Een website is tegenwoordig eigenlijk onmisbaar als je jouw eigen bedrijf tot een succes wil maken. Waar vroeger namelijk vooral reclame werd gemaakt via de plaatselijke krant of door folders te verspreiden, is vandaag de dag je website het belangrijkste visitekaartje van jouw bedrijf. Reclame maken doe je steeds meer via het internet. Daarom wil je uiteraard dat jouw website er professioneel uitziet.

Wanneer je behoefte hebt aan een website die makkelijk te beheren is en waarbij je veel vrijheid in vormgeving hebt, is een WordPress website de perfecte keuze. Dit veelgebruikte CMS heeft veel standaard templates waarvan je gebruik kunt maken en er zijn ook tal van modules toe te voegen. Hoewel het CMS erg intuïtief is in beheer, vergt het geheel van de grond opbouwen van een website toch enkele technische kennis. Wel zo handig als je dan een expert aan je zijde hebt om je te helpen! Als je een website wilt laten bouwen, is het daarom verstandig om een WordPress specialist in te schakelen.

Een op maat gemaakt design

Als je een WordPress specialist inschakelt om een website voor jouw bedrijf te laten ontwikkelen, dan kun je er zeker van zijn dat je een website krijgt die helemaal voldoet aan jouw wensen. Een WordPress specialist heeft veel meer verstand van WordPress websites dan de gemiddelde websitebouwer en  kan  de website tot in detail aanpassen aan de wensen van de klant. Bij WordPress is het mogelijk om te kiezen uit een van de vele bestaande templates voor het ontwerp van je website, maar je kunt er ook voor kiezen om een speciaal ontwerp te laten maken en dit vervolgens te implementeren in WordPress. Zeker wanneer je bedrijf gericht is op een bepaalde doelgroep is het aan te raden om een eigen ontwerp te laten maken. Zo weet je zeker dat de site helemaal wordt toegespitst op de specifieke doelgroep

en zullen zij waarschijnlijk eerder contact met je opnemen. Een WordPress specialist helpt jou met het opzetten van een fantastische website die aansluit bij de wensen van jouw doelgroep.

Andere voordelen van WordPress

Behalve de vele verschillende templates en de optie om zelf een ontwerp te implementeren, heeft WordPress nog vele andere voordelen. Zo is het gratis open source software, wat betekent dat je dus nooit kosten hoeft te gaan betalen voor het CMS van je website. Bovendien zijn er continu experts over de hele wereld bezig om WordPress uit te breiden en te verbeteren. Doordat de software open source is, kan namelijk iedereen aanpassingen doen. De meest innovatieve plug-ins kun jij hierdoor ook toepassen op jouw website. Een WordPress specialist adviseert jou over de meest relevante zaken voor jouw website, zonder dat deze de customer journey in de weg zit.

Neem contact op met jouw WordPress specialist: Klik & Steen webdevelopment

Bij Klik & Steen webdevelopment hebben we ook een aantal WordPress specialisten in dienst. Zij helpen je dan ook graag bij het ontwerpen en bouwen van je website. Benieuwd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Ik heb interesse in een WordPress website

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.