Webdesign bureau in Breda

Klik & Steen webdesign Breda is expert over alles op het gebied van websites en webshops. Onze gecertificeerde Magento en WordPress experts ontwikkelen websites en webshops waarbij kwaliteit en persoonlijk contact voorop staan. Klik & Steen versterkt jouw project met een team van professionele en ervaren webdesigners.

Alles-in-1 webdesign bureau in Breda

Het kiezen van een lokale webdesigner brengt vele voordelen met zich mee. Als je een website of webshop gaat ontwikkelen is het super als je altijd kunt aankloppen om dingen te bespreken en details face-to-face door kunt nemen. Over de telefoon wordt immers nooit de volledige potentie van creativiteit benut. Bij Klik & Steen webdesign Breda staat de deur altijd open en is de koffie altijd warm. Uiteraard is het nog niet voorbij na het ontwikkelproces want ook als je website of webshop af is heb je aan Klik & Steen een zeer betrokken partner.

Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en zetten deze om in een strakke en sterke website of webshop die bij jouw onderneming past. Vervolgens leren we je hoe je het beste uit je website of webshop kunt halen en deze kunt blijven optimaliseren. Onder dit gehele proces valt onder andere design, hosting, veiligheid, optimalisatie en meer.

Webdesign Breda Klik & Steen
Webshop bij Klik & Steen webdesign Breda?

Een Magento webshop ontwikkelen?

Met het CMS: Magento kun je schaalbare, professionele en veilige webshops bouwen op maat. Magento is een open-source systeem waardoor de functionaliteiten en opties constant uitgebreid worden. Het systeem zelf krijgt ook regelmatig updates om de snelheid en veiligheid van jouw webshop te waarborgen. Het is daarom ook niet voor niets dat de meeste experts voor Magento kiezen bij de ontwikkeling van een flexibele en professionele webshop. Klik & Steen is ervaren Magento specialist en leert jou en je team hoe je de volledige potentie van het internet benut om zo ultieme conversie te bereiken.

Magento is geschikt voor elk soort online onderneming. De schaalbaarheid van het CMS maakt het bruikbaar voor zowel kleine- als mega grote webshops. Daarnaast is Magento beschikbaar in vrijwel alle talen en zijn er ontelbare extensies die de functionaliteiten van je webshop zodanig uitbreiden dat alles mogelijk is. De Magento specialisten van klik & Steen ontwikkelen samen met jou een passende, professionele en veilige webshop die geheel is geoptimaliseerd naar User Experience en User Interface.

WordPress website of webshop op maat?

WordPress wordt gebruikt voor zowel de ontwikkeling van websites als webshops en is geschikt voor online ondernemingen van alle maten. Het WordPress CMS is een erg flexibel platform en bezet niet voor niets meer dan 50% van alle websites op het internet. De vele thema’s van WordPress maakt het zeer gemakkelijk om een schaalbare en strakke webpagina te ontwikkelen. Wil je liever een compleet nieuwe website? Dat kan bij Klik & Steen! Wij zorgen ervoor dat al jouw wensen vertaald worden naar een passende website of webshop en halen al het mogelijke uit WordPress om maximale conversie te genereren. Ook WordPress is een open source platform. Dit betekent dat het CMS overspoeld wordt met vele handige plug-ins die jouw website of webshop uitbreiden en versterken. Daarnaast maakt het WordPress ook extra veilig door de vele updates en veiligheidsplug-ins.

Heb je nog geen design en wil je ook geen standaard template gebruiken? Geen probleem! Klik & Steen ontwikkelt het design dan speciaal voor jou op maat. Hiervoor gaan we samen rond de tafel zitten om een unieke website of webshop te ontwerpen die past bij jouw visie, ideeën en onderneming. Met jouw expertise en onze kennis van webdesign zorgen we er samen voor dat jouw online doelstellingen behaald worden en dat je altijd streeft naar maximale optimalisatie!

Maatwerk bij Klik En Steen webdesign bureau Breda
Hosting bij Klik & Steen webdesign Breda?

Serverhosting en veiligheid

Het bepalen van een passend hostingpakket bij jouw website of webshop is van uiterst belang. Want als de hosting niet goed geregeld is kan dit de performance van jouw website of webshop verlagen. Bij Klik & Steen maken we gebruik van speciale geoptimaliseerde servers die zijn uitgerust met Varnish Chaching, Caching Redi’s, PHP7, Nginx en Cloudfare. Deze toepassingen geven de servers een optimale boost en verzekeren de snelheid en maximale uptime van jouw website of webshop. Bij Klik & Steen hoef je dus nooit verder te zoeken naar hostingservices, wij bieden een supersnel hostingpakket aan op maat. Voor meer informatie over hosting KLIK HIER voor Magento hosting en HIER voor WordPress Hosting.

Veiligheid is de backbone van jouw website of webshop. Het is natuurlijk van uiterst belang (en verplicht) dat je niet alleen de informatie van je bezoekers, maar jouw informatie, zo goed mogelijk beschermd. Een SSL certificaat bied deze bescherming voor ongewenste indringers en vreemd dataverkeer. Een mooie bijkomstigheid is ook nog eens dat Google websites met een SSL certificaat hoger indexeert in zoekresultaten. Daarnaast zijn onze speciale servers uitgerust voor optimale veiligheid voor websites en webwinkels. Onze servers scannen jouw website of webshop iedere minuut voor schadelijke bestanden en zetten deze onmiddellijk apart voor verdere inspectie. Ook maken we elke dag een volledige back-up van jouw website of webshop en alle informatie die daar te vinden is. De servers zorgen niet alleen voor optimale veiligheid, maar ook nog eens voor supersnelheid en ultieme gebruikservaring. Zo zijn jouw bezoekers altijd tevreden en veilig tijdens het surfen.

Persoonlijk Webdesign bij Klik & Steen

Bij Klik & Steen werken we altijd met een persoonlijke aanpak. Een succesvolle website of webshop is immers vaak het resultaat van een goed gesprek met een lekkere kop koffie. Wij luisteren aandachtig naar jouw visie en vertalen deze zo precies mogelijk naar een passend design voor een succesvolle website of webshop. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale website of webshop. Met onze persoonlijke training voor Magento of WordPress begeleiden je door het gehele proces dat hoort bij het kiezen van de juiste extensies en plug-ins en het bijhouden van je website of webshop. Zo leren we je hoe je bepaalde plug-ins en extensies gebruikt om je website of webshop volledig te analyseren op belangrijke punten en hoe je deze verkregen informatie juist moet toepassen. Onze training stoomt jou en je team volledig klaar voor het beheren van een succesvolle website of webshop.

Bij webdesign met Klik & Steen staat User Experience (UX) en User Interface (UI) centraal. De bezoekers van je website of webshop zijn immers de reden dat je deze beheert! Daarom zorgen wij ervoor dat jouw bezoekers en klanten altijd een comfortabele ervaring hebben als ze je website of webwinkel bezoeken. Het design wat we samen hebben ontwikkeld zal er niet alleen voor zorgen dat je bezoekers scrollen door mooie pagina’s maar ook dat de gebruikservaring an sich geoptimaliseerd is. De structuur designen wij zodanig dat er altijd het beste uit je website of webshop wordt gehaald. De supersnelheid van onze servers houden je bezoekers op je pagina’s en met onze geavanceerde Customer Journey Mapping techniek kunnen we jou laten zien hoe je al je bezoekers op de juiste manier benadert. Zo heb je niet alleen een snelle en veilige website of webshop maar optimaliseren we de algehele efficiëntie altijd!

Persoonlijk contact bij Klik & Steen webdesign Breda

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Kopje Koffie?