Website laten maken in Breda

Klik & Steen Webdesign

Webdesign in Eindhoven, Klik & Steen staat voor u klaar! Een goed webdesign is naast functionaliteit één van de belangrijkste pijlers van een website. Met een goed webdesign zorg je voor herkenbaarheid, emotie en het ontwerp ondersteund conversies.

Klik & Steen is al jaren een vaste waarde als het gaat om webdesign, zo ook in Eindhoven. Door onze kennis van webdesign te gebruiken en dit te combineren met uw wensen en doelstellingen zorgen we voor het beste eindresultaat van je nieuwe website, waarbij kwaliteit en onze persoonlijke aanpak voorop staan.

Deze klanten gingen je voor:

Venn hypotheken
Logo axians
Cavello logo
Philips logo
Alma logo
Insights logo

Waarom een website laten maken in Breda?

Een website is natuurlijk niet plaatsgebonden, dus waarom zou je jouw website laten maken in Breda? Om tot een goed eindproduct te komen, overlegen wij altijd veel met jou als opdrachtgever. Wij maken niet zo maar een website vóór jou, maar we doen dit mét jou. Zo komen jouw wensen het beste tot zijn recht en boeken we snel en effectief het beste resultaat.

Kies daarom voor een lokaal webdesign bureau zoals Klik & Steen! Dankzij onze persoonlijke en direct werkwijze halen we het meest uit jouw website. Dit betekent echter niet dat bedrijven buiten Breda niet terecht kunnen bij Klik & Steen. Ook voor ondernemers buiten omgeving Breda ben je bij ons aan het juiste adres. In ons mooie Zuiden worden we namelijk overal omringd door creatieve impulsen. Zo is Breda onofficieel de hoofstad van digitale media & webdesign. Wil jij hier ook de vruchten van plukken? Klik & Steen ontwerpt graag voor jou een unieke website.

Een WordPress website op maat

Om te zorgen dat jouw product of dienst het beste tot zijn recht komt, is allereerst een goede basis nodig. Zo moet je website goed werken, gebruiksvriendelijk zijn en wil je dat deze hoog in de zoekresultaten komt. Wij zorgen ervoor dat je jouw ambities waar kunt maken en dat jouw website aansluit bij jouw ideeën.

Er zijn veel softwaresystemen waarmee je jouw website kunt laten maken; elk met hun eigen voor- en nadelen. Klik & Steen specialiseert zich in WordPress websites. Dit platform beschikt over een grote hoeveelheid templates waarvan we gebruik kunnen maken. Daarnaast is het systeem makkelijk in omgang, zodat jij als eindgebruiker er ook goed mee overweg kan.

Wanneer we jouw website bouwen in WordPress, kunnen we dus voor een bestaand template kiezen. Deze passen we vervolgens aan zodat deze volledig aansluit bij jouw visie. Je kunt er ook voor kiezen om een volledig unieke website te laten maken met een gepersonaliseerde lay-out. Nadat we met jou om de tafel hebben gezeten, ontwerpen we voor jou een speciaal design zodat al jouw ideeën werkelijkheid worden. Zo zorg je dat jouw website aan al jouw wensen voldoet en anders is dan alle anderen.

Wil je toch geen gebruik maken van WordPress? Geen probleem! Wij kijken graag samen met jou naar andere mogelijkheden om je website te bouwen.

Nieuwsgierig?

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?

Gebruiksvriendelijkheid en veiligheid voorop

Wanneer je ervoor kiest om je website te laten maken in Breda bij Klik & Steen, kies je voor het beste resultaat. Wij bouwen niet alleen een prachtige website voor jou, we zorgen ook dat deze gebruiksvriendelijk en functioneel is. Daarom kijken we tijdens het gehele proces kritisch naar het user interface design. We verbeteren de interactie tussen gebruiker en website voor een optimaal resultaat.

Jouw website laten maken houdt niet op bij het online zetten van je domein. Vanuit ons kantoor in Breda regelen wij ook dat de beveiliging van je website up-to-date blijft. Met speciale software houden wij de veiligheid continu in de gaten en gaan we kwaadaardige inlogpogingen tegen. Daarnaast maken wij op onze servers iedere dag een back-up van jouw website, voor constante zekerheid.

Klik & Steen kan je website beveiligen met een SSL-certificaat dat klantgegevens binnen jouw bedrijf houdt. Zeker met een inlogsysteem en persoonlijke gegevens kan dit vertrouwen onder klanten creëren. Klik & Steen zorgt voor veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Een totaaloplossing voor jouw gemak

Een kwalitatieve website bouwen is niet iets dat je zomaar even doet. Aan alleen een design heb je niet voldoende. Bij Klik & Steen helpen we jou met het gehele proces van een website oprichten. Zo ontwikkelen we jouw website op een door jou gekozen platform met een uniek design en houden wij de veiligheid up-to-date.

Ook voor hosting ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze hosting pakketten heb jij de zekerheid dat je website snel zal blijven, zelfs als je meer content toe wilt voegen. Dit alles regelen we voor jou als deel van onze totaaloplossing, zodat jij nergens meer naar om hoeft te kijken en je jezelf kan richten op hetgeen waar je passie ligt.

Ook voor webshops jouw partner

Bij Klik & Steen kunnen we veel meer dan alleen websites maken. Wij zijn namelijk ook expert op het gebied van webshops! Wij gebruiken veelal Magento en WordPress bij het bouwen van webshops. Beide platformen zijn uitermate geschikt voor zowel grote als kleine webshops. We geven iedere webshop een passend en uniek design dat overeenkomt met jouw wensen.

Klik & Steen stelt alles in voor je webshop: van de mogelijke betaal- en leveringsmethodes tot de btw-tarieven en e-mailtemplates. Wij bieden een totaalplaatje voor webshops, net zoals we dat doen voor websites.

Neem contact met ons op!

Ons enthousiaste team staat klaar om voor jou aan de slag te gaan! We hebben vele jaren aan werkervaring en expertise onder één dak, waarmee we het beste resultaat realiseren voor jou als klant. Samen met jou bouwen we een website die perfect aansluit bij je visie. Je wordt betrokken in het proces en zult je nooit gepasseerd voelen. Jouw specialisme en onze kennis van webdevelopment gecombineerd zorgen voor een prachtig eindproduct.

Wil je dus een website laten maken en zoek je een enthousiast bureau in Breda? Klik & Steen ondersteunt jou in het gehele traject: van het designproces tot de ondersteuning na live-gang.