Vroeger konden veel eenmanszaken overleven op basis van mond-tot-mondreclame en misschien een enkele advertentie in de plaatselijke krant of het verspreiden van foldertjes in de buurt. Tegenwoordig is de concurrentie op alle markten echter een stuk groter, en dus moeten bedrijven veel meer moeite doen om zich te kunnen onderscheiden van de massa. Een belangrijk onderdeel daarvan is het laten bouwen van een website. Een website dient als een soort online visitekaartje voor je bedrijf en het is dus zaak dat je website er tiptop uitziet, wil je veel klanten kunnen trekken met de website.

Kiezen voor een WordPress website

Als je een website wilt laten maken, zijn er een aantal contentmanagementsystemen waar je uit kunt kiezen. De meest gebruikte systemen zijn Joomla, Drupal en WordPress. Wij vertellen je graag wat meer over de voordelen van een WordPress website. Ten eerste is WordPress een gratis open source software platform. Als je kiest voor een WordPress website, zit je dus niet vast aan maandelijkse kosten voor het gebruik van het systeem. Bovendien is WordPress erg zoekmachinevriendelijk, en ook kan een WordPress website gemakkelijk gekoppeld worden aan diverse sociale media.

Een eigen ontwerp voor jouw WordPress website

Wil je een professionele WordPress website laten maken? Dan is het belangrijk dat de website helemaal is ingericht naar jouw wensen. Gelukkig is dat met WordPress heel goed te realiseren. Door de talloze templates die al bestaan, is de kans groot dat er wel een template is die aansluit bij jouw wensen. Wil je een uniek ontwerp voor jouw website? Ook dat is mogelijk met de WordPress software. Bovendien zijn er inmiddels ook talloze plug-ins en widgets waarmee je jouw website helemaal naar jouw wensen kunt laten inrichten.

Neem contact op met Klik & Steen webdevelopment!

Een WordPress website laten maken kun je bij veel verschillende bedrijven laten doen. Ook wij van Klik & Steen webdevelopment hebben veel ervaring met het bouwen van WordPress websites. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op!

Ik heb interesse in een WordPress website

Je kunt ons bellen op 076-2600214 of laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.