Prachtig webdesign gewoon in Breda

Is je bedrijf gevestigd in Noord-Brabant en heb je een op maat gemaakte website of webshop nodig? Klik & Steen Webdevelopment is een webdesign bureau in Breda dat ondersteuning biedt op het gebied van het ontwerp en de ontwikkeling van jouw project. Met ons team van experts bieden wij een totaaloplossing aan onze klanten, waarbij kwaliteit en persoonlijk contact voorop staat.

Waarom webdesign in Breda?

Om tot een goed eindproduct te komen, is een goede afstemming tussen klant en designer belangrijk. Kies daarom voor een webdesigner bij jou in de buurt. Zo kunnen we regelmatig samen onder genot van een kopje koffie praten over je wensen. Door onze persoonlijke benadering en Brabantse nuchterheid ben je verzekerd van een mooi en uniek resultaat. Zelfs na oplevering van je website of webshop heb je aan ons webdesign bureau in Breda een betrokken partner.

Maar ook als je niet in omgeving Breda woont, bieden wij bij Klik & Steen Webdevelopment heel goede mogelijkheden. We raken hier in het Zuiden namelijk erg geïnspireerd door de bruisende creatieve omgeving. Breda kan gerust een hotspot genoemd worden voor digitale media, webdesign en de creatieve industrie, onder meer dankzij de vele designbureaus en het Breda Graphic Design Museum en -Festival, nu bekend als Graphic Matters.

Neem direct contact op!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, kennismakingsgesprek of gewoon gezellig buurten!

Daarom Klik & Steen

  • Een aanspreekpunt voor al uw online activiteiten
  • Voor elk budget een oplossing online activiteiten
  • Vele jaren ervaring met grote en kleine bedrijven
  • Snelle response- en doorlooptijden

Alles-in-1 webdesign oplossing

Ben jij al bezig met het ontwikkelen van je eigen website of webshop? Of sta je nog aan de startstreep, maar heb je wel plannen om hiermee te gaan beginnen? Dan is het zeker verstandig om in de buurt op zoek te gaan naar een professionele webdesigner. Door te kiezen voor een lokaal webdesign bureau behoud je korte lijnen en kan er snel geschakeld worden.

Een website of webshop functioneert als het visitekaartje van jouw bedrijf. Je moet hier dus een goede indruk mee maken. Het ontwikkelen van een succesvolle website is echter niet een klus die door iedereen geklaard kan worden. Daarom zijn wij er voor jou. Klik & Steen Webdevelopment levert als webdesign bureau in Breda namelijk webdesign op maat van Brabantse kwaliteit.

Zij kozen ook voor een website

Een WordPress website op maat Magento webshop laten maken in Breda

ls je op zoek bent naar een aanpasbare webshop die totaal naar jouw wensen ingericht kan worden, is Magento de juiste keuze. Hiermee kan een professionele en interactieve webshop voor jouw product ontwikkeld worden. Het succes is keer op keer bewezen dankzij het grote aantal gebruikers. Magento wordt vaak genoemd wanneer men het heeft over de top van de e-commerce stores.

Magento is een veelgebruikt webshop platform dat zeer schaalbaar is en goed aangepast kan worden naar jouw wensen en behoeften. Met dit platform kan een dynamische en interactieve webshop ontwikkeld worden, die voor iedereen gemakkelijk te gebruiken is. Het is niet voor niets dat dit platform veel gebruikt wordt door professionals in de e-Commerce markt. Magento kent een open-source licentiemodel, waardoor er wereldwijd duizenden programmeurs en specialisten meehelpen om dit systeem te verbeteren en hiervoor modules ontwikkelen. Ons webdesign bureau bouwt al jaren succesvolle webshops met Magento en we kennen het platform door en door, waar jij de vruchten van plukt.

Voor wie is een Magento webshop geschikt?

Het systeem werkt uitstekend voor zowel grote als kleine bedrijven. Bij Magento bestaan er namelijk vele mogelijkheden. Zo kun je met Magento meerdere webshops creëren en ook met meerdere talen werken. De webshop kan hierdoor aangepast worden aan jouw wensen en behoeften. Zo maak je een webshop die anders is dan de vele anderen op de markt. Wil je dus een professionele, snelle, goed vindbare en complete webshop? Dan is Magento hét platform voor jou! Wij van Klik & Steen Webdevelopment kunnen je hier goed mee helpen.

Het complete Magento plaatje

Wanneer je kiest voor ons webdesign in Breda, dan wordt jouw Magento webshop volledig op maat gemaakt en aangepast aan je wensen. Bij ons webdesign bureau krijgt iedere Magento webshop namelijk een uniek design dat matcht met het bedrijf. Daarnaast houden we bij het ontwikkelen van de webshop ook rekening met de doelgroep. We richten deze optimaal in voor de juiste ervaring van de bezoekers, zodat zij sneller de gewenste stap zetten. Zo krijg je niet alleen een mooie, maar ook een zeer functionele en gebruiksvriendelijke webshop.

We bieden het complete plaatje en stellen alles in: van de gewenste betaalmethodes, verzendmethode en het btw-tarief tot de e-mail templates. We leveren echt een complete webshop op zodat je direct online kunt gaan en jouw product onder de aandacht kan brengen. Ook zodra de webshop live staat, blijven we monitoren. Klik & Steen is meer dan alleen een webdesign bureau in Breda; we zijn een partner voor de lange termijn.

Toch liever WordPress

WordPress kan zowel uitstekend gebruikt worden voor het maken van informatieve websites als voor het ontwikkelen van webshops. WordPress beschikt over een grote hoeveelheid templates, met mogelijkheden voor zowel sites als online shops en blogs. We kunnen deze templates verder aanpassen aan jouw wensen en de huisstijl van je bedrijf, voor een unieke uitstraling.

Een customized WordPress website of webshop

Naast de standaard templates die ons webdesign bureau kan gebruiken bij het bouwen van jouw website of webshop, kunnen we je WordPress website ook volledig custom-made bouwen. Heb je designs die je graag wil gebruiken? Hier helpen we je graag mee. We zullen deze ontwerpen inzetten om zo een volledig unieke website of webshop te maken. Wanneer je een compleet design aanlevert, zorgen wij ervoor dat deze pixel perfect omgezet wordt naar een 100% werkende WordPress website of webshop.

Heb je nog geen design, maar wil je geen standaard template gebruiken? Geen probleem! Klik & Steen ontwikkelt het design dan speciaal voor jou. Hiervoor gaan we allereerst samen rond de tafel zitten om een unieke website of webshop te ontwerpen die past bij jouw visie. Met jouw expertise en onze webdesign kennis zorgen we er samen voor dat jouw online doelstellingen behaald worden.

Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit voorop

Wat heb je aan een mooie website of webshop wanneer deze niet goed werkt? Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit van het webdesign zijn namelijk echt de sleutel tot succes. Bij het ontwikkelen van een website of webshop is het user interface design in grote mate bepalend voor het slagen van de site of de online shop. Deze gebruikersomgeving of gebruikersinterface verzorgt namelijk de interactie van de gebruiker met de website. Een goede site of shop hoort namelijk logisch van opzet te zijn en geen vragen op te roepen bij de bezoekers.

Bij het inrichten van de website houden we rekening met de customer journey van jouw doelgroep, zodat de website perfect aansluit op hun verwachtingen. Bij Klik & Steen garanderen we dat we een WordPress website of webshop voor je ontwikkelen die zowel mooi, gebruiksvriendelijk als zeer functioneel is.

Een op maat gemaakte extensie of plug-in

Zowel voor Magento als voor WordPress leveren we op maat gemaakte plug-ins. Maak je gebruik van een plug-in maar voldoet deze niet geheel aan je wensen?Heb je een zeer specifieke wens waar helemaal geen plug-in voor bestaat? Geen zorgen, ons webdesign bureau kan je hiermee uitstekend helpen en bouwt graag een custom-made plug-in voor jou.

Veiligheid en hosting van je website of webshop

We bieden speciale hosting pakketten aan voor webwinkels. Hiermee ben je ervan verzekerd dat je site snel en veilig blijft functioneren. Je webshop of website wordt dan elke minuut met speciale software gemonitord, waardoor malware automatisch gedetecteerd wordt en geen invloed uit kan oefenen.

Daarnaast zijn onze servers voorzien van extra veiligheidssystemen en maken we elke dag een back-up van je gehele site. Zo ben je altijd en overal verzekerd van een beveiligde website of webshop. Met onze veilig ingerichte servers zorgen wij voor 99,99% uptime en monitoren we je website of webshop dagelijks.

Ook draagt onze snelle Magento hosting bij aan de functionering van je website of -shop. Onze servers zijn extra uitgerust met verschillende technieken die de snelheid bevorderen. Ons webdesign bureau in Breda houdt jouw website veilig en snel, zonder dat jij hier omkijken naar hebt.

SSL-Certificaat nodig?

Een SSL certificaat beveiligt je website of webshop tegen ongewenste indringers en beschermt alle gegevens van je klanten. Het zorgt er namelijk voor dat data gecodeerd verzonden wordt via het internet. Deze “encrypted” data kan alleen gedecodeerd worden door de server waar het naartoe gezonden wordt.

Door het implementeren van een SSL-certificaat worden creditcard details, account namen, wachtwoorden en andere gevoelige data extra beveiligd. Verder helpt het ook bij de positie in Google. Webshops of -sites met een SSL certificaat hebben namelijk meer kans op een hogere ranking. Wil je graag een SSL certificaat voor jouw online winkel of site? Ons webdesign bureau helpt je hier graag mee.

Een compleet Servicepakket

Ons gedreven team staat voor jou klaar voor webdesign in Breda. Samen leveren wij gegarandeerd een optimaal eindproduct. Door te kiezen voor een lokaal webdesign bureau behoud je korte lijnen en kunnen er snel aanpassingen gedaan worden op voortschrijdend inzicht. Onze service stopt niet bij het opleveren van het eindproduct; ook op de lange termijn blijft Klik & Steen jouw webdesign partner.

We luisteren graag naar jouw wensen en passen daar onze service op aan. Je bent zo verzekerd van een unieke webshop die past bij jouw bedrijf. We betrekken je in het proces en realiseren het webdesign in samenwerking met jou. We combineren jouw behoeftes met onze kennis van de online markt en de laatste ontwikkelingen.

Bij ons webdesign bureau in Breda kunnen wij je onder andere helpen bij het maken van een Magento webshop of een WordPress website. Daarnaast zorgen wij voor de veiligheid en hosting van je domein en regelen wij jouw SSL-certificaat. Klik & Steen Webdevelopment biedt jou een compleet servicepakket.

Contact opnemen voor webdesign in Breda

Ben je op zoek naar een partner voor professioneel webdesign in Breda? Neem dan zeker contact met ons webdesign bureau op en informeer naar de mogelijkheden. We zijn vijf dagen per week te bereiken per mail en telefonisch op: info [at] klikensteen [dot] nl of 076-2600214. We horen graag van je!

Nieuwsgierig geworden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.