Search rebels

Ontwikkeling van een volledig nieuwe WordPress Website voor Search rebels

Search Rebels vond dat recruitment ook anders kan! Dit recruitment-bureau rust niet voordat de gehele recruitment wereld op zijn kop is gezet. Via deze website wordt recruitment op een leukere, menselijkere en vriendelijkere manier verkondigd en uitgevoerd. Van recruitmentoplossingen en consultancy tot employer branding en recruitmenttraining; Search Rebels is een duizendpoot op het gebied van recruitment. Met Search Rebels ben je zeker van je overwinning van de zogeheten “Guerillawar on talent”.

Vraag van de klant

Omdat Search Rebels in het beginstadium van hun onderneming bij ons aanklopten, hadden we een wit canvas om mee te werken. Ons werd de opdracht gegeven om een volledig nieuwe WordPress website te ontwikkelen in voorbereiding van de lancering van het nieuwe bedrijf. Klik & Steen moest een visueel-sterke website ontwikkelen waarop klanten, bedrijven, kandidaten en recruiters alle benodigde informatie kunnen vinden over de vacatures en expertise van Search Rebels. De website moest strak in design worden en dezelfde professionele en strijdlustige uitstraling hebben als het bedrijf zelf en het team van Search Rebels.

Responsive Design

Oplossing/Resultaat

Klik & Steen heeft een nieuwe WordPress website ontwikkeld voor Search Rebels die de strijdvaardigheid van de onderneming vertegenwoordigd op een strakke en effectieve manier. De lancering van de website kenmerkte het begin van een onderneming die recruitment vanuit een ander daglicht bekijkt; dit heeft Klik & Steen vertaald naar een passend design dat tevens focust op gewenste conversieoptimalisatie. Met prachtige, overtuigende afbeeldingen en ontwerpen hebben we samen met Search Rebels dé website ontwikkeld die het vernieuwende verhaal van de onderneming vertelt. Het merk van Search rebels is sterk gevisualiseerd met heldere en transparante uitingen van de diensten. Dit is mede dankzij de conceptsessies die Search Rebels bij ons hebben uitgevoerd waardoor de wensen van de klant zo precies en creatief mogelijk zijn vertaald naar een passende WordPress website. Uiteindelijk is de website precies opgebouwd om conversie effectief te genereren bij de juiste doelgroepen.