Magento2 webshop Breda

Magento breda

Magento hét E-commerce platform

Als je op zoek bent naar een partner voor een Magento Webshop in Breda, dan ben je bij Klik & Steen aan het juiste adres. Ons karakteristieke kantoor ligt van een steenworp afstand van het centrum, in de Nieuwe Boschstraat. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento2 webshops van design tot aan Online Marketing. Magento heeft een overvloed aan extra’s; van mobiele vriendelijkheid en SEO toepassingen tot intelligente zoekfilters en effectieve acties. Omdat Magento een open source platform is, zijn de mogelijkheden voor jouw webshop eindeloos. Wil je meer weten over een Magento Webshop in Breda? Lees dan nu verder, of neem contact op.

Deze klanten gingen je voor:

Joemerino logo
Bardahl logo
Online makeup logo
Philips logo
Hippefruitmand logo
Sam logo

Jouw Magento Specialist in Breda

Onze gecertificeerde Magento ontwikkelaars zijn ervaren specialisten die alle mogelijke ins-en outs van het CMS tot in het kleinste detail kennen. Met een ruim 7 jaar lange ervaring met webshops van alle soorten en maten heb je bij ons een voorsprong in flexibiliteit en succes. Onze 10 jaar lange ervaring als Online Marketing specialist zorgt er ook voor dat onze Magento webshops worden ontwikkeld met een Online marketingachtergrond en vice versa. Hierdoor leveren wij niet alleen een mooie en functionele webshop, maar is deze ook volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines!

Magento lijkt op het eerste gezicht misschien wat zwaar en ingewikkeld. Echter zul je al snel merken dat een samenwerking met Klik & Steen ervoor zorgt dat je al snel zelf aan de slag kunt met je eigen Magento webshop. Bij Klik & Steen helpen we je vanaf het eerste moment persoonlijk om alles soepel te laten verlopen. Dit doen we door doordachte adviezen te geven met een directe inslag en persoonlijk contact. Zo kun je binnen no-time moeiteloos zelf aan de slag in je eigen Magento webshop. Door het gebruiken van een duidelijke structuur met logische indeling en sterke vindbaarheid zorgen we ervoor dat potentiële klanten ook daadwerkelijk overgaan tot aankopen en ook terug zullen keren naar de webshop.

 

Klik & Steen: Magento Magiërs

Naast dat we een échte goochelaar op kantoor hebben, kunnen onze Magento developers elke wens in vervulling laten gaan. Het zijn echte Magento Magiërs. Is er geen standaardoplossing voor jouw wensen? Dit is bij ons geen probleem! Door gebruik te maken van de ontelbare extensies in Magento en onze jarenlange ervaring kunnen we effectief en snel alle wenselijke opties leveren. Samen zorgen we er voor dat jouw doelstellingen worden bereikt en jouw webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk is zodat conversie altijd wordt geoptimaliseerd.

 

De voordelen van Magento

Kiezen voor Magento kent vele voordelen. Onder andere de stabiliteit, doorontwikkeling van het platform en het gemakkelijke beheer zijn redenen om te kiezen voor Magento. Daarnaast zijn ook schaalbaarheid en optimale veiligheid échte voorsprongen die Magento met zich meeneemt. In Breda en omgeving bouwen wij voor onze klanten al jarenlang Magento webshops, onze voldoet daarom ook altijd aan de nieuwste eisen en trends. Hierdoor geniet jij mee aan de volgende voordelen:

 

Uniek ontwerp

Elke webshop is uniek net zoals de producten die erop worden aangeboden. Bij Klik & Steen heb je de mogelijkheid om een webshop op te bouwen vanuit een template, of volledig custom te laten ontwerpen. Welke van de twee dit gaat worden, ligt compleet aan jouw wensen. “The sky is the limit”, wat jij wilt, dat maken wij! Onze jarenlange ontwikkelings- en online marketing ervaring zorgen ervoor dat jouw unieke design niet alleen volledig aansluit bij de identiteit van je onderneming, maar ook doelgericht ontworpen wordt om klanten te genereren en te sturen richting conversie.

 

Volledig responsive

Magento is zodanig opgebouwd dat het zich automatisch aanpast aan schermresolutie. Sinds de komst van Magento 2 worden alle webshops zelfs gebouwd vanuit mobile first perspectief. Dat zorgt ervoor dat je klanten ook op hun mobiel een uitstekende ervaring hebben en dat conversie voor elk apparaat wordt geoptimaliseerd.

 

Geoptimaliseerd voor Zoekmachines.

Niet alleen de ontelbare functionaliteiten van Magento zorgen voor een webshop die volledig is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Wij bij Klik & Steen zijn namelijk Online Marketeers in hart en nieren. Elke website of webshop die wij ontwikkelen wordt vanaf de eerste lijn code gebouwd met SEO in het achterhoofd. Zo loop je niet tegen de feiten aan als je webshop klaar is en kun je gemakkelijker beginnen met een online marketing traject. Uiteraard kunnen de extensies van Magento nèt even die extra hogere plek in de zoekresultaten opleveren. Onze gecertificeerde developers weten precies welke extensies passen bij de behoeftes van jouw webshop. Maak je dus geen zorgen over het overvloed van aanbod, wij zorgen dat je resultaat behaalt!

 

Hoge laadsnelheid

Magento 2 heeft een flinke snelheidsverbetering gekregen ten opzichte van Magento 1. Het traag laden van pagina’s is natuurlijk erg vervelend en van deze ergernis zal je dan ook bij Magento 2 geen last meer van hebben. Langzame ladende pagina’s in een wereld waar alles snel, sneller, snelst moet is een grote “conversiekiller”. De mogelijkheden van Magento in combinatie met onze eigen supersnelle servers zorgen voor een optimale snelheid waar zelfs Lucky Luke een puntje aan kan zuigen.

 

Klaar voor de toekomst met Magento 2

Magento is een CMS dat webshops opbouwt met zicht op toekomst. Omdat Magento erg schaalbaar is kun je op elk moment de beslissing maken om uit te breiden of in te perken. Wanneer jouw onderneming groeit, dan groeit jouw Magento webshop met je mee. Het bonusvoordeel wat je hierbij ontvangt is dat wij partner zijn van webshops in alle soorten en maten. Wanneer jij groeit, dan groeien wij natuurlijk met je mee. Hierdoor heb je aan ons dus ook een partner die meedenkt aan de toekomst. We zeggen daarom ook liever “partner” in plaats van “klant” omdat we samen werken. Als jij groeit, dan groeien wij mee. Dus wij doen er alles aan om jouw succes te garanderen! Ben je nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden van een Magento webshop?