Strategiesessie aanvragen

Doe een Strategiesessie en ontdek

  • Hoe jouw omzetdoelen voor 2020 bereikt worden
  • Een slimme strategie op maat voor jouw onderneming
  • Hoe jouw expertise gecombineerd wordt met onze kennis en ervaring

Wat je krijgt

In 3 tot 4 uur ga je samen met onze Online Marketing specialist jouw gehele strategie voor 2020 bepalen. Elk plan wordt speciaal op maat gemaakt voor jouw onderneming, doelen en wensen. Aan het einde van de sessie heb je in 10 stappen de werkende strategie die jouw omzetdoelen voor 2020 behalen. Aan het einde van de sessie ontvang jij de “blauwdruk” van welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd om jouw doelen te behalen. Het resultaat is dus een sterke, bewezen strategie met een vaste planning en slimme technieken!

Een sterke, berekende strategie voor het hele jaar, in 3 tot 4 uur!

Ontwikkeling

Bewezen strategie

De jaarstrategie die we samen bepalen verbreekt de onzekerheid die vaak bij marketingtrajecten voorkomen. De volgende vragen worden namelijk altijd gesteld: 

“Wat kost het?” en “Wat levert het op?”

De realiteit is dat je deze vraag niet kan beantwoorden zonder een doordachte strategie te bepalen. Daarom is onze strategiesessie “full-proof”. We combineren onze kennis en ervaring met jouw expertise in je vakgebied. De kosten, opbrengsten en exacte budgetten worden vervolgens bepaald met vaste berekening met realistische cijfers. Je komt dus nooit voor verassingen te staan en je weet precies waar je aan toe bent!

Een ijzersterke samenwerking!

Na de strategie bieden we je de volledige blauwdruk aan die jouw doelen voor 2020 gaan behalen. De werkzaamheden staan exact bepaald in een vaste planning met harde deadlines. Wat onze trajecten zo sterk maakt is het feit dat je een ijzersterke samenwerking aangaat! Je haalt meer dan 10 jaar kennis en ervaring in huis. Onze specialiteit ligt daarom ook in het vertalen van de behoeften van jouw doelgroep naar effectieve triggers. Wij nemen de controle, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het behalen van je omzetdoelen. Het is heel simpel, jij wilt iets bereiken en wij zijn de kracht die ervoor zorgt dat je er daadwerkelijk komt!

Oplevering

Join the club

Onderstaand een kleine greep uit ons portfolio waar wij de strategiesessie voor hebben mogen uitvoeren

Nederlands debet instituut
Bardahl logo
Strategia Logo
Van Oosterum Leder logo

Een kleine greep uit ons traject

Na de strategiesessie kunnen we de strategie samen succesvol uitvoeren! Hier onder geven we je een kleine greep uit ons grote aanbod, zonder teveel van onze vakgeheimen weg te geven. Wil je weten wat nu écht het verschil gaat maken in jouw strategie voor 2020, vraag dan een strategiesessie aan en ervaar het zelf!

Een vaste planning met harde deadlines en volledige controle

Wat ons verschilt van andere (online) marketing aanbieders is dat wij een vaste, strakke planning volgen. Aan de hand van de strategiesessie zullen we samen de oplossing ontdekken. Wij zorgen ervoor dat alles wat hiervoor moet gebeuren ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt, op een efficiënte en effectieve manier! Wij staan achter het roer, zodat jij een met een gerust hart je doelen kunt realiseren.

Regelmatige analyses, tests en actiepunten

Om ervoor te zorgen dat je nooit voor verrassingen komt te staan voeren wij tijdens het traject regelmatige analyses en tests uit. Zo weten we altijd wat de huidige stand van zaken is op het gebied van website-techniek, SEO, concurrentie en resultaat. Daarnaast bouwen we een gepersonaliseerd dashboard voor je waar je alles real-time kunt bijhouden! Uit onze analyses en tests komen actiepunten die bijdragen aan het gehele traject, zowel op korte- als langer termijn!

Doorlopende optimalisatie

Om de strategie succesvol uit te kunnen voeren pakken we meer aan dan alleen de buitenkant. Het werkt namelijk niet om half werk te leveren. Wij zorgen ervoor dat jouw website volledig geoptimaliseerd wordt voor SEO, gebruiksvriendelijkheid en conversie waar dit bijdraagt aan de strategie. Van het begin tot het einde van het traject heb je dus ook een gezonde website en blijven we deze constant controleren en optimaliseren.

De laatste slimme technieken zorgen voor een strategie van de toekomst

Omdat wij constant onze eigen methodes blijven testen en verbeteren, weet je zeker dat altijd de laatste technieken worden toegepast. Wij maken gebruik van slimme toepassingen en tools zodat we niet alleen volledige inzichten hebben, maar ook op een slimme manier actie kunnen ondernemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld precies zien wie er op jouw website komt, welke pagina’s bezocht worden en hoe lang. En dit is pas het tipje van de ijsberg. Wil je weten wat nu écht de toepassingen van de toekomst zijn die onze strategieën “slim” maakt? Vraag dan nu een strategiesessie aan!

Behaal jouw doelen voor 2020!

Vraag nu een strategiesessie aan en ontvang jouw slimme strategie binnen 4 uur!