WordPress webshop laten maken?

WordPress is het meest populaire platform voor het ontwikkelen van websites. Maar daarnaast kan het met behulp de WooCommerce plugin ook gebruikt worden voor Webshops. Door onze onze persoonlijke en gestructureerde aanpak ontwikkelen we samen een verkoopkanaal dat past bij jouw online onderneming.

WordPress website laten maken

WordPress Webshop met WooCommerce

WooCommerce zorgt voor extra e-commerce functionaliteiten binnen jouw WordPress website. Zo krijg je o.a. de mogelijkheid tot het tonen van producten, categorie├źn aanmaken, beheren van je klantinformatie en heb je inzicht in de status van bestellingen.

Daarnaast is het mogelijk om WooCommerce uit te breiden met extensies, zo zijn er extensies voor payment providers, bezorg- en verzendmogelijkheden, customer service en zijn er diverse marketing uitbreidingen mogelijk.

WooCommerce bij Klik & Steen

Door de verschillende stappen die jouw bezoekers en klanten maken te inventariseren, ontwikkelen we een WordPress Webshop die niet alleen qua uiterlijk goed in elkaar zit maar ook qua werking. Gebaseerd op jouw doelgroepen en de customer journey die ze afleggen bouwen we jouw webshop met een logische structuur om de zowel de user interface als de user experience te optimaliseren.

Kom gerust eens langs voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Responsive Design

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kopje Koffie?