Magento Webshop Roosendaal

Magento Webshop Roosendaal

Een Magento webshop in Roosendaal, Klik & Steen staan voor u klaar! Een webshop is een online verkoopkanaal, deze moet dus in de eerste plaats zorgen voor conversie. Daarnaast moet je Magento e-commerce shop zoekmachinevriendelijk zijn, makkelijk in gebruik en ook nog een mooi design hebben. Om de bedrijfsprocessen van je webshop makkelijker te maken of te verbeteren zijn er diverse koppelingen mogelijk met bijvoorbeeld een PIM systeem, paymentproviders of logistieke systemen.

Klik & Steen is al jaren een vaste waarde als het gaat om Magento webshops, zo ook in Roosendaal. Door onze kennis van het Magento platform te gebruiken en dit te combineren met uw wensen en doelstellingen zorgen we voor het beste eindresultaat van je nieuwe Magento webshop, waarbij kwaliteit en onze persoonlijke aanpak voorop staan.

Deze klanten gingen je voor:

Venn hypotheken
Logo axians
Cavello logo
Philips logo
Alma logo
Insights logo

Je Magento webshop laten maken in Roosendaal

Klik & Steen verzorgt al jaren de development van webshops voor een scala aan opdrachtgevers. Met specialisten op het gebied van design en development hebben we de juiste mix in huis voor succesvolle e-commerce projecten.

Wij creëren volledig op maat gemaakte webshops. Dit doen we niet zomaar, we zorgen eerst dat we goed in beeld hebben wie je klanten zijn en wat ze op je website komen doen en wat je wilt dat ze doen. Om dit uit te kristalliseren kunnen we gebruik maken van customer journey’s, users stories en users experiences.

Klik & Steen uit de omgeving Roosendaal is expert op het gebied van Magento webshops en zorgt voor een juiste vertaling van je e-commerce strategie.

Magento onderhoud en ontwikkeling

Als je website is opgeleverd dan kun je aan de slag, de eerste verkopen komen binnen en je zit al mogelijkheden om je Magento webshop verder te ontwikkelen. Ook hiervoor ben je bij Klik & Steen aan het juiste adres. Wij helpen je de webshop verder te optimaliseren, dit doen we door je webshop te analyseren en optimalisatie & verbeteringen aan te dragen.

Naast doorontwikkeling is ook onderhoud een vast gegeven van je Magento webshop. Zorg dat je dit regelmatig laat doen, zo zorg je dat je webshop veilig blijft en je bezoekers met een gerust hart kunnen shoppen.

Met een een live webshop wil het niet zeggen dat je direct gevonden wordt in Google. Wij bieden dan ook de beste technische oplossingen voor zoekmachineoptimalisatie. Zo kun jij of je online marketing bureau makkelijker wijzigingen aanbrengen die je webshop beter vindbaar maakt in Roosendaal en daarbuiten.

Nieuwsgierig?

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?

Magento Webshop Roosendaal

 

 

  • Geschikt voor grotere webshops

  • Zoekmachine vriendelijk

  • Open Source met een grote community

  • Koppelingen met externe systemen mogelijk

  • Multi language support

  • Speciale prijzen en promoties beschikbaar

  • Zeer snel platform

  • Diverse betaalmogelijkheden

  • Geschikt voor grote aantallen producten

Voordelen van een Magento webshop in Roosendaal

Wat zijn de voordelen van een Magento Webshop? Er zijn diverse redenen om te kiezen voor Magento. Onder andere de stabiliteit, doorontwikkeling van het platform, gemakkelijk beheer, schaalbaarheid en natuurlijk ook de veiligheid. Voor onze klanten in Roosendaal en in de omgeving daarvan, bouwen wij al jaren Magento webshop. Dit zorgt ervoor dat jij gebruikt kunt maken van de volgende voordelen:

Mobiel & zoekmachine vriendelijk

Magento is zodanig gemaakt dat het zich aanpast aan de schermgrootte, klein of groot, geen probleem. De nieuwe Magento 2 versie is zelfs gebouwd vanuit mobile first perspectief. Op deze manier hebben je klanten de beste ervaring op hun mobiel.

Daarnaast geeft Magento goede resultaten zodra je je webshop hebt geoptimaliseerd voor zoekmachines. Op deze manier word je goed gevonden in Breda met je webshop. En dit zorgt weer voor extra verkopen!

Hoge laadsnelheid

Magento 2 heeft ten opzichte van Magento 1 een flinke snelheidsverbetering gekregen. Zoals je wellicht zult weten is traag laden van pagina’s een van de grootste ergernissen website bezoekers.

Uitbreiden met extensies of maatwerk oplossingen

Het Magento CMS heeft een florerende community, hierdoor zijn er duizenden extensies beschikbaar om je Magento webshop te voorzien van nieuwe functionaliteiten. Is een extensie niet beschikbaar of voldoet deze niet aan onze eisen? Dan ontwikkelen we deze zelf in huis. Op deze manier zorgen we dat functionaliteiten die jouw webshop verder verbeteren en optimaliseren altijd beschikbaar zijn.

Klaar voor de toekomst met Magento 2

Met Magento 2 ben je klaar voor de toekomst. Met Magento installatie kun je diverse webshops creëren en beheren en is dan ook bij uitstek geschikt voor grote organisaties of webshops.  Middels de vele Magento extensies kun je jouw webshop laten voorzien van extra functionaliteiten. Magento is bij uitstel geschikt voor multistores. Dus is het tijden om op te schalen? Dan is dit allemaal mogelijk vanuit één Magento CMS.

Heb jij een Magento 1 webshop en wil je meer weten over overstappen naar Magento 2? Lees dan ons blog hierover.

Klik & Steen dé specialist in Magento webshops in Roosendaal

Magento is een uitgebreid systeem met veel functionaliteiten. Door een specialist als Klik & Steen in de hand te nemen zorg je dat jouw webwinkel conversie genereert. Dit doen we door gedegen advies te geven met een no-nonsense inslag. Een duidelijke structuur, logische indeling en goede vindbaarheid zorgen ervoor dat potentiële klanten ook daadwerkelijk overgaan tot een aankoop en ook weer terugkomen. Klik & Steen maakt gebruik van de nieuwste technieken om te zorgen dat je webshop Roosendaal top notch is.

Gecertificeerde Magento specialisten

Wij hebben gecertificeerde Magento developers in huis, welke jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen van webshop op het Magento CMS systeem. Hierdoor hebben we ons als echt Magento specialisten kunnen positioneren in de markt.

Maatwerk webshop designs voor een unieke uitstraling

Om onderscheidend te zijn ontwerpen we unieke designs voor je Magento webshop. We doen dit op basis van de doelstellingen die we gezamenlijk hebben vastgesteld. Door verschillende analyses uit te voeren na de oplevering kunnen we de webshop verder optimaliseren. Zo bezoekers zo snel mogelijk over tot aankoop.

Bestaande of speciaal gemaakte oplossingen

Door gebruik te maken van bestaande Magento extensies kunnen we effectief en snel schakelen. Is er geen standaard oplossing voor jouw wensen? Dan draaien we onze hand niet om voor maatwerk. Hierdoor zorgen we voor een optimale vertaling van je wensen.

Nationale en Internationale klanten (100+)

Klik & Steen werkt niet alleen voor Nederlandse klanten, maar ook ver buiten onze landsgrenzen. Bij het ontwikkelen van webshops welke zijn gericht op andere landen houden we rekening met de lokale cultuur en standaarden.

Ruim 7 jaar ervaring

Met jarenlange ervaring voor diverse klanten hebben we inmiddels zodanig veel kennis en ervaring op kunnen doen dat we ons hebben ontwikkeld tot echt Magento experts. Hierdoor zorgen we dat jouw Magento webshop nu en in de toekomst succesvol blijft.