SEARCH REBELS

WordPress Hosting | WordPress Website | Online Marketing

Search Rebels vind dat recruitment ook anders kan! Dit recruitment-bureau rust niet voordat de gehele recruitment wereld op zijn kop is gezet. Ze zijn resultaatgericht, met het oog op de langer termijn. Search Rebels helpt jou en je bedrijf met het vinden van de juiste mensen. Ze vinden organisaties die een stap willen zetten en hun talent willen laten groeien.

Naar de website

OPDRACHT

VRAAG

Het merk Search Rebel sterk en attractief visualiseren d.m.v. een visueel aantrekkelijke WordPress website die zorgt voor conversie.

GEWENSTE UITKOMST

Talent aantrekken en bedrijven overtuigen om contact op te nemen met Search Rebels

MIDDELEN

WordPress website, Visual composer, Job manager, Calendly, SEO, Hosting en doorlopend onderhoud & updates.

Wij als beginnend bedrijf zoeken een partner die ons een vliegende start kan geven. Vertaal onze wensen naar een zakelijke maar attractieve website die voldoet aan al onze wensen!

WAT KLIK & STEEN KON DOEN

RESULTAAT

Klik & Steen heeft een nieuwe WordPress website ontwikkeld voor Search Rebels die de strijdvaardigheid van de onderneming vertegenwoordigd op een strakke en effectieve manier. De lancering van de website kenmerkte het begin van een onderneming die recruitment vanuit een ander daglicht bekijkt; dit heeft Klik & Steen vertaald naar een passend design dat tevens focust op gewenste conversieoptimalisatie. Met prachtige, overtuigende afbeeldingen en ontwerpen hebben we samen met Search Rebels dé website ontwikkeld die het vernieuwende verhaal van de onderneming vertelt. Het merk van Search rebels is sterk gevisualiseerd met heldere en transparante uitingen van de diensten. Dit is mede dankzij de conceptsessies die Search Rebels bij ons hebben uitgevoerd waardoor de wensen van de klant zo precies en creatief mogelijk zijn vertaald naar een passende WordPress website. Uiteindelijk is de website precies opgebouwd om conversie effectief te genereren bij de juiste doelgroepen.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Impressie