Als je er tegenwoordig ook maar over nadenkt om een eigen bedrijfje op te starten, komt daar eigenlijk al meteen het laten maken van een website bij kijken. Want laten we eerlijk zijn: tegenwoordig kun je als bedrijf eigenlijk niet meer zonder een goede website. Reclame maken doe je al lang niet meer via de plaatselijke krant of door flyers te verspreiden. Nee, reclame maken dat doen we via het internet. Het is dus zaak dat je een professionele website laat maken als je een bedrijf wilt starten.

Een op maat gemaakt design voor je website

Vaak zijn bedrijven gericht op een specifieke doelgroep. Denk maar aan webshops met sieraden, die zijn vooral gericht op jonge vrouwen. Of denk aan websites van klusbedrijven, die vooral gericht zijn op mannen. Het is dus van belang dat als je een website laat maken, je deze website wel zo goed laat aanpassen aan de wensen van die specifieke doelgroep, om zo een juiste ervaring voor de bezoeker mogelijk te kunnen maken. Als wij een WordPress website maken voor een van onze klanten, dan gaan wij dan ook altijd in gesprek met de klant over de doelgroep van het bedrijf. Zo kunnen wij hier tijdens het ontwerpproces rekening mee houden.

De voordelen van een WordPress website

Als wij een WordPress website maken, dan stellen wij de klant een keuze: kan er gebruik worden gemaakt van een bestaande template, of moet één van onze ontwerpers aan de slag om een op maat gemaakt ontwerp te ontwikkelen? In WordPress zijn namelijk talloze bestaande templates beschikbaar, maar het is ook mogelijk om een volledig eigen ontwerp te implementeren. Bovendien zijn er heel veel verschillende plug-ins en widgets beschikbaar, waarmee je je website helemaal naar wens kunt laten inrichten.

Wil je weten wat Klik & Steen webdevelopment voor jou kan ontwikkelen, neem dan nu contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden, omdat we het leuk vinden.

Ik heb interesse in een WordPress website

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.