Hoe word ik beter vindbaar in Google?

Google zoekmachine optimalisatie

Meer dan 14,9 miljoen Nederlanders geven 1,5 miljard zoekopdrachten per jaar. Het is nu meer dan ooit belangrijk dat je bedrijf goed vindbaar is binnen Google en de andere zoekmachines. Dit kan door zoekmachine optimalisatie. Bedrijven die niet goed vindbaar zijn binnen zoekmachines lopen tientallen tot duizenden potentiële nieuwe klanten per maand mis. Zoekmachine optimalisatie is de juiste manier om beter vindbaar te worden. Niet alleen de vindbaarheid wordt verbeterd ook de kwaliteit van je website stijgt hierdoor.

Hogere positie = Beter zichtbaar
Beter zichtbaar = Meer kliks
Meer kliks = Meer bezoekers/conversie

Geen zorgen, als dit alles je verwart, Klik & Steen webdevelopment Breda maakt je website via verschillende technieken vindbaar binnen de populairste zoekmachines. Wil je weten hoe, lees dan verder. Ben je al overtuigt neem dan nu contact op.

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is een proces dat er voor zorgt dat je hoger scoort in de “natuurlijke” zoekresultaten van Google. Met “natuurlijke”  zoekresultaten bedoelen wij de niet betaalde resultaten binnen de zoekmachine. Het optimaliseren van je positie binnen de zoekmachine kan op vele manieren en kan voor iedere website of webshop anders zijn. Het kijken naar je website met de bijbehorende zoekwoorden en de relevantie hiervan is vaak het begin. De technieken die dan toegepast kunnen worden zijn bijvoorbeeld zoekmachine vriendelijke URL’s, correcte interne links, unieke content, de juiste zoekwoorden op de juiste plaats, beschrijvende teksten bij je afbeeldingen enz. De zaken vallen allemaal onder zoekmachine optimalisatie.

Onze werkwijze

Wat we doen met zoekmachine optimalisatie is geen geheim en ook geen rocket science, onderstaand kort de stappen die we doorlopen voor het optimaliseren van je website of webshop.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie (SEO) of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Klik & Steen webdevelopment via de contactpagina. Wij regelen alles voor je, omdat we het leuk vinden.

Ik wil bovenaan in Google staan

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.