WordPress Hosting

Niet elke server voor de hosting van je WordPress website is hetzelfde.  Het kiezen voor professionele webhosting is daarom cruciaal voor het verzekeren van een snelle werking van je website of webshop.

Ons standaard hostingpakket bestaat uit 1GB schijfruimte, 10GB dataverkeer en dagelijkse back-up generatie. Daarnaast zijn onze servers erg schaalbaar. Dus mocht jouw website of webshop van grootte veranderen; dan kunnen wij de onderdelen van het hostingpakket gelijk veranderen.

Responsive WordPress
WordPress website laten maken

Servers en Caching

We monitoren iedere minuut je website met software die automatisch schadelijke bestanden detecteert en in quarantaine zet. Onze servers maken geruik van Redis caching, Nginx, Varnish caching, cloudfare en PHP7. Hierdoor ben je verzekerd van een supersnelle website of webshop die uptime optimaliseert en gebruiksvriendelijkheid garandeert. Een snelle en sterke website of webshop betekent immers tevreden bezoekers.

Ook maken we dagelijks een back-up van je WordPress website of webshop. Dit vullen wij aan met versiebeheer, waardoor je verwijderde onderdelen kunt herzien en herplaatsen. Bovendien kun je oneindig POP3 of IMAP e-mail adressen registreren en gebruiken. Ook worden onze websites en webshops ontwikkeld op een testserver voordat deze live gaan. Zo ben je altijd verzekerd van een sterk, compleet en strak resultaat.

Een veilige WordPress website of webshop

Een WordPress website of webshop komt altijd in aanraking met de persoonlijke informatie van bezoekers. Dit kan accountinformatie zijn maar soms ook betaalgegevens. Het is daarom geen wonder dat het verplicht is om je website of webshop te beveiligen tegen informatiediefstal. Een SSL certificaat beschermt de informatie die jouw website of webshop binnenkomt en uitgaat. Hierdoor ben je verzekerd dat jouw bezoekers met een gerust hart gebruik kunnen maken van jouw diensten en hoef jij je geen zorgen te maken over indringers.

Een extra voordeel van een SSL certificaat is dat websites en webshops met een SSL certificaat beter scoren in Google resultaten. Dus een SSL certificaat zorgt niet alleen voor veiligheid maar ook nog eens voor zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Responsive Design

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kopje Koffie?