Covvers

Shopify Webshop

Covvers verkoopt prachtige collecties van kussens van de hoogste kwaliteit. De kussencollecties van Covvers zijn zeer divers. De vele kleuren, ontwerpen en combinatiemogelijkheden maken het mogelijk voor consumenten om een geheel uniek en persoonlijk interieur te ontwikkelen. Op maat gemaakte kussens met unieke ontwerpen, de collecties van Covvers maken van elke inrichting een “one-of-a-kind” ervaring.

De Shopify webshop van Covvers is ontwikkeld met een basisfocus op storytelling, branding en marketing. Het resultaat is een zeer gebruiksvriendelijk systeem voor zowel de klant als de consument. Door het gemak van het Shopify systeem, kan de klant zonder moeilijke taal de achterkant beheren. Daarnaast heeft Klik & Steen op basis van een conceptsessie, passende pagina’s ontwikkeld, waardoor de gebruiker op een logische manier door de webshop navigeert. Benieuwd welke functionaliteiten en onderdelen de webshop van Covvers kenmerken? Lees dan snel door!

Covvers website

“De kussencollecties van Covvers brengen harmonie in kleuren en maten, waardoor eindeloos veel combinaties mogelijk zijn om een uniek en persoonlijk interieur te creĆ«ren. Want kussens bieden een interieur een snelle en betaalbare facelift binnen ieders bereik”

Covvers

Custom built Shopify webshop met een sfeer die Covvers op een unieke wijze vertegenwoordigt

1. Van huiskamerinrichting naar een online showroom

Een Shopify webshop waar conversie centraal staat

Covvers benaderde ons met de vraag om een passende Shopify webshop te ontwikkelen. In deze webshop moest data en conversie centraal staan. Op basis van de vergaarde data, kan doorontwikkeling en optimalisatie logischerwijs uitgevoerd worden. Op deze webshop wilde Covvers haar prachtige designkussens verkopen. Vandaar was het van groot belang dat de unieke ontwerpen van de kussens op de webshop net zo sterk naar voren komen als in een huiskamer.

2. Een Shopify webshop met moderne mogelijkheden

De uitkomsten van een Shopify shop is vaak meer dan je denkt

 • Online verkoop van designkussens in meerdere talen en landen
 • Een webshop die makkelijk zelf te beheren is
 • Gebruik maken van een snel groeiend en ontwikkelend platform
 • Meeliften op de nieuwste ontwikkelingen
 • Ideale inzichten door koppelingen met de relevante tools
 • En door Klik & Steen te laten ontwikkelen, nodig je een sterke partner uit aan tafel die jou kan helpen en adviseren in zowel techniek als marketingaspecten van het project

3. Een webshop met ideale functionaliteiten

Het ontwerp en de bouw werken naadloos met de functies

Tijdens de conceptsessie en het vervolgtraject hebben samen met Covvers ontdekt welke functionaliteiten van belang waren om deze unieke webshop optimaal te laten functioneren. Op basis van een gekozen template hebben wij de gehele webshop ingericht op een dergelijke wijze die de kussens van het scherm af laten spatten. Om het beheer-, verkoop- en optimalisatieproces soepel te laten verlopen, hebben we de nodige next-level functionaliteiten toegepast.

Next level functionaliteiten
 • Color selector op categorie- en detailpagina
 • Size selector
 • Advanced SEO
 • Koppeling met verzendprovidor
 • Koppeling met betaalprovidor
 • Productopties mogelijk maken (Kussen + hoes of alleen hoes)
 • Page builder (drag & drop)

4. Doorontwikkeling en online marketing

Doorlopende optimalisatie en SEO ondersteuning

Na livegang hebben we Covvers middels een CMS training de werking van Shopify uitgelegd. Zo kan de klant met verrijkte kennis zelf aan de slag om de verkoop een realiteit te maken. Daarnaast blijft Klik & Steen altijd proactief aan de slag om op basis van rapportages en statistieken, de website “on-site” te optimaliseren. Ook blijven wij actief als partner om de online marketing werkzaamheden en SEO op pijl te houden. Zo is Covvers niet alleen verzekerd van een prachtige webshop, maar blijven ze ook bovenop de resultaten!

Neem contact op

Neem nu contact op en start jouw reis naar online groei vandaag!