Article sections

  Als website of webshop eigenaar wordt je waarschijnlijk overspoeld door informatie of aanbiedingen over SEO en social media marketing. Dat is niet voor niets. Als je en website of webshop beheert is het erg belangrijk dat je hier gebruik van maakt! In dit artikel lees je precies wat deze twee dingen inhouden en wat de mogelijkheden ervan bij Klik & Steen zijn.

  Wat is SEO?

  SEO’ staat voor ‘Search Engine Optimization’ oftewel: ‘Zoekmachineoptimalisatie’. Dit is de kunst om jouw website of webshop beter te laten indexeren door zoekmachines zoals Google en Bing. Dit wil zeggen dat als jij een webshop hebt waarop je roze opblaas-flamingo’s verkoopt en iemand zoekt op Google of Bing op “opblaasflamingo”; dat jouw webshop zo hoog mogelijk in de resultaten staat. Als jouw webshop op de eerste pagina van de resultaten staat, heb je veel meer kans dat iemand jouw webshop bezoekt dan als je op de tweede pagina staat. Je webshop of website optimaliseren voor zoekmachines is daarom van uiterst belang om succes te behalen!

  Wat is Social Media Marketing?

  De naam spreekt eigenlijk al wel voor zich; social media marketing is het marketen van je website of webshop via social media zoals Facebook, Instagram en Twitter. Omdat deze generatie vooral zijn informatie via deze platformen verzameld is het een perfecte manier om jouw website of webshop naar buiten te brengen. Een zeer effectieve manier hiervan is een Viral Video campagne. Hiermee maak je eigenlijk een reclamefilmpje voor je website of webshop die door de kracht van social media binnen no time ontelbare keren gedeeld is. Het nadeel van social media is dat het erg onvoorspelbaar is. Je moet dus geduld en vooral geluk hebben.

  SEO en Social Media Marketing bij Klik & Steen

  We krijgen vaak de vraag of de uitvoering van SEO en social media marketing ook bij ons beschikbaar is. Hoewel wij veel verstand hebben van deze twee tools (aangezien we van oorsprong een online-marketingbureau waren), bieden we dit momenteel niet aan. Op dit moment hebben we partners waarnaar we je kunnen doorverwijzen die hier ook specialist van zijn. Dat betekent niet dat we SEO en social media marketing volledig achterwege laten. Wij ontwikkelen namelijk altijd vanuit een Marketing oogpunt waardoor jouw website of webshop altijd volledig SEO- en Social media ready is! Neem voor meer informatie gerust CONTACT met ons op.

  in Klik & SteenOptimalisatieWeb hosting