Wat betekent een Google plus bedrijfspagina voor mij? Stop! Ten eerste maak een persoonlijk account aan op Google plus (Heel makkelijk als je al een gmail account hebt). Als je dit gedaan hebt ben je klaar om een Google plus bedrijfspagina te maken. Bijblijven in het huidige social media landschap kost best veel tijd maar op lange termijn betaald het zich terug. Google plus is nog niet zo ver als Facebook, maar je kan er maar beter op tijd bij zijn, want één ding is zeker: Google plus gaat groot worden! Nu is de tijd om op te vallen, als alle andere bedrijven een Google plus bedrijfspagina hebben en je doelgroep overspoeld wordt met berichten van nog honderd andere bedrijven ben je te laat. Niet alleen het opvallen is belangrijk, de effecten die het kan hebben op je vindbaarheid zijn zeker de moeite waard. Maar wat zijn de voordelen van een Google plus bedrijfspagina ?

Je doelgroep is er al

Wat ik al eerder vertelde, Google plus is nog niet zo groot als Facebook maar jouw potentiële doelgroep is aanwezig. Praat met ze, kom in contact, daar waar ze dat willen.

Nu is de tijd

Juist omdat het  nog niet zo druk is op Google plus, heb je de mogelijkheid om je te onderscheiden en op een gemakkelijke manier in contact te komen met je doelgroep. Nu val je nog op!

Google Hangout (Live video chat)

Met een Google plus bedrijfspagina kan je niet alleen communiceren via tekst, maar ook via een videogesprek met meerdere mensen. Wat is nou een betere manier om te achterhalen wat mensen van je vinden en wat je zou kunnen verbeteren dan ze het face to face vragen. Een vrij goedkoop marktonderzoek.


Uitstekend voor zoekmachine optimalisatie

De zoekmachine van Google ziet wat er gebeurt op Google plus. Het aantal shares en +1’s die je content ontvangt verschijnen in de zoekresultaten van Google. Dit betekent, met hoe meer pagina’s je verbonden bent, hoe meer kans je bedrijf heeft om als aanbevolen zoekresultaat weergegeven te worden.Wil je een professionele Google plus bedrijfspagina of wil je meer informatie over een Google plus bedrijfspagina? Neem dan nu contact op.

Erik Lambrechts
Klik & Steen

[email protected]
www.facebook.com/klikensteen