Internetbureau in Breda

Jouw partner bij het starten van je eigen website!

Ben je begonnen met de ontwikkeling van je eigen website of zou je dit graag willen doen? Het is raadzaam om een professioneel internetbureau in te schakelen die samen met jou tot een mooi ontwerp kan komen. Aangezien de website het eerste is dat je klant ziet, wil je hiermee een zo goed mogelijke indruk maken.

Het opzetten van een website is echter niet iets dat je zomaar eventjes doet. Met een ervaren internetbureau ter ondersteuning til je jouw project naar een hoger niveau. Wij van Klik & Steen Webdevelopment helpen jou als internetbureau in Breda graag met het maken van een prachtige website, zoals alleen echte Brabanders dat kunnen.

Neem direct contact op!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, kennismakingsgesprek of gewoon gezellig buurten!

Daarom Klik & Steen

  • Een aanspreekpunt voor al uw online activiteiten
  • Voor elk budget een oplossing online activiteiten
  • Vele jaren ervaring met grote en kleine bedrijven
  • Snelle response- en doorlooptijden

Een professioneel internetbureau, heerlijk dichtbij in Breda

Ben jij of jouw bedrijf gevestigd in Noord-Brabant en heb je een speciale website nodig die perfect past bij jouw visie? Klik & Steen is een internetbureau in Breda, waar we meer doen dan alleen het ontwerpen van je website. Klik & Steen biedt je hulp bij het ontwerpen en ontwikkelen van jouw op maat gemaakte website. We helpen ook graag bij conversie optimalisatie en webdesign! Ons team van experts staat klaar om voor jou een volledig op maat gemaakte website of webshop te maken, zodat jouw boodschap tot zijn recht komt.

Waarom een lokaal internetbureau?

Het is belangrijk om samen tot een goed eindproduct te komen. Wij weten als ervaren internetbureau in Breda alles over webdesign, maar jij bent expert in jouw vakgebied. Om een fantastische website te bouwen is daarom veel overleg en samenwerking nodig. Hierdoor is het raadzaam om voor een internetbureau dichtbij jou te kiezen. We kunnen het dan samen hebben over de wensen voor de website en het totaalproject. Dankzij onze persoonlijke en directe werkwijze bieden we een prachtig en ongekend resultaat.

Ook ondernemers buiten omgeving Breda zijn bij Klik & Steen aan het juiste adres! In het Zuiden raakt men gauw geïnspireerd door de vele creatieve omgevingen. Met name in Breda; onofficieel de hoofdstad van digitale media en het webdesign. Dit komt voornamelijk door het grote aantal internetbureaus in Breda: onze locatie is echt een hotspot voor digitaal ondernemen. Zeer inspirerend voor jou als klant maar ook voor ons om in te werken!

Zij kozen ook voor een website

Profiteer van onze ervaring en expertise als internetbureau in Breda

Voor een succesvolle website of webshop is het van groot belang dat de basis van topkwaliteit is. Je wilt natuurlijk een website die goed werkt, hoog terecht komt in de zoekresultaten maar óók gebruiksvriendelijk is. Kortom; je wilt een hit op het web worden. Bij Klik & Steen Webdevelopment vinden we dit meer dan logisch, je zou ook niet met minder genoegen moeten nemen. Ons internetbureau helpt jou met het behalen van je doelstellingen.

Een goed onderliggend softwaresysteem is hierbij van groot belang. Klik & Steen werkt het liefst met Magento en WordPress. Beide systemen bieden alle opties om een goede site of online winkel mee te bouwen of een betrouwbaar en degelijk content management systeem.

We hebben jarenlange ervaring met deze software en noemen onszelf dan ook graag een Magento én WordPress specialist. We laten ons portfolio graag voor ons spreken, dus neem snel een kijkje! Door de jaren heen is ons portfolio flink uitgebreid met toffe projecten. Daar zijn wij als internetbureau erg trots op.

Dat we een voorkeur hebben voor Magento en WordPress betekent echter niet dat we stilzitten. We blijven onszelf continu ontwikkelen en bijscholen, zodat wij onze klanten nóg beter bij kunnen staan. Op deze manier voeden we onze leergierigheid, blijven we ervaring opdoen en zorgen we ervoor dat de technische kennis van ons internetbureau in Breda up-to-date blijft. Hier pluk jij de vruchten van!

Magento webshop laten maken in Breda?

Als je op zoek bent naar een aanpasbare webshop die totaal naar jouw wensen ingericht kan worden, is Magento de juiste keuze. Hiermee kan een professionele en interactieve webshop voor jouw product ontwikkeld worden. Het succes is keer op keer bewezen dankzij het grote aantal gebruikers. Magento wordt vaak genoemd wanneer men het heeft over de top van de e-Commerce stores.

Magento is een veelgebruikt webshop platform dat zeer schaalbaar is en goed aangepast kan worden naar jouw wensen en behoeften. Met Magento kun je een dynamische en interactieve webshop ontwikkelen, die voor iedereen gemakkelijk is in gebruik. Het platform wordt dan ook veel gebruikt door professionals in de e-Commerce markt. Het open-source aspect van Magento maakt constante verbeteringen mogelijk en er worden veel nieuwe plug-ins ontwikkeld. Ons internetbureau bouwt al jaren succesvolle webshops met Magento vanuit Breda. We kennen het platform door en door en dat brengt veel voordelen met zich mee voor jou als klant.

Voor wie is een Magento webshop geschikt?

Magento als platform is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven. Dit komt door het brede aantal mogelijkheden die het platform biedt. zo kun je meerdere e-stores opzetten en baseren op verschillende talen. Met Magento zorg jij ervoor dat jouw webshop volledig bij jouw wensen passen. Zo maak je een webshop die anders is dan de vele anderen op de markt.

Wil je dus een professioneel ogende, snelwerkende webshop met goede vindbaarheid hebben? Dan betekent dat Magento het juiste platform is voor jouw bedrijf. Bij Klik & Steen willen we je hier uiteraard graag bij helpen.

Het complete plaatje

Vanuit onze standplaats in Breda maakt ons internetbureau een op maat gemaakte Magento webshop die volledig aangepast is aan jouw wensen. Wij geven iedere Magento webshop een uniek en passend design dat overeenkomt met de stijl van het bedrijf zelf. Ook wordt rekening gehouden met de gebruikers waarvoor de webshop bedoeld is door deze zo goed mogelijk in te richten voor de juiste gebruikerservaring. Hierbij brengen we allereerst de customer journey van jouw doelgroep in kaart, zodat we op deze wensen in kunnen spelen. Op deze manier wordt een gebruiksvriendelijke, mooie en snelle website opgeleverd.

We stellen alles in op uw website: de mogelijke betaalmethodes, leveringsmethode, de Btw-tarieven maar ook de e-mailtemplates. Zo wordt er een totaalplaatje geleverd dat meteen gebruikt kan worden. Wanneer je de webshop gaat gebruiken, zullen wij alles in de gaten blijven houden en waar nodig bijspringen voor een nóg beter resultaat. Aan Klik & Steen heb je een internetbureau in Breda dat jou voor de lange termijn bijstaat.

Toch liever WordPress?

WordPress kan gebruikt worden voor het creëren van websites waarop voornamelijk informatie staat, maar ook voor het opzetten van online winkels. Dit platform beschikt over vele templates die het mogelijk maken om sites en webshops op te zetten. Wij van Klik & Steen Webdevelopment kunnen deze templates verder specialiseren en aanpassen naar de gewenste stijl van jouw bedrijf.

Kiezen voor een customized WordPress website of webshop

Werk je toch liever met een volledig zelf gemaakt WordPress design? Wanneer je kiest voor Klik & Steen, maakt ons internetbureau voor jou een nieuwe WordPress site die perfect aansluit bij jouw wensen:

  • Heb je iets in gedachten of andere designs die je aanstaan? Dan helpen we je graag door deze ideeën om te zetten naar een unieke website of e-store. Indien je een compleet design hebt, zullen wij ervoor zorgen dat dit design idem dito wordt omgezet naar een volledig functionerende WordPress website of webshop.
  • Is er nog geen design? Geen probleem! Klik & Steen ontwerpt voor jou een design dat past bij jouw visie. Hiervoor gaan we allereerst samen rond de tafel zitten om een unieke website of webshop te ontwerpen die past bij jouw visie. Met jouw expertise en onze webdesign kennis zorgen we er samen voor dat jouw online doelstellingen behaald worden.

Veiligheid en hosting van je webshop of website

Met onze hosting pakketten zorgen we ervoor dat jouw website snel blijft. Onze servers zijn uitgerust met verschillende functies waarmee we de snelheid van jouw Magento of WordPress platform monitoren en optimaliseren. Ook zorgen we ervoor dat de beveiliging up-to-date blijft. Met onze speciale software houden we constant jouw webshop of site in de gaten waardoor kwaadaardige inlogpogingen worden geblokkeerd en de site te allen tijde veilig blijft. Door deze extra veiligheidssystemen op onze servers wordt elke dag een back-up van jouw online store of site gemaakt. Op deze manier heb je constante zekerheid over jouw online platform. Onze aangepaste servers zorgen voor een uptime van 99,99% en verzekeren een veilige website of webshop door dagelijkse monitoring.

Extra beveiliging met een SSL-certificaat

Je website of webshop kan extra beveiligd worden door een SSL-certificaat dat beschermt tegen ongewenste inlogpogingen en klantgegevens binnen jouw bedrijf houdt. Hierdoor wordt de data gecodeerd verzonden. Deze versleutelde data alleen door de daarvoor bestemde server ontcijferd worden. Dit verzekert beveiliging van creditcard details, inloggegevens en andere gevoelige informatie.

Het SSL-certificaat helpt ook bij het verhogen van de positie van je website of webshop in zoekmachines zoals Google. Zo heb je veiligheid en optimalisaties in één. Wil je jouw site of online store koppelen aan een SSL-certificaat? Eindelijk overstappen op het broodnodige HTTPS-protocol? Wij kunnen je hier uitstekend bij helpen.

Wij gaan voor optimale gebruiksvriendelijkheid

Wat heb je aan een mooie website of e-store wanneer deze niet goed functioneert? Om tot een succesvol concept te komen, is het belangrijk dat de site zowel gebruiksvriendelijk als functioneel is. Het user interface design kan een website laten slagen of falen, dus het is belangrijk dat deze goed is.

Wanneer ons internetbureau aan de slag gaat met het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit, kijken we kritisch naar de interactie tussen de gebruiker en de website. Ons team in Breda werkt met verschillende tools om te achterhalen waar de gebruiker op klikt en hoe zij zichzelf door de website of web store helpen. Deze inzichten passen we vervolgens toe bij het verbeteren van het user interface design.

Bij Klik & Steen garanderen we je dat we een website leveren die er aantrekkelijk uitziet, gemakkelijk is om te gebruiken en veel handige functies geïntegreerd heeft voor een optimaal resultaat.

Wil je een op maat gemaakt WordPress of Magento plug-in?

Klik & Steen kan plug-ins ontwerpen voor Magento en WordPress die aangepast zijn aan jouw wensen. Wij verzorgen zowel de technische aspecten als het webdesign. Wat wil je nog meer van een internetbureau?

Heb je een plug-in die niet meer werkt zoals jij zou willen? Of zou je een plug-in willen hebben die (nog) niet bestaat? Dat is geen probleem. Wij bieden je hierbij deskundige hulp en maken de gewenste plug-in voor jou. Met onze persoonlijke aanpak houden we contact, zodat er altijd nog naderhand aanpassingen doorgevoerd kunnen worden.

Neem contact met ons op!

Ben je op zoek naar een internetbureau in Breda en omgeving? Wij helpen jou met het maken en onderhouden van je website of webshop! Aarzel niet en neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Per mail en telefoon zijn we vijf dagen per week te bereiken (tijdens kantooruren) via: info [at] klikensteen [dot] nl of 076-2600214. Of neem contact op via het contactformulier!

Nieuwsgierig geworden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.