Etage 0

WordPress website met custom design en koppelingen

Etage 0 is ervaren interim specialist. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerk detachering met enkel de beste professionals. Etage 0 kijkt verder dan enkel de perfecte kwalificaties van een kandidaat. Etage 0 neemt namelijk een stapje verder en kijkt ook naar de best passende mentaliteit van de kandidaat. Het creëren van een perfecte match is hun missie en voor minder doen ze het niet!

Etage 0 benaderde ons omdat het tijd was voor een nieuwe website. Omdat Etage 0 in een branche zit die vraagt om unieke dataverwerking, waren er veel mogelijkheden voor nieuwe oplossingen. Zo mochten we niet alleen het design maken, maar moesten er ook custom koppelingen en functionaliteiten aan te pas komen. Kortom, de website moest de uitstraling hebben die de missie van Etage 0 vertegenwoordigt én de functionaliteiten moesten ervoor zorgen dat de doelen bereikt worden.

Etage 0

“Ik wil perfecte matches maken, op alle vlakken en voor alle betrokkenen om zo de beste te zijn en blijven in wat we doen. En dat doe ik met heel veel plezier.”

Gerard Hoedjes – CEO Etage 0

Etage 0 WordPress website met een koppeling naar Bullhorn

1. Een website die de wereld van detachering in de 21e eeuw schiet

Elke WordPress website begint met een doordachte conceptsessie

Tijdens onze eerste gesprekken met Etage 0 is gebleken dat er behoefte was naar een nieuwe website waarin alle nodige data ingeladen kon worden zoals de klant dit graag zou willen. In de wereld van detachering moet er veel data uit verschillende externe systemen worden ingeladen en vertaald. In de oude website werkte dit niet naar behoren.

Daarnaast was er behoefte aan een custom design en enkele custom functionaliteiten. Omdat Etage 0 een organisatie is die professioneel en vertrouwd te werk gaat, moest de website dit uiteraard ook uitstralen. Dit moest niet alleen vertaald worden in het design, maar ook in de werking van de onderliggende systemen. Opdrachtgevers en werknemers moeten hun doel makkelijk, snel, comfortabel en effectief kunnen bereiken op de website.

2. Van videobanners tot een design dat volledig is geoptimaliseerd voor conversie

Een doeltreffende ontwikkeling met heldere communicatie

De ontwikkelingsfase heeft geresulteerd in een design dat de “look en feel” van een ervaren detacheerder moet uitstralen. Met custom attributen zoals video-banners trekken we de aandacht van het juiste publiek. Daarnaast hebben we het design “centimeter voor centimeter” geoptimaliseerd voor conversie. De uitdaging lag hier vooral bij het feit dat we 2 verschillende doelgroepen voor ogen hadden. Maar met het nieuwe design hebben we dit zeer secuur kunnen bereiken!

Ook zijn we aan de slag gegaan om de verouderde systemen van detachering in de 21e eeuw te schieten. Met custom koppelingen en functies hebben we het niet alleen makkelijker gemaakt voor werkgevers en kandidaten om het juiste doel te bereiken, maar we hebben er ook voor gezorgd dat Etage 0 zelf alle touwtjes in handen heeft.

3. Koppeling met Bullhorn en Calendly

Een geoptimaliseerd design en koppelingen van de toekomst

Uiteindelijk is de website opgeleverd met een custom koppeling met Bullhorn (voorheen “Carerix”). Binnen de wereld van Detachering is het geen verassing dat data vanuit vacaturebanken vaak onhandig of handmatig ingeladen moet worden. Met onze koppeling hebben we ervoor gezorgd dat dit soepel geautomatiseerd werd, terwijl Etage 0 vooralsnog de volledige controle heeft.

Ook hebben we ervoor gezorgd dat de bezoekers direct een afspraak kunnen inplannen met Calendly via de volledig geoptimaliseerde inschrijfpagina’s voor opdrachtgevers en werknemers. Er hoeft dus niet meer op en neer gebeld of gemaild worden. met 1 simpele druk op de knop is de afspraak voor beide partijen ingepland op een geschikte datum.

Next level functionaliteiten
  • Custom design, geoptimaliseerd voor de conversie van 2 doelgroepen
  • Custom koppeling met Bullhorn vacaturebank (Matador)
  • Gravity forms voor inschrijvingen van evenementen
  • Calendly afsprakenplanner
  • Litespeed Caching
  • Nginx + Varnish + Redis implementatie

4. Doorontwikkeling

Doorlopende werkzaamheden en optimalisatie

Wij voeren momenteel met veel plezier doorlopende werkzaamheden uit voor Etage 0. Zo kijken we samen constant naar eventuele verbeterpunten of mogelijkheden tot doorontwikkeling. Door onze heldere communicatie en doorlopende samenwerking ondersteunen wij Etage 0 om de meeste potentie te halen uit hun online aanwezigheid als interimspecialist.

Neem contact op

Neem nu contact op en start jouw reis naar online groei vandaag!