Wie is jouw ideale klant?

Wil jij precies weten welke stappen jouw ideale klant moet volgen om uiteindelijk tot een conversie te komen? Wil jij beter inzicht in je resultaten en investeringen? Kortom, wil jij jouw online marketing activiteiten naar een hoger niveau brengen? Of het nu gaat om zoekmachineoptimalisatie, conversieoptimalisatie of marketing automation. Wij zorgen dat jouw doelstellingen behaald worden.

SEO zoekmachineoptimalisatie

De juiste bezoeker, op de juiste pagina, op het juiste moment binnen zijn beslissingsproces. Dat is de sleutel naar conversie. Wij helpen bedrijven al meer dan 10 jaar met het behalen van top posities in Google, op de relevante en doeltreffende pagina’s. Door onze jarenlange expertise in optimalisatie van techniek, content en autoriteit, helpen wij jouw doelstellingen te behalen. Zonder valse beloftes en voor een vooraf bepaalde investering!

crm

Marketing automation

Met verschillende online marketing tools zorgen we er samen voor dat er een effectieve en “slimme” funnel ontwikkeld wordt. Zodra een funnel getest is gaan we deze waar mogelijk automatiseren (marketing automation) en optimaliseren. Op basis van klik- en bezoekersgedrag implementeren we de juiste content die op dat moment het meeste aanspreekt. Hierdoor is je kans op conversie het hoogst. Dit komt omdat we de relevante mensen bereiken, met een relevant bericht, in de relevante omgevingen.

Conversieoptimalisatie

Het begint bij correcte data. Wat zijn je huidige conversiepercentages en hoe verhouden deze zich t.o.v. de concurrentie? Door middel van verschillende ‘slimme’ tools analyseren we jouw bezoekers tot in het kleinste detail.  Daarnaast kijken we niet alleen op site-niveau, maar ook op pagina-niveau naar wat de meest belangrijke redenen zijn voor bezoekers om de funnel precies te volgen.

Leadgeneratie

Leadgeneratie is een essentieel onderdeel in het verkoopproces. Gegenereerde leads zijn namelijk meer dan alleen een lijst met namen. Samen kijken we naar de criteria die bepalen wanneer een lead interessant voor jouw onderneming is en welke kanalen en middelen we moeten inzetten om deze relevante leads te genereren. Van rapportages tot het aanleveren van leads, onze specialisten staan altijd voor je klaar.

Projecten waar wij trots op zijn

Hoe wij je helpen dit voor elkaar te krijgen

Klik & Steen kantoor

Leergierig

Wij leren van iedere klant en iedere uitdaging. Hier profiteer jij van mee.

Tijd is geld

Wij werken snel en staan direct voor je klaar. De digitale wereld staat niet stil, en wij ook niet. We blijven ons ontwikkelen om voor jou de beste oplossingen te leveren.

Korte lijnen

Onze specialisten op het gebied van web development en online marketing zijn altijd beschikbaar via korte lijnen! Wij maken namelijk geen gebruik van keuzemenu’s of ticketsystemen. Als je ons nodig hebt, dan staan we voor je klaar.

You're in good company

Bardahl logo
Venn hypotheken
Insights logo
Philips logo
Stimulansz logo
Nederlands debat instituut logo