Magento Specialist

Wij bij Klik & Steen zijn ervaren Magento specialist. Webshops van groot tot klein; onze Magento ontwikkelaars hebben voor alle problemen een oplossing. Wij ontwikkelen webshops met de gehele klantreis in gedachten en met totale optimalisatie als doel.

Magento developer Klik & Steen

Bij Klik & Steen werken gecertificeerde Magento Developers die er alles aan doen om jouw wens in vervulling te laten gaan. Ben je op zoek naar een ervaren Magento specialist? Dan ben je aan het juiste adres! Je kunt bij ons terecht voor alles wat met Magento (en WordPress) te maken heeft. Op ons nieuwe kantoor in Breda werken gedreven designers, ontwikkelaars, marketeers en content creators. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte Magento webshops die maximale bezoekersaantallen en conversie genereren.

Bij Klik & Steen hebben we een passie voor webdesign; daarom duiken wij “head first” in de persoonlijke ontwikkeling van webshops. Wij zorgen ervoor dat jouw Magento webwinkel niet alleen uniek is; maar ook comfortabel in gebruik en strak van uiterlijk. Onze specialisten benutten de volledige potentie van het internet door al hun kennis los te laten op een creatief en responsive design dat bij jouw online onderneming past.

Magento Webshop
Mobiele webshop

Magento: een krachtige webshop

Magento is één van de méést populaire platformen voor het ontwikkelen van webshops. Onze specialisten kunnen met behulp van het CMS van A-Z op maat ontwikkelen zoals jij dat wilt. Het open source kenmerk van Magento zorgt ervoor dat er talloze extensions beschikbaar zijn die de functionaliteiten van jouw webshop uitbreiden. Dit wil zeggen dat je bijvoorbeeld zelf kunt bepalen hoe mensen transacties uitvoeren op je webwinkel of dat je de gehele webshop kunt analyseren op punten die jij belangrijk vindt. Daarnaast is het mogelijk om je webshop te koppelen aan betaalsystemen, e-mail clients, CRM systemen en nog veel meer. Wij helpen jou met het optimaal benutten van het CMS en al haar extensies.

Magento is volledig schaalbaar, flexibel en professioneel. De kracht van Magento is onder meer te danken aan de beschikbare, zeer effectieve marketing- en promotietools.  Ook is het mogelijk om de webshops uit te breiden met een API. Dit wil zeggen dat je producten van andere websites kunt doorlinken naar jouw webshop. Daarnaast heb je volledige controle over je URL’s en is het platform ook nog eens zo ontworpen dat het ideaal is voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). De Magento specialisten bij Klik & Steen begeleiden (en opleiden) jou en je gehele team om het beste uit jouw webshop te halen.

Een Magento ontwikkelaar die optimaliseert

Het optimaliseren van jouw webshop is een specialiteit van onze Magento developers. Deze optimalisatie betreft niet alleen zoekmachineoptimalisatie; maar ook het optimaliseren van User Experience en User Interface. Deze drie belangrijke zaken zijn onderdeel van de kern van een sterke en succesvolle Magento Webshop. Onze ontwikkelaars gaan samen met jou compleet uitzoeken wat jouw doelgroep wil en hoe zij dit willen door middel van Customer Journey Mapping. Wij brengen in detail de klantreis van jouw doelgroep in kaart en ontwikkelen een persona naar aanleiding van een uitgebreid onderzoek. Hierdoor weten we precies bij welke punten we extra moeten opletten en optimaliseren.

Nadat we samen hebben gevonden wat jouw doelgroep wilt, optimaliseren we als ware Magento specialist de User Experience (UX) en User Interface (UI). Dit wil zeggen dat we de gebruikservaring en gebruiksvriendelijkheid van jouw webshop zodanig perfectioneren dat bezoekers er altijd comfortabel gebruik van kunnen maken. We zorgen ervoor dat de front-end van jouw webshop niet alleen mooi is om te zien, maar ook fijn is in gebruik. Hiermee ben je ervan verzekerd dat je bezoekers ook daadwerkelijk op je website blijven en is conversie gegarandeerd!

Magento Specialist
Jouw persoonlijk internetbureau in Breda

Jouw persoonlijke Magento specialist

Door de persoonlijke training van onze ontwikkelaars word jij een echte Magento expert! Bij Klik & Steen bieden wij de mogelijkheid om jou en je gehele team een persoonlijke Magento training te geven. Dit begint uiteraard bij de basis waar we de werking van het volledige CMS uitleggen. Als developer moet je vaak pagina’s aanmaken en aanpassen. We leren je niet alleen dat, maar zelfs ook hoe je deze moet optimaliseren voor zoekmachines (SEO) en je hoe gebruik maakt van de beschikbare extensies.

Uiteraard bestaat deze training niet uit een handleiding en een aantal internetvideo’s. De developers van Klik & Steen trainen jou en je team zodat jullie zelfstandig de webshop kunnen beheren. Uiteraard staan wij altijd klaar om al je toekomstige vragen te beantwoorden en eventuele barrières te verhelpen. Het feit dat we Magento specialist zijn betekent ook dat wij zeer ervaren zijn op het gebied van User Experience & User Interface omdat het van uiterst belang is voor het beheer van een succesvolle webshop. Dit maakt daarom ook deel uit van de persoonlijke training. Kortom; als Magento specialist kunnen wij jou en je team voorbereiden op het volledige gebruik van je webshop.

Internationale Magento Developer

Klik & Steen beperkt zich niet uitsluitend tot de Nederlandse webdevelopment wereld. Als Magento specialist worden we internationaal ingezet voor de ontwikkeling van webshops. Wij zetten ons in voor de maximale spreiding van ons portfolio; zo blijven we een lerend bedrijf dat exponentieel informatie verzamelt. Hierdoor breiden we onze brede kennis als Magento ontwikkelaar uit met behulp van inzichten van over de hele wereld. Deze kennis passen we toe op al onze projecten; hierdoor krijg jij ook inzichten mee van de grootst mogelijke potentiële klantnetwerken.

Een greep uit ons brede scala aan klanten (zowel in Nederland als in het buitenland) bevat onder andere: Amsterdam Marketing, Philips CL Export Asia Pacific, Bridget Jones’s Baby, Rabobank Social Business Club, Kickass Accessories en Today’s Favourites. Bekijk hier ons uitgebreide portfolio en krijg een breder beeld van de vele opties die wij aanbieden. Mocht je nog meer duidelijkheid willen over onze werkwijze kun je hier onze gedetailleerde whitepaper downloaden en leren over hoe je met onze kennis je website binnen 30 minuten kan superchargen. Ben je meer benieuwd naar onze werkwijze, kantoor en Magento ontwikkelaars? Klik dan hier.

Internationale Magento developer

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kopje Koffie?