Article sections

  Wat is WordPress?

  Door het grote aantal WordPress gebruikers is de effectiviteit van dit CMS evident. Daarnaast zijn er door het open source-aspect (iedereen kan bijdragen aan WordPress) talloze thema’s, functionaliteiten en toepassingen beschikbaar voor een webwinkel of website. Zo zijn er zelfs speciale plugins waardoor je de website kan omtoveren tot een zeer gebruiksvriendelijke webshop.

  De grote uitdaging is om op te blijven vallen met uw WordPress-website tussen de pak hem beet 77 miljoen andere sites. De laatste WordPress-trends zetten we hier op een rijtje waarmee je kunt uitblinken onder je concurrenten en bezoekersaantallen en conversie kunt optimaliseren. Voor een uitgebreider artikel over wat WordPress is, lees dan nu ons nieuwe blog: “Wat is WordPress?”

  Thema’s

  Met het meest recente aanbod aan thema’s voor WordPress krijgt uw web- winkel een vorm en structuur die altijd up-to-date is en in lijn loopt met de actuele ontwikkelingen. Een website als Themeforest is een handig hulpmiddel voor de populairste thema’s van dit moment. Momenteel liggen de verwachtingen vooral bij de beschikbaarheid van zware pakketten met pagina-ontwerpers waarmee de ontwikkeling van unieke illustraties en passende designs mo- gelijk is. Met deze pakketten valt uw WordPress-website gegarandeerd op tussen de concurrentie.

  Weergaven & VR met WordPress

  Ook zijn er steeds meer Virtual Reality- opties (VR) in WordPress mogelijk. Recent zijn WordPress website ontwerpen ook geschikt gemaakt voor de implementatie van volledige 360°-weergaven met Google Cardboard en Oculus. De bezoekers van jouw webwinkel zullen hiermee een totale immersie van de website ervaren.

  Ondorthodox

  Nog een trend: het breken van de ‘stijlregels’ is erg populair geworden. Dit wil zeggen dat ontwerpers en ontwikkelaars gebruikmaken van opvallende, onorthodoxe en kleurrijke teksten, ontwerpen en illustraties. De netste website is niet meer de beste website; opvallen tussen de massa is tegenwoordig het doel. Je kunt het zo gek nog niet verzinnen. Creativiteit is iets wat mensen aanspreekt en aantrekt. Omdat WordPress zo gebruiksvriendelijk en flexibel is; kun je gemakkelijk je creativiteit loslaten op je website. Zo ben je ervan verzekerd dat je zoveel mogelijk mensen aantrekt.

  Wat is WordPress en Augmented Reality?

  Blijf de ontwikkeling rond Augmented Reality (AR) in de gaten houden. Hiermee kun je de content van je website in de echte wereld implementeren. Stel, je hebt een webwinkel waarin je meubels verkoopt. Met behulp van AR kunnen jouw klanten dan bijvoorbeeld een product kiezen, zoals een bank, om deze door de camera van hun tablet, mobiele telefoon of laptop vervolgens real-time te bekijken in hun eigen huis. Je klant filmt een lege ruimte, maar ziet op zijn of haar scherm hoe de bank in deze ruimte zal staan. Dit is natuurlijk een onwijs gave trend en wij verwachten dat deze veel gaat veranderen in de nabije toekomst op het web development gebied.

  Meer informatie over WordPress?

  Wil je meer weten over WordPress of wil je misschien een WordPress website of webshop laten maken? Kijk rond op onze website of neem dan nu contact met ons op!

  in WordPress