Wordpress website laten maken

De voordelen van een WordPress website?
Er komt altijd een moment waarop je als bedrijf denkt, ik heb een nieuwe website nodig. Als dat moment er is ga je nadenken over wat voor soort website je wilt en bij welk bedrijf je deze laat bouwen. Of je nou een website bij ons laat bouwen of bij iemand anders, een WordPress website is de beste keus. Van origine was WordPress bedoeld om blogs te publiceren. Tegenwoordig heeft het veel meer functionaliteiten. WordPress heeft zich ontwikkeld tot een compleet CMS dat aan al je wensen kan voldoen.

Laten we een aantal voordelen van een WordPress website op een rijtje zetten:

Zoekmachines als Google houden van WordPress.

WordPress is snel en gemakkelijk in te stellen voor zoekmachine optimalisatie. Er zijn tientallen goede plug-ins die je hierbij kunnen helpen. Hier later meer over.

Plugins en add-ons

WordPress heeft een groot aantal plugins en add-ons beschikbaar die ontwikkeld zijn door de WordPress community. Van een webshop, registratieformulier, contactformulier tot social media koppelingen en feeds. Omdat WordPress een open source CMS is, kan je altijd gemakkelijk updaten. Let wel op dat de plug-ins die je gebruikt ook de nieuwste versie van WordPress ondersteunen.

Betaalbaar

Als je kijkt naar alle mogelijkheden van een WordPress website dan begrijp je dat het ontwikkelen van een WordPress website niet zo veel hoeft te kosten. Uiteraard is dit afhankelijk van je wensen. In veel gevallen zijn er plugins beschikbaar. Zijn deze niet beschikbaar dan zijn er genoeg ontwikkelaars die deze kunnen ontwikkelen om toch aan al je wensen te kunnen voldoen.

Makkelijk onderhoudbaar

Zonder speciale trainingen of programmeer skills is het mogelijk om zelf je WordPress website te onderhouden. Natuurlijk is de één wat technischer als de ander, maar het aanpassen van content is een fluitje van een cent.

Blogging

Tegenwoordig is bloggen een populaire manier om meer bezoekers naar je website te trekken. Een voordeel van WordPress is dat het van origine een blog is. Dit betekent dat WordPress een zeer goed blog systeem bevat waardoor je gemakkelijk zelf berichten kunt maken en delen met je (potentiële) klanten.

Templates

Met WordPress heb je de mogelijkheid om te kiezen uit de vele duizenden goede WordPress templates die al gemaakt zijn. Het enige wat dan nog moet gebeuren is de juiste content op de juiste plek te zetten. Dit is één van de goedkoopste vormen om een goede, professionele website op te zetten.

Custom made

Mocht je niet toekomen met een WordPress template of wil je echt iets unieks, maar wel de gebruiksvriendelijkheid van WordPress? Ook dit is mogelijk. Bijna alle functionaliteiten en design wensen die je hebt, kunnen gebouwd worden op het WordPress platform.

Mocht je vragen hebben over een WordPress website of ben je benieuwd wat een WordPress website met jouw wensen zou kosten? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij adviseren je graag. Omdat we het leuk vinden!

Erik Lambrechts
Klik & Steen

[email protected]
www.facebook.com/klikensteen