Webdesign Bureau in Breda

Webdesign Bureau in Breda

Klik & Steen is een ervaren webdesign bureau gevestigd in Breda. Met meer dan 10 jaar ervaring als gecertificeerde WordPress en Magento expert hebben wij voor elk probleem een oplossing. als ervaren Online Marketeer, ontwikkelen wij met een (online) marketingvisie. Hierdoor wordt elke website of webshop ontwikkeld voor het behalen van jouw doelen en conversie. Klik & Steen Breda versterkt jouw project met een team van professionele en ervaren webdesigners.

Wil jij weten hoe wij jouw onderneming kunnen laten groeien met een winstgevende website?

Deze klanten gingen je voor:

Venn hypotheken
Logo axians
Cavello logo
Philips logo
Alma logo
Insights logo

Alles-in-1 webdesign bureau in Breda

Uiteraard is het in deze online wereld niet altijd nodig om fysiek aanwezig te zijn tijdens alle werkzaamheden. Sterker nog, de meeste communicatie gaat tegenwoordig al via het internet. Zo hebben wij genoeg klanten in het buitenland waarmee wij via het internet in contact blijven. Desalniettemin hechten wij veel waarde aan ons persoonlijk contact. Daarom staat onze deur in Breda altijd open en ben je altijd welkom voor een kennismaking, update, conceptsessie of gewoon om een praatje te maken. Voor, na en tijdens de ontwikkelfase vinden wij het belangrijk dat jij precies op de hoogte bent van de status van het project. Deze updates zijn dus ook gewoon mogelijk bij ons op kantoor in Breda. Erg makkelijk wanneer je in/rondom Breda woont dus!

Magento Webshop in Breda ontwikkelen

Magento is een perfecte oplossing voor uitgebreide en sterke webshops! Magento is een open-source systeem waardoor de functionaliteiten en opties constant uitgebreid en verbeterd worden. Daarnaast zijn hierdoor de mogelijkheden eindeloos! Elke wens die jij hebt, kunnen wij in vervulling brengen. Het systeem zelf krijgt ook regelmatig updates om de snelheid en veiligheid van jouw webshop te waarborgen. Het is daarom ook niet voor niets dat de meeste experts voor Magento kiezen bij de ontwikkeling van een flexibele en professionele webshop. Klik & Steen is ervaren Magento specialist en leert jou en je team hoe je de volledige potentie van het internet benut om zo ultieme conversie te bereiken.

Magento is geschikt voor elk soort online onderneming. De schaalbaarheid van het CMS maakt het bruikbaar voor zowel kleine- als mega grote webshops. Daarnaast is Magento beschikbaar in vrijwel alle talen en zijn er ontelbare extensies die de functionaliteiten van je webshop zodanig uitbreiden dat alles mogelijk is. De Magento specialisten van klik & Steen ontwikkelen samen met jou een passende, professionele en veilige webshop die geheel is geoptimaliseerd naar User Experience en User Interface.

Nieuwsgierig?

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?

WordPress website of webshop op maat in Breda

WordPress wordt gebruikt voor zowel de ontwikkeling van websites als webshops (bijvoorbeeld met Woocommerce) en is geschikt voor (online) ondernemingen van alle soorten en maten. WordPress is een erg flexibel platform en bezet niet voor niets meer dan 70% van alle websites op het internet. De vele thema’s van WordPress maakt het zeer gemakkelijk om een schaalbare en strakke webpagina te ontwikkelen.

Wil je liever een volledige custom gebouwde website of webshop? Dat kan ook bij Klik & Steen! Als WordPress specialist zorgen wij ervoor dat al jouw wensen vertaald worden naar een passende website of webshop. Wij halen al het mogelijke uit WordPress om maximale conversie te genereren. Met een Next Level WordPress website ontvang je als eindproduct een website die dienst als ‘tool’ voor het genereren van conversie. Ook WordPress is een open source platform. Dit betekent dat het CMS overspoeld wordt met vele handige plug-ins die jouw website of webshop uitbreiden en versterken. Daarnaast maakt het WordPress ook extra veilig door de vele updates en veiligheidsplug-ins.

Jouw expertise in je vakgebied gecombineerd met onze jarenlange ervaring zorgt voor een passend resultaat dat volledig ingericht is voor groeiend resultaat. Heb je specifieke wensen die enkel in jouw branche voorkomen? Geen probleem! Wij kunnen ook custom koppelingen maken met externe systemen of andere custom functionaliteiten schrijven die jouw website volledig laten functioneren!

Serverhosting en Veiligheid

Bij Klik & Steen maken we gebruik van speciale geoptimaliseerde servers die zijn uitgerust met Varnish Chaching, Caching Redi’s, PHP7, Nginx en Cloudfare. Deze toepassingen geven de servers een optimale boost en verzekeren de snelheid en maximale uptime van jouw website of webshop. Uiteraard optimaliseren wij onze servers ook op CMS- en website niveau. Magento Hosting en WordPress Hosting zijn daarom ook onze specialiteiten. Omdat we gebruik maken van eigen servers bieden wij altijd supersnelle en optimaal beveiligde hosting aan. Dit is een specialiteit waar we bij Klik & Steen erg trots op zijn.

Naast een standaard SSL certificaat, ben je ook altijd verzekerd van een website die up-to-date is. Daarnaast is veiligheid onze nummer 1 prioriteit. Onze servers scannen je gehele website elke minuut voor schadelijke bestanden of andere veiligheidsrisico’s. Wanneer iets gevonden wordt, gaat dit direct in quarantaine. Heb je een onderneming in een “gevoelige” branche, zoals de financiële- of privé branch? Dan kunnen we ook een dedicated server voor je opstellen. Hiermee krijg je een eigen server voor je website voor dat stukje extra beveiliging en snelheid.

Laat jou onderneming groeien met een winstgevende website

Hoe kun je jouw website nu gebruiken als onmiskenbaar instrument voor je gehele businessproces? Hoe zorg je dat jouw website niet alleen volledig voldoet aan al je eisen en wensen, maar ook op een rendabele manier leads genereert? En ook nog de leads vrijwel automatisch omzet in conversie? Met meer dan 10 jaar ervaring als gecertificeerde web developer en online marketeers hebben wij een werkende en bewezen methode ontwikkeld die resulteert in een effectieve, efficiënte en vooral winstgevende website! Geen frustratie meer, geen moeilijke taal!

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?