Webdesign Etten-leur

Etten-Leur

Klik & Steen Webdesign

Webdesign in Etten-Leur, Klik & Steen staat voor u klaar! Een goed webdesign is naast functionaliteit één van de belangrijkste pijlers van een website. Met een goed webdesign zorg je voor herkenbaarheid, emotie en het ontwerp ondersteund conversies.

Klik & Steen is al jaren een vaste waarde als het gaat om webdesign, zo ook in Etten-Leur. Door onze kennis van webdesign te gebruiken en dit te combineren met uw wensen en doelstellingen zorgen we voor het beste eindresultaat van je nieuwe website, waarbij kwaliteit en onze persoonlijke aanpak voorop staan.

Deze klanten gingen je voor:

Venn hypotheken
Logo axians
Cavello logo
Philips logo
Alma logo
Insights logo

Waarom Klik & Steen

Klik & Steen verzorgt al jaren het Webdesign voor een scala aan opdrachtgevers in Etten-Leur, van websites to webshops. Met specialisten op het gebied van design en development hebben we de juist mix in huis voor succesvolle webdesign projecten.

Door gebruik te maken van verschillende webdesign technieken zorgen we dat we een duidelijk in kaart brengen wie je bezoekers zijn en wat je wilt dat ze op je website of webshop doen. Zaken als customer journey, user stories en user experience passeren de revue. Zo weten we precies hoe we met het webdesign bezoekers uit Etten-Leur en omgeving kunnen bewegen tot actie.

Door een volledig op maat gemaakt webdesign te ontwikkelen voegen we waarde toe aan je diensten en/of producten. Door dit vanuit marketingoogpunt te benaderen weten we de juiste bezoekers uit Etten-Leur te bereiken met jouw verhaal.

Nieuwsgierig?

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?

Webdesign in Etten-Leur, wat zijn de voordelen?

Als je een webdesign laat uitvoeren door Klik & Steen in de omgeving Etten-Leur dan bent u verzekerd van een website die ontwikkeld wordt volgens de laatste webstandaarden. Door gebruik te maken van bestaande CMS oplossingen, WordPress en Magento, hebben we voor elk webdesign project het perfecte platform al in handen. Wij ontwikkelen dit door zodat het zodat het naadloos bij de doelstellingen past die we met jou hebben vastgesteld. op deze manier komt het webdesign het beste tot zijn recht.

Met een webdesign van Klik & Steen krijg je een:

Met een webdesign van Klik & Steen krijg je een:

  • Functioneel en origineel webdesign
  • Schaalbaar CMS
  • Webdesign geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Website die is uit te breiden met maatwerk oplossingen
  • Beheersysteem waarin je makkelijk zelf content wijzigingen kan aanbrengen
  • Responsive webdesign

WordPress Webdesign

WordPress is het bekendste en meest gebruikte CMS platform wat er is. Ook Klik & Steen maakt hier gebruik van voor het ontwikkelen van websites. Door zijn gebruiksvriendelijkheid is het een laagdrempelig systeem, doordat het ook nog is open source is kan iedereen hier gebruik van maken. Daarnaast is WordPress zoekmachine vriendelijk ingericht waardoor gevonden worden een stuk makkelijker is gemaakt.

Door gebruik te maken van het WordPress CMS zijn er al veel functionaliteiten out of the box beschikbaar. Hier haken wij op in door nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen en toe te voegen. We zorgen daarbij voor een Webdesign wat we volledig volgens de structuur van WordPress ontwikkelen zodat zowel op desktop als mobiel het webdesign goed functioneert.

Magento Webdesign

Magento is één van de meeste gebruikte CMS systemen voor webshops. Het is een open source platform waardoor het constant in ontwikkeling is. Magento is schaalbaar en helemaal geschikt voor grote webshops. Daarnaast heeft het standaard al een hoop mogelijkheden, maar indien dat niet genoeg is zijn er duizenden extensies beschikbaar waarmee we functionaliteiten kunnen toevoegen. Is de gewenste extensie niet beschikbaar? Dan maken we deze volledig op maat.

Met een webdesign voor jouw Magento webshop zorgen we voor de juiste gebruikerservaring, maar nog veel belangrijker zorgen we dat bezoekers ook daadwerkelijk je producten kopen. Want je website moet niet alleen mooi zijn, maar moet de doelstellingen die je voor ogen hebt ook daadwerkelijk bewerkstelligen.