Earlybridge

WordPress website | doorlopende werkzaamheden en optimalisatie

Earlybridge helpt met de mobilisatie van organisaties. Met heldere inzichten, consultancy en training helpt Earlybridge organisaties om een verandering in bedrijfscultuur te ontwikkelen. Kortom, Earlybridge helpt je om hogere klanttevredenheid, NPS, sales en lagere kosten te behalen. Dit alles, op een efficiĆ«ntere manier dan tevoren. “Change management”vanuit het perspectief van je klant, zo helpt EarlyBridge je met het behalen van je gewenste resultaten.

EarlyBridge is 1 van onze oudste klanten en daar zijn wij als Klik & Steen erg trots op. Ze benaderden ons voor het eerst in 2012, voor de verbetering van de toenmalige website. Al snel werd duidelijk dat EarlyBridge en Klik & Steen een perfecte match waren. Dit resulteerde in een samenwerking die ondertussen al meer dan 9 jaar duurt. EarlyBridge heeft een WordPress website en begrijpt het belang van online dynamiek. “Een bewegende website, is een winstgevende website” zeggen we altijd maar zo. En daarom hebben wij EarlyBridge met veel plezier door de jaren heen mogen helpen met het optimaliseren van hun online propositie, website en conversie.

EarlyBridge website

“Wij bouwen bruggen tussen jouw organisatie en je klanten”

EarlyBridge

Een doorlopende verbetering van gebruikservaring, conversieoptimalisatie en vertegenwoordiging van de WordPress website

1. Meer aansluiting aan de core business van EarlyBridge

Een website die “dezelfde taal spreek” als de klant

Door de jaren heen hebben wij EarlyBridge mogen helpen bij het verkleinen van het gat tussen de online vertegenwoordiging van Earlybridge en hun core business. Het is van groot belang dat een (potentiƫle) klant van EarlyBridge direct weet waar hij/zij aan toe is en waarom EarlyBridge de juiste keuze is voor het relevante vraagstuk. Daarnaast hebben wij door middel van doorlopende aanpassingen, werkzaamheden en optimalisatie de algehele gebruikservaring van de website verbeterd. Dit alles, verliep door middel van heldere communicatie en een persoonlijke samenwerking. Hierdoor is een langdurige en zeer positieve samenwerking ontstaan.

2. Optimalisatie van de gebruikservaring

Van menustructuur tot user flows: optimalisatie op alle relevante vlakken

In het beginstadium van de latere optimalisatiefases hebben we EarlyBridge een beeld gegeven van de mogelijke opties tot optimalisatie. Deze opties waren gebaseerd op de verzamelde data en sessies die we met de klant hebben gehad. Zo waren we verzekerd van optimalisatiebeslissingen die gebaseerd waren op rationele bevindingen in plaats van een onderbuikgevoel. Binnen dit proces waren er belangrijke focuspunten waar wij ons aan hielden. We lichten er een aantal uit die we door de jaren heen hebben mogen realiseren:

  • De optimalisatie moet binnen de merkwaarden van EarlyBridge blijven
  • Het beheer van de website moest eenvoudiger worden
  • Hierdoor moest het beheer goedkoper en “bedrijfszekerder” worden.

3. Een focus op conversiegeneratie van trainingen

Optimalisatie door middel van nieuwe en passende funcitonaliteiten

Next level functionaliteiten
  • Koppeling met Planaday voor het boeken van trainingen
  • Filtering van training met WPfacets
  • WProcket caching
  • Gravityforms

4. Doorontwikkeling en ondersteuning

Optimalisatie van de User Flow voor het aanbieden van trainingen

Door samen te kijken naar het huidige proces van de online propositie, user flows en conversiepaden hebben we een optimalisatieslag ingezet. Binnen deze optimalisatie hebben we een doorontwikkelingstraject opgezet waarbij we de user flows van de website zodanig hebben aangepast om een focus op het aanbieden van de trainingen te leggen. Naast de conversiepaden te optimaliseren, kwamen hier ook de nieuwe filtering- en boekingopties bij kijken. Tot slot houdt Klik & Steen zich al vanaf het begin van deze partnerschap bezig, om EarlyBridge verder te helpen in het verbeteren van hun online propositie. Daarom zetten wij ons proactief in om door middel van duidelijke inzichten, de juiste adviezen te geven om de website blijvend te kunnen verbeteren.

Neem contact op

Neem nu contact op en start jouw reis naar online groei vandaag!