Een super snelle Magento webshop?

Magento staat bekend als een professioneel en uitgebreid content management systeem, maar ook als een zwaar pakket. Het kiezen voor professionele webhosting is cruciaal voor een snelle Magento webshop. Wij helpen je graag met speciale hosting-paketten. Onze webservers zijn optimaal geconfigureerd voor Magento webshops. Hierdoor hebben de bezoekers van jouw webshop geen last van lange laadtijden, wat de gebruikservaring sterk verbeterd.

Monitoring en Veiligheid

Elke minuut wordt jouw website met speciale software gemonitord. Zo krijgt malware geen kans en wordt alles automatisch gedetecteerd. Hierna worden schadelijke bestanden onmiddellijk afgezonderd, zodat dit geen kans krijgt om negatief effect uit te oefenen op je webshop. Daarnaast wordt er elke dag automatisch een back-up van jouw webshop gemaakt. Op deze manier kunnen we altijd terug naar een eerdere versie, indien er toch onverhoopt wat misgaat.

Snelheid

Onze speciale Magento servers zijn voorzien van een aantal speciale technieken die ervoor zorgen dat de snelheid van jouw webshop niets te wensen overlaat. De snelheid van je webshop is immers afhankelijk van je hosting. Om deze reden maken wij gebruik van Varnish Cashing, Cashing Redis en een onbeperkte aanmaak van POP3 en IMAP e-mail met betrekking tot onze servers. Vanish Cashing maakt geen gebruik van de harde schijf, maar van het geheugen. Dit resulteert in een capaciteit van makkelijk honderden verzoeken per seconden. Bovendien hoeft de content niet real-time geladen te worden, wat ook in een zeer hoge snelheid resulteert. Redis is een extra server die zorgt voor de opslag van niet real-time data, zodat deze data veel sneller beschikbaar is vanuit Redis in vergelijking met de server zelf. Het effect? Een webshop die tot wel 50% sneller kan zijn.

E-mail

Naast dat jouw webshop supersnel en veilig is, kan je ook onbeperkt pop3 of imap e-mailadressen aanmaken.

Ik heb interesse in snelle en veilige webhosting

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom Klik & Steen

Een aanspreekpunt voor al uw online activiteiten

Voor elk budget een oplossing

Vele jaren ervaring met grote en kleine bedrijven

Snelle response- en doorlooptijden


kopje koffie