Magento hosting

Een Magento webshop bij Klik & Steen is altijd geoptimaliseerd met de meest effectieve hosting. Wij maken gebruik van onze eigen veilige en supersnelle Klik & Steen servers waardoor jouw webshop altijd fijn in gebruik is. Met Magento hosting bij Klik & Steen kunnen jouw bezoekers ongestoord gebruik maken van jouw diensten. Hierdoor ben je verzekerd van optimale gebruikservaring en conversieoptimalisatie. Naast veiligheid en snelheid kun je met Magento hosting bij Klik & Steen ook onbeperkt POP-3 en IMAP e-mail adressen aanmaken. De krachtige en schaalbare Klik & Steen servers maken het ook mogelijk om jouw Magento webshop op elk moment te laten groeien of krimpen, wanneer jouw onderneming daar klaar voor is.

Deze klanten gingen je voor:

Logo Joe Merino

Joemerino.com
400% meer omzet

Logo online makeuo

Onlinemakeup.nl
56% hogere conversie

Logo kickaccessories

kickacc.com
150% meer bezoekers

Magento 2 hosting

Uiteraard zijn onze servers óók geoptimaliseerd voor Magento 2 hosting. Mocht je een nieuwe Magento 2 webshop willen bouwen of misschien willen upgraden van Magento 1, dan ben je bij Klik & Steen aan het juiste adres. Dit nieuwe, grotere CMS is geen uitdaging voor onze krachtige schaalbare servers. Magento 2 hosting bij Klik & Steen is volledig geoptimaliseerd voor de ultieme snelheid en veiligheid van je webshop.

Server caching bij Magento hosting

Magento hosting bij Klik & Steen komt standaard met Varnish caching en Redis. Dit geldt ook voor Magento 2 hosting. Door gebruikt te maken van servers met effectieve caching verlaag je de laadtijd van je webshop aanzienlijk. Hierdoor hebben je bezoekers nooit negatieve ervaringen door langzame webpagina’s. Daarnaast verbetert het de gebruiksvriendelijkheid van je webshop, waardoor de kans op conversie verhoogt. Magento hosting of Magento 2 hosting bij Klik & Steen blijft constant verbeteren. Wij optimaliseren onze servers altijd voor de nieuwste gebeurtenissen waardoor we altijd voorbereid zijn op de toekomst.

SSL certificaat

Een webshop komt altijd in contact met persoonlijke gegevens van bezoekers. Denk hierbij aan betaalmiddelen, persoonsgegevens en wachtwoorden. In Nederland is het wettelijk verplicht om deze informatie te beschermen. Met een SSL-certificaat beveiligen wij jouw webshop om deze gevoelige informatie te beschermen. Met een SSL-certificaat is je webshop niet alleen veiliger aan de achterkant; maar ook zichtbaar veiliger voor je bezoekers. Niet alleen bezoekers houden rekening met een SSL-certificaat; maar ook zoekmachines hechten belang aan het certificaat. Met een SSL certificaat verbeter je dus de gebruiksvriendelijkheid, zoekmachinevriendelijkheid en de vindbaarheid van je webshop. Bij Magento Hosting of Magento 2 hosting, personaliseren wij het SSL-certificaat volledig naar jouw wensen.

Quote

Wat ik enorm waardeer is het enthousiasme en de oplossingsgerichte werkwijze van Klik & Steen. Zij begrijpen dat een webshop niet enkel een verzameling is van duizenden regels code. Techniek staat altijd in dienst van het doel wat we samen voor ogen hebben.

IMG_1670

MEER WETEN? IK HELP JE!

Neem contact op en ontvang vrijblijvend advies.
076-2600214

* Wat kan je verwachten als je op deze knop drukt:

  • Heldere communicatie
  • Een super snelle Magento webshop
  • First line Magento support
  • Altijd schaalbaar