Venn Hypotheken

Custom built WordPress website

Venn Hypotheken helpt al jaren iedereen aan een hypotheek. Al werk je voor een baas of ben je ZZP’er, met de denkers en doeners van Venn Hypotheken wordt er altijd gezorgd voor een soepele hypotheekverstrekking. Venn staat bekend om haar scherpe rentes en uitstekende voorwaarden, die resulteren in een zeer fijne samenwerking. Venn Hypotheken is het levende bewijs dat geld lenen niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Venn Hypotheken is een dynamische website met een hoop interessante custom functies. Deze functies waren noodzakelijk om de bezoekers van de website een ultieme gebruikservaring te geven. Of het nu gaat om traffic genereren vanuit een extern platform, of om op individueel niveau een hypotheek te berekenen. Wij hebben er samen met Venn Hypotheken voor gezorgd dat geen enkele bezoeker wordt vergeten. Benieuwd welke functies wij precies hebben toegepast? Lees dan snel verder!

Venn Hypotheken home

“Wij werken samen met speciaal geselecteerde hypotheekadviseurs en andere gespecialiseerde partijen. Zo houden we de kosten laag, terwijl het proces en de kwaliteit gewaarborgd blijven. Wij vertellen je een duidelijk en transparant verhaal. Geld lenen is niet ingewikkeld. Venn Hypotheken is het bewijs.”

Venn Hypotheken

Custom built WordPress website met een breed scala aan unieke functionaliteiten

1. Unieke functies en moderne trafficgeneratie

Wij denken actief mee om de nieuwste tools toe te kunnen passen

Venn Hypotheken benaderde ons omdat het tijd werd voor een nieuwe website. Deze website moest de slimme en soepele werkwijze van Venn Hypotheken duidelijk vertegenwoordigen. Vandaar werd er al vrij snel duidelijk dat er unieke functies nodig waren zoals een tool die je hypotheek secuur kan berekenen, alsmede een tool die jouw dichtstbijzijnde hypotheekadviseur kan vinden. Ook had Venn meerdere opties en ideeën om op een moderne manier meer traffic te genereren. Namelijk, met Pinterest. Tot slot kunnen de bezoekers ook de actuele rentestanden zien op de website, om zo volledig op de hoogte te blijven.

2. Custom thema met handige templates

Heldere communicatie en een naadloze samenwerking tijdens het gehele proces

Om Venn Hypotheken efficiënt en effectief gebruik te kunnen laten maken van hun website, hebben wij een custom website gebouwd met hierin vaste (custom) templates. Zo kan de klant zelf pagina’s aanmaken zonder na te hoeven denken over styling of responsiveness. Zoals we eerder al aangaven, hebben we ook een handige functie ontwikkeld die voor iedere bezoeker, zeer secuur de hypotheek kan berekenen. Ook hebben we de aandacht gevestigd aan conversieoptimalisatie richting deze tool, alsmede de postcodechecker, waarbij de bezoekers hun dichtstbijzijnde hypotheekadviseur kunnen vinden.

3. 220.000 bezoekers per maand op Pinterest!

Een geoptimaliseerd design met op maat gemaakte functionaliteiten

Uiteindelijk hebben we de website gekoppeld met hun “Wooninspiratie” Pinterest account, waarop Ven Hypotheken momenteel rond de 220.000 bezoekers trekt. Dit account stuurt nu actief traffic door naar de website en vergt direct relevante bezoekers. Dit, gecombineerd met het conversie-geoptimaliseerde design zorgt voor een ultieme gebruikservaring. Het resultaat: een snelle, veilige en slimme website met functies van de toekomst.

Next level functionaliteiten
  • Koppeling met Pinterest “Wooninspiratie”
  • Hypotheekadviseur locater
  • Online hypotheek berekenen
  • Nginx + Varnish + Redis implementatie
  • Gravity forms
  • Afbeeldingoptimalisatie
  • Actuele rentestanden

4. Doorontwikkeling en online marketing

Doorlopende optimalisatie en SEO ondersteuning

Wij mogen nog met veel plezier regelmatig doorontwikkeling uitvoeren voor Venn Hypotheken. Omdat zij constant op zoek zijn naar verbeteringen in de hypotheekwereld, denken en ontwikkelen wij met Venn Hypotheken mee. Ook hebben we een uitgebreid zoekwoordonderzoek uitgevoerd om de content van de website zodanig te structureren om maximale organische traffic te genereren.

Naast het feit dat we meedenken over hoe we gezamenlijk de online performance van Venn Hypotheken kunnen verbeteren, ondersteunen wij ze ook met SEO techniek. Op deze manier blijft de website, die zich in een zeer competitieve markt bevindt, altijd op peil binnen de organische en betaalde wereld van zoekmachines. Kortom: een snelle, slimme, efficiënte, effectieve én vindbare website.

Neem contact op

Neem nu contact op en start jouw reis naar online groei vandaag!