WordPress Hosting

Een super snelle WordPress website

Als WordPress specialist hebben wij webservers die optimaal geconfigureerd zijn voor WordPress websites of webshops. Onze server hebben 24/7 een zeer stabiele en veilige verbinding met het internet.

Daarom Klik & steen

  • Een aanspreekpunt voor al uw online activiteiten
  • Voor elk budget een oplossing
  • Vele jaren ervaring met grote en kleine bedrijven
  • Snelle response- en doorlooptijden

Veiligheid & Monitoring

Zo monitoren we iedere minuut je website met speciale software. Deze software detecteert automatische mallware en zet dit direct in quarantaine zonder dat dit invloed heeft op de werking van je website.

Naast realtime monitoring maken we ook dagelijks een back-up van je website of webshop. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan kunnen we altijd een versie terug.

Supersnel

De snelheid van je website is onder andere afhankelijk van de snelheid van je hosting. Onze speciale WordPress servers zijn extra uitgerust met verschillende technieken om je website of webshop super snel te maken. Zo hebben onze servers standaard varnisch caching en caching redis. Naast dat je website of webshop supersnel en veilig is kan je ook onbeperkt POP3 of IMAP e-mail adressen aanmaken.

Responsive WordPress

Varnish caching

Varnish maakt gebruik van het geheugen i.p.v. de harde schijf. Hierdoor kan de website makkelijk honderden verzoeken per seconde verwerken. Daarnaast zorgt Varnish dat content die niet realtime geladen hoeft te worden uit het geheugen wordt gehaald, wat aanzienlijk sneller is.

Caching redis

Redis is een soort extra server die niet realtime geladen data opslaat. Deze data is veel sneller beschikbaar vanuit Redis dan vanuit de server. Dit ontziet de server waardoor je website wel tot 50% sneller kan worden. 

Opzoek naar een goede Hosting partij?

Wil je ook weten wat Klik & Steen voor jou kan betekenen, laat het ons dan weten. Neem dan contact op via het onderstaande formulier of telefonisch via 076-2600214. Wij regelen alles voor je, omdat we het leuk vinden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom Klik & steen

  • Een aanspreekpunt voor al uw online activiteiten
  • Voor elk budget een oplossing
  • Vele jaren ervaring met grote en kleine bedrijven
  • Snelle response- en doorlooptijden