Als je een website hebt laten bouwen voor je bedrijfje, betekent dat niet meteen dat je vanaf dat moment ook direct genoeg bezoekers zult hebben op je website. Laat staan dat die bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden. Daar zul je zelf wat voor moeten doen. Tegenwoordig zoeken bijna alle consumenten via zoekmachines naar bedrijven wanneer ze op zoek zijn naar een dienst of product. Als bedrijf is het dus zaak om hoog te scoren in die zoekresultaten van de zoekmachines, zodat zoveel mogelijk mensen door zullen klikken naar jouw site. Er zijn verschillende manieren om dat te kunnen bewerkstelligen.

SEO

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, houdt in dat je website zodanig geoptimaliseerd wordt dat hij goed gevonden wordt in diverse zoekmachines. Als je bijvoorbeeld zoekt op ‘zoekmachine optimalisatie Breda’ dan zul je hoogstwaarschijnlijk onze website tegenkomen in de zoekresultaten. Dit hebben wij bewerkstelligd door bijvoorbeeld unieke teksten op onze website te plaatsen, met daarin bepaalde zoekwoorden die van toepassing zijn op onze dienstverlening. Andere manieren om hoog te kunnen scoren in zoekmachines, zijn het toevoegen van beschrijvingen bij afbeeldingen, het aanpassen van de URL’s en het plaatsen van correcte interne links.

Zoekmachine optimalisatie door Klik & Steen

Als je ervoor kiest om met ons in zee te gaan, door voor zoekmachine optimalisatie Breda te kiezen, dan kun je het volgende verwachten. Natuurlijk gaan we eerst met onze klant om tafel zitten om de huidige situatie en de verwachtingen te bespreken. Vervolgens doen wij een zoekwoorden onderzoek en maken wij analyses van de website van de klant, om te kijken wat voor werk er gedaan moet worden. Aan de hand van dit onderzoek stellen wij een plan op, om met een uitgekiende strategie om de gestelde doelen te kunnen behalen. Vervolgens gaan onze medewerkers aan de slag. Als dat werk erop zit, dan willen we onze klanten ook graag laten zien dat de website of webshop van de klant ook daadwerkelijk beter gevonden wordt. We stellen dus een rapport op en gaan aan de hand van deze rapportage verder aan de slag om de website of webshop van de klant zo goed mogelijk te laten scoren.

Klik & Steen webdevelopment kan jou helpen met het verbeteren van je positie op Google. Wil je weten hoe we jouw ranking kunnen verhogen, neem dan nu contact op met ons en wordt beter zichtbaar op het internet.

Ik wil bovenaan in Google staan

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.