Tegenwoordig gaan steeds meer bedrijven, naast hun website, meer aandacht besteden aan sociale media. Sociale media worden namelijk steeds belangrijker wanneer het gaat om reclame maken voor je bedrijf en het in contact komen met de klant. Een van de sociale mediakanalen die erg in trek is bij bedrijven, is Facebook. Door middel van een zakelijke Facebookpagina kun je veel klanten enthousiasmeren en zo naar je site trekken. Maar hoe doe je dat dan? Dat is iets om over te laten aan de specialist!

Een zakelijke Facebookpagina inrichten

Met Facebook is veel meer mogelijk dan vaak gedacht wordt. Zo gebruiken veel mensen hun Facebookpagina alleen maar om berichten van vrienden te lezen en om zo nu en dan zelf eens een bericht te plaatsen. Met een zakelijke Facebookpagina is het echter ook mogelijk om potentiële klanten te trekken en zo dus meer opdrachten binnen te halen. Zo kun je op een zakelijke Facebookpagina bijvoorbeeld een slideshow plaatsen met foto’s van werkzaamheden of producten van het bedrijf, maar ook kun je ook winacties en aanbiedingen verspreiden via je zakelijke Facebookpagina.

Blijf dicht bij je klanten

Tegenwoordig worden zakelijke Facebookpagina’s ook steeds meer gebruikt om direct contact te hebben met de klant. Waar men vroeger naar een klantenservice moest bellen en dan goed tien minuten in de wacht kon hangen, kun je nu als klant heel eenvoudig, via Facebook, een bericht sturen naar het bedrijf. Dat is niet alleen voor de klant fijn, maar ook voor het bedrijf. Zo blijf je immers dicht bij de klanten staan en dat ervaart de consument vaak als prettig.

Laat een professionele zakelijke Facebookpagina opzetten

Ben jij geïnteresseerd in een zakelijke Facebookpagina voor jouw bedrijf, maar heb je zelf geen idee hoe je dit aan moet pakken? Dan helpt Klik & Steen webdevelopment je graag verder. Neem dus contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Wil je teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.