WordPress Hosting

WordPress Hosting

Je WordPress website beveiligen is cruciaal om niet alleen jouw informatie, maar ook die van je gebruikers te beschermen. Een passende WordPress hosting kiezen is daarom ook één van de belangrijkste taken als website beheerder. Naas beveiliging zorgt juiste hosting ook voor een snelle werking van je website. Veiligheid en snelheid is zorgt voor een sterke gebruikservaring waardoor de kans op conversie verhoogt. Daarnaast scoren websites met passende hosting daarom ook hoger in de zoekresultaten van zoekmachines. Bij Klik & Steen ben je bij het juiste adres voor passende en schaalbare hosting. Onze hosting pakketten zorgen voor een volledig geoptimaliseerde website. Lees nu verder om te lezen hoe WordPress website hosting precies in zijn werk gaat.

Deze klanten gingen je voor:

Venn hypotheken
Logo axians
Cavello logo
Philips logo
Alma logo
Insights logo

WordPress website hosting bij Klik & Steen

WordPress hosting bij Klik & Steen is hosting met zicht op groei. Wij maken namelijk gebruik van zeer schaalbare servers. Wanneer jouw website groeit, dan groeien wij zonder moeite mee. Hierdoor ben je altijd voorbereid op onverwachte gebeurtenissen en staan je gebruikers nooit voor een dichte deur. WordPress hosting bij Klik & Steen is hosting voor groei! Ons standaard hostingpakket bestaat uit 1GB schijfruimte, 10GB dataverkeer en dagelijkse backups. Je gegevens zijn bij ons dus altijd veilig, net als je gebruikers. Wij zorgen ervoor dat de WordPress hosting precies past bij jouw eisen, maar ook die van je gebruikers. Veilige, schaalbare en snelle hosting op maat, dat is WordPress website hosting bij Klik & Steen.

Nieuwsgierig?

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?

WordPress https

WordPress https is in vrijwel alle gevallen verplicht. Wanneer jouw website namelijk in aanraking komt met persoonlijke gegevens zoals accountinformatie en betaalgegevens is een SSL certificaat verplicht. Met een SSL certificaat (WordPress https) beveiligen wij jouw website tegen informatiediefstal en eventuele indringers. Een SSL certificaat beschermd namelijk alle data die de website in – of uitgaat. Hierdoor krijgen jouw bezoekers nooit een de melding “Pas op! Onbeveiligde website” en kunnen ze met een gerust hart gebruik maken van jouw diensten.

Veilige en snelle Servers & Caching

Onze servers scannen elke minuut voor schadelijke bestanden die bij vondst onmiddellijk in quarantaine worden gezet. Daarnaast maken we elke dag een volledige backup van je website zodat je bestanden altijd veilig zijn. Hier voegen wij ook versiebeheer aan toe. Wanneer je een fout maakt kun je hierdoor bladeren tussen alle eerdere versies van je website en zo de juiste informatie terughalen. Zo blijven we jouw WordPress website beveiligen met de laatste ontwikkelingen. Ook onze mailservers zijn volledig geoptimaliseerd voor opslag en veiligheid. Zo kun je onbeperkt IMAP en POP3 e-mail adressen aanmaken. Daarnaast voeren wij ontwikkelingswerkzaamheden zoals updates of aanpassingen altijd uit in een testomgeving voordat we iets live zetten. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat enige aanpassingen altijd grondig gecontroleerd zijn voordat ze in gebruik gaan.

Om ervoor te zorgen dat jouw website supersnel is, maken onze servers gebruik van Redis Caching, Nginx, Varnish Caching, Cloudfare en PHP7. Hierdoor heeft je website niet alleen een optimale snelheid, maar ben je ook verzekerd van een maximale uptime. Door gebruik te maken van al deze aspecten garandeert Klik & Steen een snelle en sterke website die volledig geoptimaliseerd is voor veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. WordPress website hosting bij Klik & Steen verhoogt dus ook de kans op conversie.

Magento Webdesign

Magento is één van de meeste gebruikte CMS systemen voor webshops. Het is een open source platform waardoor het constant in ontwikkeling is. Magento is schaalbaar en helemaal geschikt voor grote webshops. Daarnaast heeft het standaard al een hoop mogelijkheden, maar indien dat niet genoeg is zijn er duizenden extensies beschikbaar waarmee we functionaliteiten kunnen toevoegen. Is de gewenste extensie niet beschikbaar? Dan maken we deze volledig op maat.

Met een webdesign voor jouw Magento webshop zorgen we voor de juiste gebruikerservaring, maar nog veel belangrijker zorgen we dat bezoekers ook daadwerkelijk je producten kopen. Want je website moet niet alleen mooi zijn, maar moet de doelstellingen die je voor ogen hebt ook daadwerkelijk bewerkstelligen.