Magento Update

Magento update

Het regelmatig updaten van je webshop is van groot belang voor het behouden van maximaal resultaat. De gecertificeerde Magento developers van Klik & Steen houden rekening met alle mogelijke situaties tijdens een Magento update. Hierdoor begint een Magento update bij ons ook altijd met een volledige back-up. Daarnaast voeren we de updates altijd eerst uit in een “staging” testomgeving. Zo ben je verzekerd van een compleet werkende webshop na een update en lopen je klanten nergens tegen aan.

Deze klanten gingen je voor:

Venn hypotheken
Logo axians
Cavello logo
Philips logo
Alma logo
Insights logo

Waarom een Magento update?

Je vraagt jezelf misschien af waarom je regelmatig een Magento update moet uitvoeren na de oplevering van je webshop. Het belangrijkste hiervan is het waarborgen van de veiligheid van jou en je klanten. Door regelmatig een Magento update uit te voeren geef je hackers geen kans om een manier te vinden om gegevens te stelen. Je bent ze hiermee steeds een stapje voor. Daarnaast zorgen wij ervoor dat we tijdens een Magento update ook altijd de snelheid van je webshop verbeteren. Zo blijf je gebruikservaring optimaliseren en verhoogt de kans op conversie. Tot slot zijn Magento updates erg belangrijk omdat je hiermee ook alle modules binnen je website controleert en vernieuwd waar dit nodig is. Een extensie binnen je webshop kan namelijk ook aan een update toe zijn. Met een Magento update waarborg je dus de snelheid, veiligheid en algehele functionaliteit van je webshop.

Magento upgrade in plaats van update?

Het is natuurlijk ook mogelijk dat je webshop nog draait op een versie van Magento 1. In dit geval is het altijd een goed idee om een Magento upgrade te overwegen naar Magento 2. Sinds de komst van Magento 2 worden er steeds minder functionaliteiten geüpdatete of gebouwd voor Magento 1. Daarnaast is de eerste versie ook langzamer, minder uitgebreid en zijn er simpelweg minder mogelijkheden voor je webshop. Het enige nadeel is dat je, wanneer je wilt upgraden naar Magento 2, wel een volledig nieuwe website moet bouwen. Magento 2 is namelijk een compleet nieuw CMS en dus volledig geoptimaliseerd aan de hand van de gebruikservaring van zijn voorganger. Echter betekent dit wel dat Magento 2 de optimale versie van het CMS is. Met deze versie kun je de volledige potentie uit je webshop halen. Wil je meer weten over Magento 2 en de mogelijkheden van deze versie? Kijk dan op onze Magento 2 pagina.