Cursus WordPress

cursus wordpress

WordPress website

Wil je graag de volledige potentie uit je WordPress website halen maar weet je nog niet helemaal hoe? Dan kun je bij ons terecht voor een volledige en uitgebreide CMS training. Zelfs als je al langer werkzaam bent met WordPress kunnen we je op weg helpen om nog efficiënter en effectiever met het CMS te werken. Onze cursus WordPress in Breda kan jouw website naar het nieuwe niveau lanceren! Een beter werkende website, betere vindbaarheid, meer bezoekers en een hogere conversie! Met een WordPress cursus bij Klik & Steen ben je voorbereid op succes!

Deze klanten gingen je voor:

Venn hypotheken
Logo axians
Cavello logo
Philips logo
Alma logo
Insights logo

WordPress training van basis tot professional

Als beginner leren we je de basisonderdelen van het CMS. Zo kom je te weten waar je welke onderdelen moet raadplegen om een bepaalde aanpassing uit te voeren zoals het aanmaken en beheren van pagina’s, contactformulieren en SEO data. Wij zorgen ervoor dat je met gemak aan de slag kan met jouw website zodat je deze precies kunt beheren zoals jij wilt. We kunnen de cursus WordPress zo uitgebreid maken als nodig is voor zowel jouw eisen, als die van je bezoekers. Mocht je dus al gedreven zijn met het CMS, geen probleem! Er valt altijd wat nieuws te leren!

Nieuwsgierig?

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?

Plugins

Met plugins kun je de functionaliteiten van jouw website uitbreiden. Op deze manier kun je zowel aan de voorkant als aan de achterkant van je website de User Experience verbeteren. Mocht je binnen jouw branche namelijk de behoefte hebben om met bepaalde boekhoudsystemen of database applicaties te werken, dan zijn hier talloze plugins voor. Mochten deze er niet zijn, dan kunnen we deze ook voor je op maat maken; waardoor het nog makkelijker wordt om deze te gebruiken. Je kunt met plugins bijvoorbeeld ook je website tracken, analyseren, versnellen, mooier maken, kortom; je kunt er vrijwel elke toevoeging uit halen die je maar kunt verzinnen. Tijdens de cursus WordPress leren we je niet alleen hoe je de juiste Plugins kunt vinden die bij jouw wensen en branche horen, maar ook hoe je deze kunt installeren en gebruiken. We leren je naast het reguliere gebruik ook alle ins en outs van deze plugins zodat je er effectief en efficiënt mee te werk gaat.

Vindbaarheid training WordPress

Tijdens de cursus WordPress geven we je een sterk inzicht van hoe je jouw website zoekmachinevriendelijk kunt maken. Door dit juist uit te voeren verbeter je jouw vindbaarheid, stijgen je bezoekersaantallen en verhoogt je kans op conversie. Zo leren we je hoe je gebruik kunt maken van de juiste technische aanpassingen, plugins, content en informatie om de volledige potentie van WordPress te gebruiken. Wil je hoger scoren in Google? Dan kunnen we je tijdens deze WordPress training op weg helpen naar ultieme zoekresultaten!

Cursus WordPress Breda

Kom langs bij onze locatie in de Nieuwe Boschstraat in Breda en krijg ‘hands-on’ persoonlijke hulp om jouw WordPress ervaring te optimaliseren. Mochten er nog andere onderdelen zijn waar je graag over wilt leren; geen probleem! Vraag het ons en wij kunnen je op weg helpen! Mocht je nog een stapje verder willen zetten dan alleen een basistraining, dan kunnen we zelfs je gehele website doorlopen tijdens een persoonlijke kennissessie. Neem nu contact met ons op om te ondervinden wat voor cursus WordPress jij nodig hebt om jouw gewenste resultaten te behalen!