Kroon Dakvervanging

WordPress website met unieke custom postcode berekenmodule

Kroon Dakvervanging is de dakvervanger van de toekomst. Kroon is gespecialiseerd in het vervangen van Schuine daken met dakpannen. Je vervangt je dak waarschijnlijk maar 1 keer in je leven. Bij veel dakspecialisten gaat dit hele proces niet gemakkelijk. Bij Kroon Dakvervanging is dit echter niet het geval!

Normaal moet je bij een dakvervanging een inspectie aanvragen waarna er dagen later iemand langskomt om deze uit te voeren. Daarna ontstaat er een offerte waar je eigenlijk geen referentiemateriaal voor hebt. Kroon Dakvervanging maakt korte metten met deze primitieve manier! Bij Kroon weet je namelijk met 1 druk op de knop, precies hoeveel het kost om jouw dak te vervangen. De slimme technologie achter de postcode-rekentool en hun razendsnelle werkwijze ( je kunt je dak vaak in 1 dag laten vervangen) zorgt voor een ervaring die voelt als de toekomst!

“Als je jouw postcode en huisnummer invult, weten wij de kenmerken van je dak en geven we je een inschatting van de kosten. Je weet meteen waar je aan toe bent. ”

Marc Sietstra – Kroon Dakvervanging

WordPress website met Woocommerce en custom attributen

1. Een nieuwe website voor de nieuwste technologie in dakvervanging

Elke WordPress website begint met een effectieve conceptsessie

Tijdens de conceptsessie is geconcludeerd dat de website van Kroon Dakvervanging zoals vele daken in Nederland, toe was aan vernieuwing. In een voorafgaand gesprek is besloten dat een WordPress website hier de beste oplossing voor was. Bezoekers moeten de mogelijkheid hebben om met hun postcode, direct de prijs van hun nieuwe dak te kunnen berekenen.

Kroon Dakvervanging leverde zelf een design aan waarmee wij aan de slag mochten. Met dit design zijn hebben we tijdens de conceptsessie een plan ter ontwikkeling in werking gezet. We wisten dat er meerdere custom functies aan te pas moesten komen om ervoor te zorgen dat bezoekers niet alleen de prijs van hun dak konden ontvangen, maar ook direct een offerte konden aanvragen die voor hen op maat was gemaakt.

2. Een “one-in-a-million” functionaliteit

Een ontwikkelproces met slimme functionaliteiten

Tijdens het ontwikkelproces hebben we een volledige custom built website gebouwd. Hier was de responsiveness een zeer belangrijk punt, omdat dit niet automatisch wordt bereikt zoals bij een thema. Vandaar hebben wij ervoor gezorgd dat de custom site volledig geoptimaliseerd werd voor de juiste gebruikers en voor alle apparaten.

Uiteindelijk zijn we aan de slag gegaan met de bouw van de postcode-checker. Dit is een “one-in-a-million” functionaliteit die door middel van satellietfoto’s kan berekenen hoeveel de herbouw van elk dak in Nederland kost. De tool die we hebben ontwikkeld kan door middel van elk postcode en huisnummer in Nederland een passende offerte aanmaken voor een nieuw dak, met alle wenselijke opties. Dit, met 1 druk op de knop!

3. Unieke rekentool van de toekomst

Een custom built website met functies van de volgende eeuw

Uiteindelijk hebben we een volledig custom built website opgeleverd met functionaliteiten van de toekomst. We hebben ervoor gezorgd dat men onmiddellijk een juiste prijs kan berekenen door middel van de handige rekentool. Deze tool maakt gebruik van de vergaarde data waarin alle daken van Nederland in kaart zijn gebracht door middel van satellietfoto’s. De tool kan zeer secuur de prijs van elk nieuw plat dak berekenen en direct omzetten in een offerte.

Met de bouw van de website hebben we rekening gehouden met de conversiepaden van de bezoekers. In andere woorden: in combinatie met het aangeleverde design hebben we de functionaliteiten zo ingestoken dat de bezoekers begeleid worden richting het afnemen van een nieuw dak.

Next level functionaliteiten
  • Bookly
  • Gravity forms
  • Nginx + Varnish + Redis implementatie
  • Custom built posctode-prijschecker
  • Afbeeldingoptimalisatie

4. Online marketing en doorontwikkeling

Doorlopende optimalisatie en nieuwe pagina’s

Om de zichtbaarheid van Kroon Dakvervanging te verbeteren hebben we een uitgebreid Zoekwoordonderzoek uitgevoerd waarmee de website zich door middel van zowel betaalde als organische content, zeer strategisch kan positioneren. Ook zijn we aan de slag gegaan om de technische SEO op pijl te houden, evenals het in kaart brengen van de strategie en positionering van de concurrentie. Op basis hiervan kan Kroon Dakvervanging op een zeer doordachte wijze aan de slag om de conversie te verhogen.

Ook zijn we doorgaans bezig met het verbeteren van nieuwe pagina’s en uiterlijk. Met heldere communicatie en een fijne samenwerking zorgen we er samen voor dat we de conversie van Kroon Dakvervanging blijvend optimaliseren.

Neem contact op

Neem nu contact op en start jouw reis naar online groei vandaag!