Wordpress specialist

wordpress-specialst

WordPress website

Het eerste wat mensen tegenwoordig doen wanneer ze je bedrijfsnaam horen is “Even Googlen hoor”. WordPress specialist Klik & Steen zorgt er niet alleen voor dat je een prachtige website ontvangt die je bedrijf perfect vertegenwoordigd. Als online marketing experts zorgen wij er namelijk ook voor dat wanneer iemand “Even Googlen hoor” zegt, dat ze daadwerkelijk bij jouw bedrijfswebsite terecht komen.

Zo zijn er een heleboel belangrijke pijlers waar je rekening mee moet houden wanneer je een website voor je bedrijf laat maken. Wat zijn nu precies de taken van een WordPress specialist? En waarom heb je nu een specialist nodig wanneer je een WordPress website of webshop laat maken? In dit artikel lichten we precies toe, wat een WordPress specialist allemaal voor jouw onderneming kan betekenen.

Deze klanten gingen je voor:

Etage0 logo
Stimulansz logo
Philips logo
Payper logo
Padel logo

Wat doet een WordPress specialist allemaal?

De eerste vraag die naar boven komt bij de meeste mensen is vaak: “Maar wat doe je nu dan eigenlijk precies?”. Dat is een begrijpelijke vraag, aangezien WordPress ondertussen zo onwijs uitgebreid is dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een specialist is WordPress developer (ontwikkelaar) en expert op alles wat er bij het maken van een WordPress website of webshop komt kijken. Vanaf de eerste lijn code, tot aan SEO en conversieoptimalisatie. Een WordPress specialist houdt zich dus bezig met alle facetten, in plaats van 1 specifiek onderwerp. Laten we een kijkje nemen naar een aantal van de belangrijkste taken van een WordPress specialist.

WordPress Developer voor een passend design

Allereerst is de belangrijkste taak van een WordPress specialist het daadwerkelijk ontwikkelen van de website of webshop. Een WordPress ontwikkelaar weet daarom alle ins en outs van WordPress, van coderen tot plugins; zij weten precies hoe ze een website of webshop aan jouw eisen kunnen voldoen. Een WordPress developer maakt gebruik van de volledige potentie van het internet om een passende en goed-presterende website of webshop te leveren. Zo zorgen ze niet alleen voor dat de website of webshop jouw onderneming passend vertegenwoordigd, maar ze zorgen er tegelijkertijd voor dat de website of webshop strategisch gebouwd is om gebruiksvriendelijkheid te maximaliseren.

Een WordPress ontwikkelaar luistert naar jouw eisen en wensen en vertaalt dit naar een passend webdesign dat in de smaak valt bij je gebruikers. Ze weten precies hoe mensen zich gedragen op een website of webshop en daardoor kunnen ze jouw bezoekers zodanig sturen om je conversie te optimaliseren. Of je nu contactaanvragen probeert te genereren of een product direct verkoopt, een WordPress developer bouwt de site of shop aan de hand van jouw doelgroep en soort gebruikers.

Functionaliteiten op maat uitbreiden

Wanneer je in gesprek bent gegaan met een WordPress specialist, weet de WordPress developer precies wat jij en je gebruikers nodig hebben om optimaal gebruik te kunnen maken van je website of webshop. Op deze manier kan de WordPress ontwikkelaar gericht op zoek naar passende functionaliteiten zoals speciale plugins of thema’s die jouw website of webshop uitbreiden. Dit is erg belangrijk wanneer je een niche website of webshop hebt. We lichten dit toe met wat korte voorbeelden:

  • Je bezoekers willen graag gebruik maken van verschillende betaalmethodes. Hiervoor kan de WordPress ontwikkelaar de juiste plugins installeren die corresponderen met de gewenste betaalmethodes.
  • Je wilt graag vanaf het begin je website optimaliseren voor zoekmachines. Hiervoor kan de developer bijvoorbeeld Yoast SEO implementeren.
  • Jouw bezoekers willen graag onmiddellijk een afspraak kunnen inplannen via de website. Hiervoor kan de ontwikkelaar een functionaliteit bouwen of installeren die gemaakte afspraken direct in jouw persoonlijke agenda zet. Een mooi voorbeeld hiervan is Calendly.

Zo kun je door blijven gaan over de oneindige mogelijkheden van functionaliteiten. We zeggen ‘oneindig’ omdat een WordPress specialist niet-bestaande functionaliteiten, op maat voor je kan bouwen. Hoe gek je het ook verzint, een specialist maakt het voor je!

Wordpress specialist custom made

Passende hosting aanbevelen

Een groot voordeel van WordPress is het feit dat, dankzij het Open source aspect, het CMS onwijs schaalbaar is. Passende hosting vinden bij de eisen van je website of webshop is daarom erg belangrijk. Een WordPress specialist denkt daarom mee over een oplossing voor hosting, vanuit een toekomstperspectief. Een bedrijf (en daarom ook een website) heeft een visie naar groei en uitbreiding. WordPress hosting moet hiervoor worden geoptimaliseerd. Verwacht je volgende jaar veel meer, of misschien wel minder gebruikers? Dan moet je snel kunnen schakelen! Een WordPress specialist maakt dit mogelijk.

Niet te vergeten is het veiligheidsaspect van passende hosting. Een WordPress expert zorgt ervoor dat de servers die gebruikt worden volledig zijn geoptimaliseerd voor zowel jouw veiligheid, als die van je gebruikers. Een website of webshop komt vaak in contact met persoonlijke gegevens, dit moet ten alle tijden goed beschermd worden. Het is niet voor niets dat de AVG constant aangescherpt wordt. Niet te vergeten is de implementatie van een sterk SSL certificaat.

Vindbaarheid verbeteren met WordPress SEO

Een website of webshop wordt voor enkel 1 reden gebouwd en dat is voor de gebruiker. Of je nu een informatieve website hebt, een inlogportal of een simpele webshop; de functie is altijd voor de gebruiker. Zonder gebruikers heb je daarom ook niet veel aan een website of webshop. De mensen die jouw website of webshop bezoeken nemen producten of diensten af en maken gebruik van de informatie die je ze verschaft. Daarom is het van groot belang dat je niet alleen zo veel mogelijk bezoekers genereert, maar er ook voor zorgt dat ze relevant zijn. Hoe meer relevante bezoekers, hoe groter de kans op conversie.

Een WordPress specialist bouwt een website of webshop geheel vanaf de eerste lijn code met SEO in gedachte. Door de zoekmachinevriendelijkheid van de website of webshop vanaf het begin al te optimaliseren; kom je later niet voor obstakels te staan. SEO vindt namelijk niet alleen plaats in de content van de website, maar ook in de techniek. De website moet zodanig opgebouwd zijn zodat zoekmachines precies weten wat voor content er aangeboden wordt zodat je site aan de juiste (relevante) bezoekers wordt aangeboden. WordPress experts begeleiden je door het volledige SEO proces, ook na de oplevering van de website. Hierdoor ben je verzekerd van een vindbare website of webshop, die zoveel mogelijk relevante bezoekers genereert.

Even sparren?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

WordPress specialist gezocht

De taken van een WordPress developer zijn duidelijk. Maar eigenlijk is het belangrijkste van alles, om een passende WordPress Specialist te vinden. Hiervoor hoef je uiteraard niet verder te kijken! Samenwerken met Klik & Steen brengt namelijk veel voordelen met zich mee!

1. 10+ Jaar ervaring als WordPress Ontwikkelaar

Onze uitgebreide uitvoerende en analytische kennis stamt al terug uit meer dan 10 jaar geleden. Hierdoor weten onze experts alles wat er te weten valt over WordPress; en kunnen ze al jouw eisen en wensen vertalen naar een passend en functioneel design! Naast het feit dat we meer dan 10 jaar ervaring hebben als WordPress experts, kun je ook rekenen op onze uitgebreide vaardigheden. Iedereen die bij ons werkt is namelijk naast ervaren WordPress specialist; ook nog eens een expert op veel andere gebieden. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je, op welk vlak dan ook, professioneel geholpen wordt; van programmeren en design, tot schrijven en online marketing.

2. Ervaren Online Marketeers

Een aspect dat ons zeker onderscheidt van andere ontwikkelaars, is het feit dat Klik & Steen een gedreven en ervaren Online Marketeer is. Klik & Steen is namelijk ooit begonnen als Online Marketingbureau en dat is ons bloed nooit verlaten. Hierdoor weten wij hoe belangrijk het is dat de website volledig geoptimaliseerd is voor niet alleen zoekmachines, maar ook voor de gebruikers. In plaats van dat je na de oplevering van je website tegen obstakels aanloopt, zorgen onze designers (tevens Online Marketeers) ervoor dat jouw website of webshop vanaf de eerste lijn code klaar is voor effectieve SEO.

Hierdoor krijg je bij ons niet alleen een prachtige, functionerende website of webshop, maar genereer je er ook zo veel mogelijk relevante gebruikers mee. Wil je na het ontwikkelproces blijven optimaliseren? Geen probleem! Onze Online Marketeers helpen je op weg. Zo ontwikkelen wij dus met een Online Marketingvisie, en voeren wij Online Marketing uit met een Development visie!

3. De code van de website of webshop blijft jouw eigendom!

De meeste WordPress ontwikkelaars claimen de broncode van je website of webshop na oplevering. Omdat wij volledig achter het concept van Open Source systemen staan, vinden wij dat de website of webshop ook altijd volledig van jou moet blijven! Mocht je na de oplevering van de website willen verkopen, of misschien willen overstappen (wat wij erg jammer vinden); dan kan dat bij ons zonder probleem. Wat er ook gebeurt, jouw website blijft jouw website!

4. Klik & Steen bouwt mee aan jouw toekomst!

Een ander groot voordeel van samenwerken met Klik & Steen is het feit dat wij, net als het CMS, erg Schaalbaar zijn. Laat je niet misleiden door het feit dat we een klein team zijn. Inderdaad, hierdoor word je altijd professioneel en persoonlijk geholpen; maar vergis je niet! Achter dat kleine team staan onze teams developers 24/7 klaar om grote aanpassingen door te voeren. Verwacht je binnen een jaar immense groei of krimp? Geen probleem, onze mankracht, servers en hosting kunnen per direct geschaald worden! Bij ons ben je meer een partner dan een klant omdat wij meedenken aan de ontwikkeling van de succes van jouw onderneming. Een website of webshop bij Klik & Steen, is een website of webshop voor de toekomst!

5. Volledige training voor succesvol gebruik

Bij ons hoef je geen “internetwizard” te zijn om je website of webshop succesvol te beheren. Onze specialisten begeleiden je van A tot Z zodat jij volledig voorbereid te werk gaat met jouw WordPress omgeving. Onze Online Marketing specialist laat zien waar je allemaal rekening mee moet houden om je website te optimaliseren voor vindbaarheid en conversie. Onze developers laten je de “besturing” zien; en kunnen je trainen op elk gebied waar dat nodig is. Een Cursus WordPress bij Klik & Steen is altijd handig om effectief gebruik te verzekeren!

WordPress Specialist gezocht?

Bij ons begint elke website of webshop met een kopje koffie. Zo kun je niet alleen bedenken of wij een geschikte partner zijn voor jou, maar kunnen wij ook ondervinden of jij een passende klant bent voor ons. Op deze manier zorgen we ervoor dat al onze klanten een toegewijde samenwerking aangaan en nooit voor verrassingen komen te staan. Zijn we een match? Dan gaan we voor je aan de slag en kunnen we je verzekeren van een website of webshop die jouw wensen, eisen en de stijl van jouw onderneming perfect vertegenwoordigd. Daarnaast is de website of webshop vindbaar opgebouwd en ingesteld voor online succes!

Dus waar wacht je nog op? Neem nu nog contact met ons op en kom langs voor een kop koffie! Begin jouw reis naar online succes vandaag nog!

5 Voordelen van WordPress in een InfoGraphic

Nu je weet welke taken een WordPress expert allemaal uitvoert om jouw wensen waar te maken, is het altijd een goed idee om te kijken welke voordelen WordPress allemaal met zich meeneemt. Vroeger stond WordPress vooral bekend als populair blog-platform. Tegenwoordig is dat echter zo ver uitgebreid, dat het CMS vrijwel voor alle doeleinden omtrent websites en webshops gebruikt kan worden. Dit komt vooral door het Open Source aspect van het CMS. De broncode is voor iedereen gratis beschikbaar; hierdoor heeft WordPress een community van miljoenen gebruikers en developers die functionaliteiten ontwikkelen. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan deze infographic met 5 voordelen van WordPress!

Wordpress Infographic