SEARCH REBELS

Next Level WordPress website

Search Rebels is een recruitmentbureau dat de klassieke taak van het samenbrengen van werknemers en werkgevers wil lanceren naar de 21e eeuw. Hierdoor kwamen ze naar ons met de uitdaging om een Next Level WordPress website te ontwikkelen die deze vernieuwing mogelijk maakt.

Onze methode heeft ervoor gezorgd dat Search Rebels niet alleen de online doelen behaald, maar ook blijft groeien met een prachtige website. Met behulp van de nieuwe WordPress Website, vol met passende functionaliteiten, blijft Search Rebels keer op keer de beste werkgevers en werknemers koppelen. Ben je benieuwd hoe wij onze methode hebben toegepast om een Next Level website te ontwikkelen die de recruitmentbranche op zijn kop zet? Lees dan snel verder!

“Wij als beginnend bedrijf zoeken een partner die ons een vliegende start kan geven. Vertaal onze wensen naar een zakelijke maar attractieve website die voldoet aan al onze wensen!”

De Samenwerking met Search Rebels

1. Een moderne oplossing voor een oud, terugkomend probleem in de recruitmentwereld

Elke WordPress website begint met een uitgebreide conceptsessie.

Tijdens deze sessie hebben de recruitmentexperts van Search Rebels ons precies uitgelegd wat de frustraties zijn van de huidige mogelijkheden. Zo moest er een oplossing komen om te koppelen met een unieke vacaturedatabase en moest de website zelf beheerd kunnen worden.

Vervolgens hebben we de conversiepaden van de verschillende doelgroepen van Search Rebels bepaald en uitgetekend. Op basis van deze conceptsessie is de sterke basis voor deze doelgerichte WordPress website gezet en kon de ontwikkelfase beginnen.

2. Optimale veiligheid en snelheid op een dedicated server

Next level functionaliteiten voor de recruitmentbranche

Samen met de expertise van Search Rebels, hebben onze specialisten; een passende open source oplossing gemaakt met Next Level functionaliteiten. Zo hebben we een koppeling ontwikkeld naar de vacaturedatabase, Job Manager. Ook hebben we een drag & drop systeem geïmplementeerd in de beheeromgeving van de website, omdat Search Rebels complete controle wilde hebben over de site.

Tijdens de ontwikkelfase zijn er veel online- en offline contactmomenten geweest waardoor geen detail over het hoofd is gezien. Door de naadloze samenwerking van onze experts met de designer van Search Rebels; is een prachtig en vooral doeltreffend ontwerp ontstaan.

Voor optimale veiligheid en snelheid is de hosting van de website op onze eigen dedicated server gebouwd. De speciale functionaliteiten, het passende design en de resultaatgerichte samenwerking hebben gezorgd voor een Next Level WordPress website, klaar voor oplevering.

3. Een ijzersterke koppeling met Job manager

Binnen de tijd, binnen budget en getest van A tot Z

Zoals bij elke WordPress website is de oplevering pas het begin in plaats van het einde. De Beta oplevering is al binnen 6 weken voltooid waardoor onze testfase kon beginnen. De website is eerst op een testomgeving live gezet en getest op meer dan 100 cruciale punten, om optimale functionaliteit, snelheid, veiligheid en uptime te garanderen.

Geen fout komt door onze filters! Binnen 2 maanden was de website volledig functioneel en onder het budget opgeleverd. Daarnaast is de website volledig SEO-ready en klaar voor vertaling. Het eindproduct: een recruitmentwebsite die de doelen van Search Rebels op de meest geavanceerde manier bereikt.

Next level functionaliteiten
  • Koppeling met Job Manager
  • Drag & Drop systeem voor gemakkelijk beheer
  •  SEO ready opgeleverd
  • Vertaal-klaar opgeleverd
  • Doorontwikkeling met SEO adviezen en analyses

4. Online Marketing

Een dynamische website die resultaat geeft met doorontwikkeling en online marketing!

Na de oplevering zorgt onze persoonlijke en doeltreffende samenwerking ervoor dat de website dynamisch blijft werken. Een stilstaande website, is immers een website die resultaat verliest. Hierdoor blijven wij proactief samenwerken met Search Rebels om altijd de laatste updates uit te voeren en de nieuwste functionaliteiten toe te passen.

Ook hebben onze Online Marketing-specialisten, een volledige SEO analyse uitgevoerd en effectief positioneringsadvies uitgebracht. De lancering heeft gezorgd voor een flexibele samenwerking met doeltreffende doorontwikkeling. Samen zorgen we ervoor dat de doelen van Search Rebels niet alleen behaald worden, maar ook verhoogd worden. Groeien zij, dan groeien wij mee.

Neem contact op

Laat ons mee helpen met jouw online groei