WordPress Website Laten Maken bij Klik & Steen

WordPress website laten maken? Bij Klik & Steen webdevelopment staan onze gecertificeerde WordPress specialisten altijd klaar om een passende oplossing te vinden voor jouw nieuwe WordPress website. Ben je een startende ondernemer en wil je een simpele website? Of ben je misschien op zoek naar de ontwikkeling van een mega-webshop? Klik & Steen heeft voor iedereen een oplossing op maat. Groot of klein, startend of ervaren; iedereen is welkom!

Waarom WordPress?

WordPress is een Open-Source Content Management systeem. Hierdoor zijn er ontelbare mogelijkheden beschikbaar om de functionaliteiten van jouw website uit te breiden met passende thema’s en plug-ins. Daarnaast is WordPress erg schaalbaar; doorgroeien in de toekomst is dus altijd mogelijk wanneer je een WordPress website wilt laten maken.

Het WordPress CMS is ook erg toegankelijk. Door onze persoonlijke training kun je volledig zelf de content van de website beheren. Gelukkig ben je ook niet afhankelijk van de vaste thema’s of ontwerpen. Bij Klik & Steen bieden we namelijk de mogelijkheid om volledig op maat een nieuw passend design voor je te bouwen.

WordPress website laten maken
WordPress website laten maken

Waarom Klik & Steen?

De gecertificeerde WordPress experts van Klik & Steen leveren de perfect-passende WordPress website door hard- en persoonlijk werk. Jij bent expert op jouw vakgebied en wij op het gebied van webdevelopment. Daarom luisteren we altijd aandachtig naar jouw wensen en ideologieën om precies te begrijpen wat jouw plan is voor de WordPress Website. Hierdoor verzekeren we je van een website die de visie van jouw onderneming juist vertegenwoordigd.

Bij Klik & Steen staat gebruikservaring centraal. Wij ontwikkelen jouw WordPress website met de optimalisatie van User Experience (UX) en User Interface Design (UI). Zo ziet je website er niet alleen mooi uit, maar is deze ook nog eens zo ontworpen dat conversie wordt geoptimaliseerd. Je beheert een website namelijk niet voor niets; wij zorgen dat jouw doelen bereikt worden!

Veiligheid en hosting met WordPress

Onze websites en webshops zijn altijd voorzien met een SSL certificaat. Hierdoor wordt niet alleen jouw veiligheid- maar ook die van je gebruikers gewaarborgd. Onze speciale software scant jouw website iedere minuut voor gevaarlijke bestanden en zet deze onmiddellijk in quarantaine. Het waarborgen van de veiligheid van jou en je gebruikers is niet het enige voordeel. Google rankt websites met een SSL certificaat namelijk altijd hoger dan websites zonder certificaat! Zo krijgen je bezoekers niet alleen een veilig gevoel, maar zullen ze je website ook nog eens sneller vinden.

Onze speciale servers zijn voorzien van varnish caching en caching redis. Hierdoor is de supersnelheid van jouw website gegarandeerd! Daarnaast wordt er elke 10 minuten een back-up van je website gemaakt waardoor je zeker bent van het waarborgen van je content. Bij Klik & Steen helpen we je altijd met het zoeken en kiezen van gepaste hosting voor ultieme optimalisatie!

Veiligheid en Hosting bij Klik & Steen internetbureau in Breda
online marketing

Optimaliseren met WordPress

Wij zoeken precies uit welke plugins jij nodig hebt om jouw website volledig te optimaliseren. Zo zorgen onze SEO (zoekmachineoptimalisatie) experts ervoor dat jouw succesvolle website zo hoog mogelijk in de ranglijsten van Google staat. Onze developers leveren een esthetisch mooie website die volledig geoptimaliseerd is voor gebruikservaring. Op deze manier kunnen we jouw bezoekers een comfortabele ervaring geven en ze in de juiste richting sturen. Zo ben je er zeker van dat jouw doel bereikt wordt; al is het de verkoop van een product of simpelweg het klikken op een knop. Met klik & Steen is jouw website op alle facetten geoptimaliseerd!

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kopje Koffie?