Magento hosting

Magento hosting

Een Magento webshop bij Klik & Steen is altijd geoptimaliseerd met de meest effectieve hosting. Wij maken gebruik van onze eigen veilige en supersnelle Klik & Steen servers waardoor jouw webshop altijd fijn in gebruik is. Met Magento hosting bij Klik & Steen kunnen jouw bezoekers ongestoord gebruik maken van jouw diensten. Hierdoor ben je verzekerd van optimale gebruikservaring en conversieoptimalisatie. Naast veiligheid en snelheid kun je met Magento hosting bij Klik & Steen ook onbeperkt POP-3 en IMAP e-mail adressen aanmaken. De krachtige en schaalbare Klik & Steen servers maken het ook mogelijk om jouw Magento webshop op elk moment te laten groeien of krimpen, wanneer jouw onderneming daar klaar voor is.

Deze klanten gingen je voor:

Venn hypotheken
Logo axians
Cavello logo
Philips logo
Alma logo
Insights logo

Magento 2 hosting

Uiteraard zijn onze servers óók geoptimaliseerd voor Magento 2 hosting. Mocht je een nieuwe Magento 2 webshop willen bouwen of misschien willen upgraden van Magento 1, dan ben je bij Klik & Steen aan het juiste adres. Dit nieuwe, grotere CMS is geen uitdaging voor onze krachtige schaalbare servers. Magento 2 hosting bij Klik & Steen is volledig geoptimaliseerd voor de ultieme snelheid en veiligheid van je webshop.

Nieuwsgierig?

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?

Server caching bij Magento hosting

Magento hosting bij Klik & Steen komt standaard met Varnish caching en Redis. Dit geldt ook voor Magento 2 hosting. Door gebruikt te maken van servers met effectieve caching verlaag je de laadtijd van je webshop aanzienlijk. Hierdoor hebben je bezoekers nooit negatieve ervaringen door langzame webpagina’s. Daarnaast verbetert het de gebruiksvriendelijkheid van je webshop, waardoor de kans op conversie verhoogt. Magento hosting of Magento 2 hosting bij Klik & Steen blijft constant verbeteren. Wij optimaliseren onze servers altijd voor de nieuwste gebeurtenissen waardoor we altijd voorbereid zijn op de toekomst.

SSL certificaat

Een webshop komt altijd in contact met persoonlijke gegevens van bezoekers. Denk hierbij aan betaalmiddelen, persoonsgegevens en wachtwoorden. In Nederland is het wettelijk verplicht om deze informatie te beschermen. Met een SSL-certificaat beveiligen wij jouw webshop om deze gevoelige informatie te beschermen. Met een SSL-certificaat is je webshop niet alleen veiliger aan de achterkant; maar ook zichtbaar veiliger voor je bezoekers. Niet alleen bezoekers houden rekening met een SSL-certificaat; maar ook zoekmachines hechten belang aan het certificaat. Met een SSL certificaat verbeter je dus de gebruiksvriendelijkheid, zoekmachinevriendelijkheid en de vindbaarheid van je webshop. Bij Magento Hosting of Magento 2 hosting, personaliseren wij het SSL-certificaat volledig naar jouw wensen.

Magento Webdesign

Magento is één van de meeste gebruikte CMS systemen voor webshops. Het is een open source platform waardoor het constant in ontwikkeling is. Magento is schaalbaar en helemaal geschikt voor grote webshops. Daarnaast heeft het standaard al een hoop mogelijkheden, maar indien dat niet genoeg is zijn er duizenden extensies beschikbaar waarmee we functionaliteiten kunnen toevoegen. Is de gewenste extensie niet beschikbaar? Dan maken we deze volledig op maat.

Met een webdesign voor jouw Magento webshop zorgen we voor de juiste gebruikerservaring, maar nog veel belangrijker zorgen we dat bezoekers ook daadwerkelijk je producten kopen. Want je website moet niet alleen mooi zijn, maar moet de doelstellingen die je voor ogen hebt ook daadwerkelijk bewerkstelligen.