Slippely

WordPress website met WooCommerce shop

Slippely is sinds 1970 een toonaangevend merk onder de damesshirts. Met de vele kleurrijke opties, de vooraanstaande kwaliteit en het sublieme draagcomfort is Slippely voor vele dames nog steeds de favoriet in shirts.

DMK Design benaderde ons om webshops te bouwen voor zowel Slippely als hun onderbroekenmerk, Cavello. Door beide shops parallel aan elkaar te bouwen konden we 2 vliegen in 1 klap slaan. Door de ontwikkelingen te integreren in beide shops, konden we een zeer efficiënte oplossing doorvoeren voor 2 shops. De shopsvoor Slippely moest het vertrouwen en de kwaliteit uitstralen waar haar klanten al meer dan 50 jaar aan gewend zijn. Deze uitdaging gingen wij maar al te graag aan.

Slippely

” Geen fast fashion, maar tijdloos en eigengereid door het brede kleurenspectrum. De perfecte basis in vele kleuren in de mooiste kwaliteiten.”

Slippely

WordPress website met Woocommerce en custom attributen

1. Twee shops parallel aan elkaar gebouwd voor maximale efficiëntie

Elke WordPress website begint met een effectieve conceptsessie

DMK design gaf ons de uitdaging om 2 shops te ontwikkelen met een soortgelijke manier van functioneren zodat ze dit konden combineren. De manier van distributie van DMK is voor beide merken namelijk vrij gelijk. Vandaar konden we deze 2 shops parallel aan elkaar ontwikkelen.

De shop voor Slippely is voornamelijk ingericht voor B2B verkoop, maar hier moest ook een manier voor komen om B2C te verkopen. Daarnaast moesten de B2B klanten een eigen omgeving krijgen om “phone orders” digitaal te kunnen doorvoeren. Tot slot moest de shop volledig geoptimaliseerd worden voor de relevante doelgroep.

2. Custom design voor B2C én B2b in 1!

Een efficiënt ontwikkelproces voor het dubbele resultaat

We hebben een custom design gemaakt dat voor 2 verschillende webshops kon dienen, waar vervolgens enkel de styling voor aangepast te worden om het af te werken. Ook de achterliggende systemen functioneren op dezelfde manier. Hierdoor kon DMK design haar in-en verkoopprocessen hierop instellen, in plaats van met verschillende systemen te werken. Kortom, een universeel systeem, volledig ingericht voor de wensen van DMK design.

Daarnaast hebben we de juiste betaalproviders geïntegreerd met en custom checkout. Omdat de webshop voor B2C en B2B wordt ingezet, hebben we een prijsverschil geïntegreerd. Dat wil zeggen dat er verschillende productprijzen, btw berekeningen en verzendopties/kosten worden gegenereerd op basis van de verschillende klantrollen.

3. Volledige optimalisatie en koppeling met WICS enterprise

Een geoptimaliseerd design en koppelingen van de toekomst

Het thema is geoptimaliseerd voor relevante bezoekers en conversie. Ook hebben de bezoekers een gemakkelijke mogelijkheid om vraagstukken in te dienen met gravity forms. Omdat Slippely een toekomstdoel heeft om meer internationaal te verkopen is de webshop ook meertalig ontwikkeld. Tot slot is de shop, zoals al onze andere projecten, volledig SEO ready opgeleverd.

Next level functionaliteiten
  • WPRocket
  • Koppeling met Mollie
  • Nginx + Varnish + Redis implementatie
  • Productfeed pro
  • Afbeeldingoptimalisatie
  • Koppeling met WICS enterprise
  • Gravity forms

4. Online Marketing

Doorlopende optimalisatie en een Google shopping campagne

Tot op de dag van vandaag voeren wij met veel plezier doorontwikkeling uit voor zowel Slippely als Cavello. Ook hebben we voor beide merken een volledig geoptimaliseerde Google Shopping campagne mogen opzetten om de B2C klanten op meer manieren te bereiken. Hiervoor hebben we alle nodige accounts, kanalen en strategieën ontwikkeld. Ook met het optimaliseren van de Google Shopping campagnes voeren wij nog elke maand optimalisatiewerkzaamheden uit.

De Google Shopping campagne loopt parallel aan die van Cavello. Hierdoor hebben zowel wij als de klant in 1 oogopzicht het overzicht dat we nodig hebben om gemakkelijk en gecombineerd te optimaliseren. Op deze manier kunnen we voor beide campagnes op een efficiënte manier prijs- en biedstrategieën toepassen. Ideaal dus!

Neem contact op

Neem nu contact op en start jouw reis naar online groei vandaag!