Magento Developer Klik & Steen

Als beheerder van een Magento webshop kan het lastig zijn om een passende Magento developer te vinden. Gelukkig hoef je niet verder te zoeken. De gecertificeerde Magento Developers van Klik & Steen kunnen zich aanpassen aan jouw wensen; hoe groot of klein je project ook is, wij bieden altijd een passende oplossing. Schaalbaarheid en persoonlijke hulp staat daarom ook bij ons centraal. Lees hieronder verder over de verschillende opties die jouw project compleet maken.

Deze klanten gingen je voor:

Logo Joe Merino

Joemerino.com
400% meer omzet

Logo online makeuo

Onlinemakeup.nl
56% hogere conversie

Logo kickaccessories

kickacc.com
150% meer bezoekers

Voordelen van een Magento Developer bij Klik & Steen

Bij Klik & Steen kun je een toegewijde Magento Developer inhuren voor jouw project. Een samenwerking met een Klik & Steen developer brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst hoef je niet zelf een ontwikkelaar in dienst te nemen. Daarnaast zijn onze developers erg flexibel. Klik & Steen past zich volledig aan op jouw eisen. Wil je graag op uurbasis aan de slag? Of misschien op project- of maandbasis? Alles is mogelijk en de kosten zijn altijd bespreekbaar. Zo lang we jouw project maar op de baan kunnen helpen!

Hoe vergaat de samenwerking

Bij Klik & Steen hechten we veel belang aan een transparante samenwerking. Daarom werken we met een persoonlijke Active Collab portal waar jij jouw persoonlijke team kunt aansturen en alle werkzaamheden overzichtelijk kunt bijhouden en aanpassen. Uiteraard zijn al onze contactpersonen ook gewoon Nederlands. Persoonlijke en transparante hulp, voor effectief resultaat! Huur vandaag nog een Magento developer in en voltooi jouw project volledig zoals jij dat wilt!

“De samenwerking met Developers van Klik & Steen is altijd top! Ik hoef niet meer op en neer te mailen met mensen uit het buitenland die maar de helft snappen van wat ik wil; maar ik pak gewoon de telefoon op en alles wordt geregeld. Helemaal super!”

IMG_1670

MEER WETEN? IK HELP JE!

Neem contact op en ontvang vrijblijvend advies.
076-2600214

* Wat kan je verwachten als je op deze knop drukt:

  • 10+ jaar ervaring met Magento
  • Van plug-in tot maatwerk oplossingen
  • Ervaring met Magento 1 en 2
  • Heldere eerstelijns support