WordPress programmeur

WordPress programmeur

Een goed functionerende website is natuurlijk enorm belangrijk als bedrijf. Hiermee straal je namelijk professionaliteit uit naar iedereen die jouw website bezoekt. Wil jij graag een WordPress website maken maar weet je niet hoe je moet beginnen? Heb je eindeloos ‘WordPress programmeur gezocht’ ingetypt op Google maar klinkt alle informatie je hetzelfde in de oren? Wij leggen je precies uit wat er komt kijken bij het programmeren van een website via Klik & Steen en hoe onze WordPress programmeurs jou aan een prachtige website kunnen helpen.

Deze klanten gingen je voor:

Venn hypotheken
Logo axians
Cavello logo
Philips logo
Alma logo
Insights logo

WordPress developer gezocht?

WordPress is een erg gebruiksvriendelijk CMS. Wanneer je een goed geprogrammeerde website hebt, is het zeer eenvoudig bij te houden, of je nu zelf veel of weinig kennis van programmeren hebt. Maar naast gebruiksvriendelijkheid wil je natuurlijk wel een mooie, goed functionerende website! Daarom is het belangrijk dat de website eerst met expertise in elkaar is gezet door een goede developer, zodat jij hem vervolgens feilloos kunt gebruiken. Het is van uiterst belang dat jouw website vanaf de eerste lijn code gebouwd wordt met functionaliteit, SEO, conversie en groei in gedachten. Onze WordPress Programmeurs zijn experts op het gebied van web development en online marketing; hierdoor ontvang je niet alleen een mooie functionele website, maar genereer je ook relevante bezoekers.

Een ander groot voordeel van samenwerken met een WordPress programmeur van Klik & Steen is dat onze werkwijze persoonlijk en doeltreffend is. Bij Klik & Steen hoef je namelijk niet uren lang in de wacht te staan, maar wordt je altijd persoonlijk geholpen door één van onze programmeurs. Bij elke vraag, aanpassing, probleem of update staan we voor je klaar! Samen werken we aan het succes van jouw (online) onderneming!

Nieuwsgierig?

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?

WordPress programmeren: hoe werkt het?

Omdat ieder bedrijf anders is, gaan wij voor de persoonlijke aanpak. Iedere klant is uniek en iedere website heeft zijn eigen uitstraling en doelen. Daarom begint elke website of webshop bij Klik & Steen met een kopje koffie. Onze programmeurs luisteren niet alleen aandachtig naar jouw wensen, maar doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw website de zelfde “taal” spreekt als je onderneming. Deze persoonlijke aanpak trekken wij door in het programmeren.

Zo heeft de ene website behoefte aan speciale functionaliteiten zoals een geïntegreerde shop, en is het bij de ander belangrijk dat de site meertalig is. Een website van WordPress begint met een sterke basis, en vanaf die basis kun je de site uitbreiden om hem bij jouw bedrijf te laten passen. Dit is waar een WordPress professional aan te pas komt. Onze gecertificeerde programmeurs vinden met hun jarenlange ervaring voor elke vraag een oplossing. Geen berg is te hoog; want wij helpen je naar de top.

Webdesign

Onze web designers zorgen ervoor dat jouw website perfect bij je bedrijf past. Dat doen we door de huisstijl van het bedrijf aan te nemen en te optimaliseren in de website. Hierin werken we natuurlijk nauw met je samen. En dat begint met een kopje koffie! Maar webdesign gaat verder dan alleen maar een mooie website. We bouwen de site ook naar de hand van de doelen die je als onderneming hebt gesteld. Wil je bijvoorbeeld met de website een hogere conversieratio bereiken, dan passen wij de conversiepaden aan op het gedrag van jouw gebruikers.

Onze programmeurs zijn experts in het optimaliseren van zowel de User Experience (UX) als de User interface (UI) van WordPress websites. Hierdoor is het eindproduct niet alleen een website met effectieve functionaliteiten en een prachtig uiterlijk; maar zullen gebruikers ook nooit frustratie opbouwen tijdens het gebruik. Wij begeleiden jouw doelgroep soepel van landingspagina tot conversieknop.

Veiligheid

Het spreekt eigenlijk voor zich, maar een veilige website is natuurlijke enorm belangrijk. Zowel voor jou als voor de gebruikers van je website. Daarom is het ook van belang om de website dusdanig te programmeren dat hij bestand is tegen veiligheidsdreigingen. Dit doe je door de site uit te breiden met de juiste plugins. De experts van Klik & Steen weten als geen ander hoe je de veiligheid van een website kunt garanderen!

Dankzij het Open Source aspect van WordPress hebben onze programmeurs de dreigingen al onderschept voordat ze website of je gebruikers kunnen bereiken. Net zoals webdesign; is de toepassing van veiligheidsmaatregelen bij elke website afhankelijk van de functie, doelgroepen en gebruikers. Daarom bouwen wij een passend veiligheidsprotocol op voor elke website of webshop. Heb je behoefte aan wat meer WordPress veiligheid op je betaalpagina? Geen probleem; wij zetten alles achter slot en grendel!

Snelheid

Je hoeft geen WordPress programmeur te zijn om te weten dat niemand blij wordt van een langzame website. Wanneer een website langzaam laadt, zijn (potentiële) gebruikers eerder geneigd om de pagina te sluiten. Bovendien scoren langzame websites vrijwel altijd slecht in de zoekresultaten, waardoor je bezoekersaantallen en conversiekans aanzienlijk dalen. Wij zorgen ervoor dat elk lijntje code geoptimaliseerd is voor zowel de gebruiker als de zoekmachine, zodat de site sneller laadt dan zijn schaduw.

Ook voor snelheidsmaatregelen kunnen we de instellingen van je website aanpassen aan zowel jouw wensen, als die van je gebruikers. In een generatie waar vrijwel alles “gisteren” moet gebeuren, is de snelheid van een website één van de belangrijkste pijlers voor succes. Bij Klik & Steen maken alle websites ook nog eens gebruik van onze persoonlijke supersnelle servers. Deze servers zijn bijvoorbeeld uitgerust met toepassingen zoals Redis & Varnish caching. Hierdoor wordt de snelheid van je website niet alleen in de code, maar ook in de server zelf geoptimaliseerd; met minimale downtime!

Schaalbaarheid

Wanneer je als bedrijf groeit, wil je natuurlijk dat je website hierin meegaat. Wij maken de websites natuurlijk altijd op maat, maar schaalbaarheid staat bij ons ook altijd hoog in het vaandel! We programmeren de website met het oog op schaalbaarheid zodat je hem op ieder moment naar wens kunt uitbreiden of verkleinen.

Ga je er even tussenuit? Of wil je juist zo snel mogelijk uitbreiden? Bij ons is dat gesneden koek. Wij kunnen namelijk op elk moment een krimp of groei met spoed doorzetten! Bij Klik & Steen heb je dus altijd een partner die meebouwt aan jouw toekomst. Jouw succes is ons doel!

Online marketing

Met alleen de bouw van een website ben je nog niet helemaal klaar. Jouw website moet namelijk ook gevonden worden door zo veel mogelijk relevante bezoekers. Bij Klik & Steen zijn we niet alleen specialist op het gebied van WordPress programmeren, maar ook online marketing. Hierbij kijken we goed naar de doelen die jij als bedrijf met website wilt bereiken. Door middel van het optimaliseren van de techniek, content en autoriteit van de website zorgen wij ervoor dat elke pagina in de smaak valt bij zoekmachines.

Zelfs al tijdens het ontwikkelproces werken wij al aan jouw online aanwezigheid! Omdat wij meer dan 10 jaar experts zijn in Online Marketing, weten wij als geen ander hoe we jouw website of webshop kunnen optimaliseren voor zoekmachines en bezoekers. Hierdoor stijgt je website niet alleen in de relevante zoekresultaten; maar genereer je ook meer bezoekers en stijgt je kans op conversie! Elke website of webshop heeft behoefte aan Online Marketing; wij zorgen ervoor dat dit op de meest effectieve en efficiënte manier wordt uitgevoerd.

WordPress website onderhoud

Het neerzetten van een goede WordPress website is een goede eerste stap, maar dan ben je er nog niet. Het is vervolgens van belang dat de website constant up-and-running blijft, en dat hij altijd geoptimaliseerd is naar wat de gebruiker nodig heeft. Zo voeren we updates aan de website uit en checken we constant de SEO van de site. Bovendien zorgen we ervoor dat de hosting in toon is met de eisen van de website. Als je site bijvoorbeeld enorm veel bezoekers trekt, is het natuurlijk wel van belang dat zij allemaal een snelle website voor zich krijgen!

Bovendien zorgt WordPress onderhoud bij Klik & Steen er ook voor dat je up-to-date bent met de nieuwste trends op het gebied van web development. Onze WordPress programmeurs weten precies wanneer een nieuwe functionaliteit bij kan dragen aan jouw succes!

Klik & Steen: WordPress professionals

Bij Klik & Steen maken wij WordPress websites op maat. We zorgen ervoor dat je een website krijgt die perfect bij jouw bedrijf past. En, niet onbelangrijk, de website functioneert optimaal! Geen last van lange laadtijden of vervelende veiligheidsproblemen. Bovendien zijn al onze websites voorzien van een SSL-certificaat, wat de veiligheid voor zowel jouw als de websitegebruikers garandeert.