Magento webshop Breda

Een Magento webshop in Breda, de juiste keus voor E-commmerce.

Je Magento webshop laten maken door specialisten uit Breda? Klik & Steen zorgt dat jouw Magento webshop niet alleen een mooi ontwerp krijgt, maar daarnaast ook nog eens verkopen genereert. Met jou input en onze kennis van het e-commerce systeem Magento zorgen we voor een mooie webshop waar klanten uit Breda en daarbuiten niet alleen graag naar kijken, maar ook graag een aankoop doen.

Daarom Klik & steen

  • Eén aanspreekpunt voor al uw online activiteiten
  • Voor elk budget een oplossing
  • Vele jaren ervaring met grote en kleine bedrijven
  • Snelle respons- en doorlooptijden

Magento

Magento webshop Breda

Klik & Steen ontwikkelt Magento webshops in Breda en tot ver buiten de stadsgrenzen. Met dit e-commerce platform heb je de beste mogelijkheden in handen voor jouw onlne verloopkanaal. Het is dan ook niet voor niets dat Magento een van de meest gebruikte CMS systemen in Nederland is. Magento is opensource waardoor je niet vast zit aan licenties. Naast de vele functionaliteiten die het platform al biedt, zijn er duizenden extensies om je webshop helemaal naar wens in te richten.

Voordelen van een Magento webshop

Wat zijn de voordelen van een Magento Webshop? Er zijn diverse redenen om te kiezen voor Magento. Onder andere de stabiliteit, doorontwikkeling van het platform, gemakkelijk beheer, schaalbaarheid en natuurlijk ook de veiligheid.Voor onze klanten in Breda en in de omgeving daarvan, bouwen wij al jaren Magento webshop. Dit zorgt ervoor dat jij gebruikt kunt maken van de volgende voordelen:

Uniek ontwerp

Elke webshop is uniek net zoals de producten die erop worden aangeboden. Door Magento te gebruiken zijn er voldoende mogelijkheden om de webshop een mooi ontwerp te geven wat past bij jouw producten en bedrijfswaarden.

Mobiel & zoekmachine vriendelijk

Magento is zodanig gemaakt dat het zich aanpast aan de schermgrootte, klein of groot, geen probleem. De nieuwe Magento 2 versie is zelfs gebouwd vanuit mobile first perspectief. Op deze manier hebben je klanten de beste ervaring op hun mobiel.

Daarnaast geeft Magento goede resultaten zodra je je webshop hebt geoptimaliseerd voor zoekmachines. Op deze manier word je goed gevonden in Breda met je webshop. En dit zorgt weer voor extra verkopen!

Hoge laadsnelheid

Magento 2 heeft ten opzichte van Magento 1 een flinke snelheidsverbetering gekregen. Zoals je wellicht zult weten is traag laden van pagina’s een van de grootste ergenissen website bezoekers.

Klaar voor de toekomst met Magento 2

Met Magento 2 ben je klaar voor de toekomst. Met Magento installatie kun je diverse webshops creëren en beheren.  Middels de vele Magento extensies kun je jouw webshop laten voorzien van extra functionaliteiten.

Heb jij een Magento 1 webshop en wil je meer weten over overstappen naar Magento 2? Lees dan ons blog hierover.

Klik & Steen dé specialist in Magento webshops in Breda

Magento is een uitgebreid systeem met veel functionaliteiten. Door een specialist als Klik & Steen in de hand te nemen zorg je dat jouw webwinkel conversie genereert. Dit doen we door gedegen advies te geven met een no-nonsense inslag. Een duidelijke structuur, logische indeling en goede vindbaarheid zorgen ervoor dat potentiële klanten ook daadwerkelijk overgaan tot een aankoop en ook weer terugkomen.

Gecertificeerde Magento specialisten

Wij hebben gecertificeerde Magento developers in huis. Op deze manier zorgen we ervoor dat we de juiste specialist kunnen toekennen aan je project. Met jaren aan kennis en ervaring zorgen we ervoor dat je webshop een succes wordt.

Bestaande of speciaal gemaakte oplossingen

Door gebruik te maken van bestaande Magento extensies kunnen we effectief en snel schakelen. Is er geen standaard oplossing voor jouw wensen? Dan draaien we onze hand niet om voor maatwerk. Op deze manier zorgen we ervoor dat je doelstellingen worden bereikt.

Ruim 7 jaar ervaring

Met jarenlange ervaring en een scala aan klanten hebben we inmiddels zodanig veel kennis en ervaring op kunnen doen dat we ons hebben ontwikkeld tot echt Magento goeroes. Hierdoor zorgen we dat jouw Magento webshop nu en in de toekomst zo succesvol mogelijk blijft.

Ik wil een Magento webshop

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een Magento webshop of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Klik & Steen via onderstaand formulier of telefonisch via 076-2600214. Wij regelen alles voor je, omdat we het leuk vinden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom Klik & steen

  • Eén aanspreekpunt voor al uw online activiteiten
  • Voor elk budget een oplossing
  • Vele jaren ervaring met grote en kleine bedrijven
  • Snelle respons- en doorlooptijden

Magento

Zij kozen ook voor een Magento webshop

cheapass