live opnames van bezoekers
Hotjar biedt ook de gave mogelijkheid om de acties van een bezoeker live te volgen (en hier een opname van te maken). Zo kun je precies zien op wat voor manier een bezoeker bepaalde pagina’s bereikt en hoe lang hier op gebleven wordt. Uiteraard neemt Hotjar de bezoekers automatisch op en heb je binnen no-time beschikking tot vele uren opnames.

Hierdoor je kun je steekproefsgewijs de stappen van je bezoekers analyseren en hiermee de UI optimaliseren. Uiteraard kun je niet zien wat een bezoeker invult bij invulformulieren of betaalportals in verband met privacy. Hetzelfde geldt voor het invullen van wachtwoorden of persoonlijke informatie zoals e-mail adressen. De Hotjar opname blijft dus volkomen anoniem en in lijn met de AVG.

Prijs: Voor websites met gemiddeld weinig verkeer (+- max. 2.000 pagina bezichtigingen per dag) Basic pakket: Gratis (beperkte toepassingen) Plus Pakket: €29/maand (max 10.000 pagina bezichtigingen per dag). Voor grotere websites (vanaf 20.000 tot 800.000 pagina bezichtigingen per dag): €89/maand – €989/maand. Voor hogere bezoekersaantallen is de prijs alleen op aanvraag. Bekijk de extension hier.

amasty special promotions pro

2. Special Promotions Pro

Special Promotions Pro is één van de beste Magento extensions voor het uitvoeren van promoties op je Magento webshop. Hetgeen wat deze extension differentieert van anderen is dat deze niet alleen basispromoties genereert maar ook promoties op basis van gebruikers.

Dat betekent dat de extension kijkt naar het gedrag en de geschiedenis van de gebruikers en promoties op maat bouwt om zo conversie te optimaliseren. Je kunt zelfs de klant-attributen instellen als regels voor een promotie. Zo kun je kortingen, acties en promoties instellen met slimme en effectieve condities. Er zijn vele verschillende acties die je kunt inzetten om jouw promoties relevant, uniek en aantrekkelijk te maken. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Koop X en krijg Y gratis!
Met deze promotie krijgt de gebruiker de mogelijkheid om een gratis product te ontvangen wanneer hij een bepaald product koopt. De promotie kan zo worden ingesteld dat zowel product X als Y automatisch wordt gegenereerd (of één van de twee) op basis van de beschikbare informatie van de gebruiker. Uiteraard kun je ook zelf beslissen welke producten X en Y omvatten.

De “duurste” en de “goedkoopste”
Je kunt een promotie generen op basis van het duurste product en het goedkoopste product dat zich in het winkelwagentje van een gebruiker bevindt. Bijvoorbeeld: “ontvang gratis veters bij het kopen van deze schoenen”, of: “Als je deze broek koopt dan is dit t-shirt de helft goedkoper”.

Ontvang X voor elke uitgegeven €Y
Met deze promotie kun je een aanbod maken op basis van een specifiek aankoopbedrag. Bijvoorbeeld: “Doe een aankoop van minimaal €40 ,- en ontvang €5,- korting”.

Elke “Zoveelste”
Met deze toepassing kun je promoties maken waarbij je de “zoveelste” binnen een aankoop kunt promoten. Dit wil zeggen dat als je bijvoorbeeld 4 wielen verkoopt dat de gebruiker de vijfde met korting krijgt. Dit kan ook nog verder uitgebreid worden in de volgende vorm: Als de klant bijvoorbeeld 6 pennen koopt dan krijgt hij op elke 2e pen 25% korting.

Elke groep van X
Met deze toepassing kun je een promotie maken waarmee je grotere groepen van een bepaald product kunt verkopen, bijvoorbeeld: “koop 10 sponsen voor €8,-“ of “koop 8 chocolaatjes met 50% korting”.

Product sets
Met deze toepassing kun je promoties opzetten op basis van het combineren van producten. Bijvoorbeeld: “krijg een bed, kussens en een deken voor €200,-“ of “Koop schoenen, sokken en een broek en krijg 25% korting”. 

Elk product na “X”
Met deze toepassing kun je korting geven op producten na aankoop van een bepaald aantal van dat product. Bijvoorbeeld: “Als je 5 boeken koopt voor de volledige prijs dan krijg je op elk 2eboek 20% korting” of: “Als je 5 T-shirts koopt dan krijg je €10,- korting op elke volgende”.

Aankoopgeschiedenis
Met deze toepassing kan je een promotie inschakelen die zich specifiek richt op klanten met een bepaalde aankoopgeschiedenis. Een handige optie hiervan is dat je loyale klanten met veel aankopen kunt belonen met een promotie naar keuze.

Prijs: Community editie: €214,- p/j; Enterprise editie: €473,- (Deze extensie is dus sinds vorig jaar goedkoper geworden! Wees er dus snel bij! Bekijk de extension hier.

Nost personalization

3. Nosto personalization

Nosto is een zeer sterke Marketingtool, speciaal ontwikkeld voor Magento 2 webshops. Deze tool analyseert honderdduizenden soorten data over je gehele shop. Deze extension verzamelt de data van al je gebruikers en vertaalt dit naar het individu. Nosto’s algoritmes en big data analytics zorgen ervoor dat er voor elke gebruiker een gepersonaliseerd resultaat wordt gegenereerd.

Dit betekent dat voor elke gebruiker, de beste producten, aanbiedingen en methodes worden voorspeld. Op deze manier kun je effectiever dan ooit tevoren per gebruiker gerichte marketing uitvoeren. Nosto is een AI die voor elke gebruiker een uniek gebruiksprofiel opzet; wie wil dat nu niet? Met deze Magento extension kun je niet alleen je verkoop, maar ook de interactie met je gebruikers optimaliseren. Absoluut een must-have voor Magento 2 beheerders.

Prijs: Vanaf €90,- per maand +0,5% van de jaaromzet tot €1.000.000,- per jaar (dit klinkt extreem, maar is het dubbel en dwars waard!). Bekijk de extension hier.

Appjetty vertaler

4. Appjetty Vertaler

Deze extension spreekt voor zich: het biedt de mogelijkheid om je gehele webshop te vertalen naar een nieuwe gewenste taal. Ook in 2019 blijft deze extension populair. Dit komt omdat de Appjetty vertaler erg makkelijk in gebruik is. Je hebt bij deze extension zelf de keuze wat je wilt vertalen en op wat voor manier:

 Productdetails vertalen
Met de Magento vertalen extension kun je productdetails, productcategorieën, reviews en volledige CMS pagina’s automatisch en effectief laten vertalen in een gewenste taal. Daarnaast is er een versie voor zowel Magento 1 als Magento 2!

Zoek en vertaal
Je hoeft niet meer handmatig scrollend en klikkend te zoeken naar wat je moet vertalen. Met deze tool kun je gemakkelijk zoeken naar de content die je graag zou willen aanpassen. Er wordt gebruik gemaakt van een effectieve Google vertaalpartner die de content automatisch vertaald.

Massavertaling
Je hoeft niet één voor één elk veld en elke categorie te vertalen. Met deze tool kun je op een gemakkelijke manier verschillende massadelen van je webshop vertalen.

Ik hoor je denken:  “Waarom moet ik mijn webshop in meerdere talen aanbieden?” Wellicht vind je het totaal overbodig; maar je zult zien dat het nemen van de kleine moeite om je website aan te bieden in verschillende talen vele voordelen met zich meebrengt.
-74% van mensen beweert van hetzelfde merk te blijven afnemen wanneer de na-aankoop (after-sales) in hun eigen taal is.
-73% van mensen shopt het liefst online in hun eigen taal
-76% van bedrijven vindt het moeilijk om content accuraat te houden in vreemde talen.
-voor 56% van de consumenten is de content van een webshop lezen in hun eigen taal belangrijker dan de prijzen!

Prijs: Magento 1: $99,- p.j (Community) of $274,- p.j (Enterprise). Magento 2 prijs: $149,- p.j (Community) of $299,- p.j (Enterprise). Bekijk de extension hier voor Magento 1. Bekijk de Extensie hier voor Magento 2

Magemob inventory

5. Magemob inventory

Magemob inventory is één van de beste Magento extensions voor het controleren en beheren van jouw inventaris, leveranciers, groothandels en meer. Magento heeft uiteraard een standaard systeem voor inventarisbeheer, maar het mist de bovengenoemde functionaliteiten.

Deze extension maakt je leveringsproces een stuk efficiënter, daarnaast biedt het de mogelijkheid om alles tot in detail te analyseren. De extension heeft de volgende functies:

Inventaris management
Je bent altijd up-to-date over de informatie van je inventaris. Je kunt je inventaris gemakkelijk updaten met jouw eigen CSV bestanden. En je kan voor de groothandels met het geïntegreerde systeem gemakkelijk de hoeveelheden veranderen.

Groothandel management
Uiteraard kun je alle geaffilieerde groothandels en warenhuizen toevoegen, veranderen en verwijderen. De gewenste producten van bepaalde groothandels kun je gemakkelijk in groten getale updaten. Ook kun je voor een bepaald product precies instellen wanneer je het via welke groothandel wilt afnemen.

Leveranciers beheren
Met deze extension kun je gemakkelijk je leveranciers beheren. Nieuwe leveranciers kunnen worden toegevoegd en oude verwijderd of gewijzigd. Daarnaast hebben de leveranciers een eigen portal waar ze kunnen inloggen om alle informatie over hun producten te bekijken.

Order management
Je kunt gemakkelijk orders plaatsen naar je leveranciers via het geïntegreerde systeem. Ook kun je alle order bekijken en sorteren zoals jij dat wilt. Ook kan je als beheerder alle producten zien die je ontvangen hebt en wat je winst is na verkoop. Vervolgens zijn alle facturen van leveranciers geïntegreerd in het systeem.

Prijs: Begint bij €150,- Bekijk de extension hier.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wil jij weten welke extensions wij gebruiken om jouw webshop optimaal te laten verkopen?

adaplo

6. Remarketing met Adaplo

“Remarketing” is een bewezen marketingtactiek die omzet genereert door oude bezoekers terug te sturen naar jouw webshop. Productreclames worden getoond op Facebook en het marketingnetwerk van Google die gekoppeld zijn aan locaties die jouw bezoekers al gezien hebben. Adaplo heeft één van de beste Magento extensions ontwikkeld voor het uitvoeren van dit principe.

Het komt erop neer dat Adaplo door middel van gerichte marketing jouw oude bezoekers weer terug op je webshop laat komen. Het voordeel van deze extension is dat het erg simpel in gebruik is en ook nog eens niks kost. Je hoeft simpelweg de extension te downloaden en aan te geven wat je reclame budget is; de extension doet de rest. De extension zelf kost dus niks, alleen de advertenties die geplaatst worden kosten geld (zoals gewoonlijk). Adaplo creëert simpelweg de beste Google ad campaigns.

Het is belangijk om gebruik te maken van deze tool omdat het vooral op bezoekers richt die jouw webshop wel bezocht hebben, maar niks of bijna niks gekocht hebben. Deze mensen zijn met een koopintentie op jouw webshop gekomen maar hebben toch dankzij een bepaalde reden de koop niet doorgezet.

Door middel van remarketing kan je deze mensen die op het randje zitten, net het duwtje geven dat ze nodig hebben om een aankoop te maken. Vervolgens zou je het zelfs kunnen combineren met Special Promotions Pro; door de bezoeker te benaderen met een speciale, gepersonaliseerde korting.

BONUS TIP: zoals je ziet kun je deze super extensions ook samen laten werken; dus zie een extension niet als één, maar laat ze elkaar aanvullen als een succesvol sales- en marketing team.

Prijs: GRATIS! Bekijk de extension hier.

Amasty advanced customer segments

7. Amasty Advanced Customer Segments

Amasty Advanced Customer Segments is een handige marketing extensie die jouw klanten op een efficiënte manier segmenteert. Met deze Magento extension kun je heel gemakkelijk jouw klanten sorteren zodat je ze effectiever kunt benaderen in je pagina’s en gerichter kunt verleiden met promoties.

Wat deze extension speciaal maakt ten opzichte van de concurrentie is het feit dat je ook je eigen regels kunt instellen. Het probleem wat veel Nederlandse Online Ondernemers hebben is dat ze gelimiteerd zijn aan de Engelstalige parameters van extensies.

Als Nederlandse E-commerce ondernemer kan het zijn dat je door jouw branche andere parameters nodig hebt die extensies niet bieden. Met deze extensie heb je daar geen last meer van, door je eigen regels in te stellen!

Prijs: $120,- Bekijk de extension hier.

google tag manager Magento Extension

8. Google Tag Manager

In 2020 kan Google Tag Manager (GTM) eigenlijk niet ontbreken op je website of webshop. Gelukkig heeft MagePlaza hier een handige extensie voor ontwikkeld. Met Google Tag Manager kun je belangrijke diensten van Google zoals: Analytics en Adwords gemakkelijk vanaf 1 plek beheren. Een ander groot voordeel is dat de extensie nu ook remarketing ondersteund; efficiënt werken met Google dus!

Prijs: $99,- Bekijk de extension hier.

full page cache warmer

9. Full Page Cache warmer door Magewares

Deze extension zorgt ervoor dat de pagina’s van jouw webshop altijd de snelste laadtijd hebben. In een jaar als 2019 moeten gebruikers alles zo snel mogelijk op hun scherm krijgen. Is een pagina op je webshop langzaam, dan kan dit betekenen dat de gebruiker naar de concurrent gaat. Vandaar is het altijd van uiterst belang om de snelheid te blijven optimaliseren.

Wanneer de extension ingeschakeld is, wordt altijd de full-page cache van de webshop geladen. Deze extension gebruikt een speciale methode waarbij het elke pagina van je webshop “opwarmt” alsof er een echte gebruiker op zit.

De crawler gaat op zoek naar niet gecachede pagina’s en nieuwere gecachede versies van je webshop. Je kan met 1 klik je volledige webshop realtime cachen, dus hij is ook nog eens erg makkelijk in gebruik. Kortom, je webshop werkt supersnel als je deze extension inschakeld!

Prijs: Community editie: $129,-, Enterprise editie: $379,- Bekijk de extension hier.

slisystems

10. Learning Search

Bezoekers die zoeken naar een specifiek product hebben een hogere koopintentie dan bezoekers die je webshop alleen bezoeken. Daarom is het van uiterst belang dat je de zoekopties en de zoekresultaten van je webshop functioneel zijn en ultiem benut.

Met deze extension gaat het zoeken een flinke stap verder dan alleen het matchen van keywords. Met Learning Search wordt de zoekbalk van je webshop een Artificial Intelligence tool die constant zoekresultaten optimaliseert voor je gebruikers. Je wilt natuurlijk dat je bezoeker zo min mogelijk zoeken en kliks nodig heeft om bij zijn gewenste product te komen.

De kernzin is daarom ook altijd: “Hoe korter de klikreis, hoe hoger de conversiekans!”. Heb je hulp nodig met Magento zaken? Dan kun je natuurlijk ook altijd bij ons terecht met Magento Support.

Met deze extension wordt je website omgetoverd tot een ware “smart-site”. Zo kun je diezelfde verzamelde informatie gebruiken om de extension gerichte productaanbevelingen te laten doen voor bezoekers. Zo optimaliseer je conversie en verbeter je ook nog eens de UX en UI; twee vliegen in één klap!

Prijs: GRATIS! (bij aanschaf van een SLI systeem abonnement). Bekijk de extension hier.

Seo Suite magento extension

11. SEO Suite Ultimate Extension

 • MageWorx scoort nog een keer op deze lijst en deze keer met een volledige extension voor Magento 2 gebruikers. Met deze extensie kun je:
 • Snel en gemakkelijk Pagina URL’s en Meta data invullen en optimaliseren
 • De indexering en vooral crawlability van je webshop optimaliseren
 • Gemakkelijk automatisch cross-linken met relevante pagina’s en externe autoritaire bronnen
 • Rich Snippets optimaliseren
 • Gemakkelijk rapporteren van SEO fouten op pagina’s, producten en categorieën.
 • Daarnaast krijg je toegang tot een grote lijst aan SEO gereedschappen

Prijs: Community editie: $299,-; Enterprise editie: $598 Bekijk de extension hier.

Delivery date scheduler Magento extension

12. Delivery Date Scheduler

Naast het feit dat we in 2019 alles snel op onze telefoon- en computerschermen willen hebben, willen we ook volledige controle over waar en wanneer onze producten bezorgd worden. Webshops die geen uitgebreide bezorgopties aanbieden zullen eerder frustratie bij de klant bezorgen, dan het product.

Wanneer iemand bijvoorbeeld overdag werkt en op en speciale tijd zijn/haar pakket moet ontvangen maar dit niet kan, dan zal deze persoon natuurlijk erg gefrustreerd raken! Met de Delivery Date Scheduler van Appjetty kun je jouw klanten de bezorgdetails laten bepalen en zullen jouw producten nooit meer te laat aankomen. Een aantal functionaliteiten:

 • Laat jouw klanten de bezorgdatum- en tijd bepalen
 • Stel intervallen in tussen bestelling- en bezorgdata
 • laat de planner zien tijdens de checkout
 • Klanten kunnen comments achterlaten
 • Je kunt zelf het datum en tijd format bepalen
 • Houd al je orders bij
 • Laat bezorgopties zien met verschillende prijzen

Prijs:  $50,-  Bekijk de extension hier.

simple google shopping

13. Wyomind simple Google shopping

Met deze extension kun je gemakkelijk je webshop koppelen met Google Shopping. Normaliter gaat deze invoering geheel handmatig en kost daarom ook erg veel tijd. En in 2019 is Google shopping niet meer weg te denken van de zoekresultaten. Als je hier als Online Ondernemer geen gebruik van maakt, dan loop je absoluut potentiële klanten mis!

Google shopping resultaten komen namelijk hoog in de zoekesultaten naar boven! Gelukkig kun je met de Wyomind extension kun je moeiteloos je webshop synchroniseren met Google shopping.

Wat is Google Shopping en hoe gebruik ik het?
Google shopping is een populair online platform waar mensen kosteloos producten kunnen zoeken en vergelijken. Jij kan gratis een Google Shopping Merchant account aanmaken en je producten invoeren bij het platform om zo meer klanten te werven. Met deze extension kun je gemakkelijk al je metadata synchroniseren en automatisch laten updaten.

Wanneer je een Multi store beheert met Magento dan kun je ook al je verschillende valuta en BTW-tarieven invoeren per land of regio. Uiteraard kan je ook een voorvertoning generen om je data feeds te controleren op gemaakte fouten. Vervolgens kun je zelf geheel inrichten hoe jouw producten en categorieën op Google shopping weergeven worden.

Prijs: Community editie: $107,- Enterprise editie: $147,- Bekijk de extension hier.

Big counter Magento Extensions

14. Add this social media sharing

Gratis reclame is natuurlijk ideaal. Je wilt dat iedereen jouw webshop en producten met al hun vrienden, familie en kennis delen. Addthis is de makkelijkste manier om een sidebar aan je webshop toe te voegen met meer dan 200 sociale netwerken.

Je zult ze vast wel eens gezien hebben, de “share” knoppen van AddThis zijn vrijwel op elke webshop te zien! Het is 2019, dus als je nog geen deelknoppen op je webshop hebt geïmplementeerd dan adviseren wij om dit zo snel mogelijk te doen! Het is namelijk Gratis User-generated reclame!

De knoppen worden weergegeven in een balk op een plek naar jouw keuze (bijvoorbeeld onder een product). Je kunt zelf instellen hoe de share balk eruit gaat zien en welke netwerken je wilt gebruiken. Maar het mooiste komt nog; deze extension is helemaal GRATIS!

Je hoeft niet eens een account te maken of een abonnement af te sluiten! Zodra je webshop en producten deelbaar zijn op social media zal je merken dat je zichtbaarheid (en hierdoor je omzet) zal stijgen. En het is gratis, dus wat kan het kwaad om het in ieder geval te proberen?

Prijs: GRATIS! Bekijk de extension hier.

amasty upselling

15. Amasty Cross-Sell / Upsell Products

Als laatste (but not least) op ons lijstje brengen we nog een Amasty extensie aan het licht. In 2019 is cross- en upsellen populairder dan ooit en omdat Magento 2 een open source systeem is; was het natuurlijk geen verrassing dat Amasty met deze extension kwam.

Met deze extensie kun je jouw gebruikers overhalen om nog een extra product toe te voegen aan hun winkelwagentje voor, tijdens of na een aankoop. Deze extension genereert automatische cross- en upsell mogelijkheden voor je gebruikers.

Op deze manier verhoog je de kans op conversie en kun je jouw klanten relevante producten aanbieden met een speciale promotie terwijl ze zich misschien niet bewust waren van dat product.

Een onwijs sterke extensie dus! Of je nu een gepersonaliseerde korting aanbiedt voordat een aankoop wordt voltooid, of een persoonlijke productsuggestie aanbiedt, met deze extensie gaat het allemaal vanzelf!

Prijs: Community versie: €279,-, Enterprise versie: €558,- Bekijk de extension hier.

beste magento extensies

Bonus! Tips voor het zoeken van extensions die jouw webshop verbeteren!
Allereerst is het van uiterst belang dat je een overzicht voor jezelf maakt van alle details betreffende je webshop. Hoeveel bezoekers heb je per maand? Welke categorieën wil je tonen? Wat voor producten ga je plaatsen? Wil je gebruik maken van een Magento API? Maak je gebruik van affiliatie marketing?  Maar vooral; Hoe wil je je plaatsen binnen je markt en doelgroep? De promotie van je webshop begint niet bij de extensions, maar het begint bij jezelf.

Wat maakt jou anders dan je concurrenten? Pas als je plaats binnen de markt is bepaald kun je de extensions in je voordeel gaan gebruiken. Op dat moment kun je ze namelijk zo naar je eigen plaatsing gaan vormen en haal je het beste uit alle functionaliteiten.

Is de grote waslijst van extensions een beetje overweldigend? Geen probleem, bij Klik & Steen helpen we je graag bij het uitzoeken en implementeren van extensions die bij jouw webshop passen. Wij zijn experts op het gebied van Magento  en Magento 2 webshops en het toepassen van UI en UX principes om zo jouw webshop succesvol te maken!

Kom gerust langs voor een kop koffie op onze prachtige locatie in Breda en wij begeleiden je door het gehele verbeterproces. We zoeken samen precies uit wat we kunnen doen om jouw webshop volledig te optimaliseren!